register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Olds Omega  
Poster Message
mr. RocknRoll
 
Olds Omega
Käisin täna lasnamäel(kanali lähedal) olds omegat kaemas. 70-ndate oma, must, roh. sametsisu ja loomulikult palju juppe puudu(mootor, tuled, käigukast jne.). ÜV viimati 99a. Ega siit se kellelegi kuulu? Kui keegi teab selle kohta midagi, kirjutage.
27.05.2002 at 23:11
PlyVal64
Olds Omega
Oli vist mingi vene mehe oma ja tahtis hingehinda saada. Märten kunagi uuris-küsis. Täpsema vastuse peaks temalt saama.
29.05.2002 at 12:29
mr. RocknRoll
 
Olds Omega
Kas märteni HQ on ikka veel männikul?
29.05.2002 at 15:37
wax
 
Olds Omega
Sellest masinast on siin foorumis mitu korda juttu tulnud kuid pilte veel mitte. Käisin seal tankimas ja teegin paar klõpsu järeltulevatele põlvedele :evil http://www.album.ee/?o=300003530
10.06.2002 at 10:25
raimo
 
Olds Omega
Nonii... Pea viis aastat vana teema, aga kuna tegu oli minu autoga siis teen veidi selgitustööd. Ostsin selle auto vist '98, töötades ise samal ajal Soomes bussijuhina. Kuna müüsin oma korteri ja garaazhi Lasnamäel maha, et hakata ehitama maja Viimsisse, pidin auto palja taeva alla ajama. Saades Statoilist luba oma autot nende territooriumil kaamerate all hoida ajasingi auto sinna. Enne seda jõudsin aga käigukasti Paldiski maanteel Imre juures kapremontida ning mootori viisin Soome remonti. Kaks nädalat enne garaazhi valmimist tulin Eestisse, käisin auto juures ja unistasin juba sellest kuidas oma garaazhis autot remontima hakkan. Mõne päeva pärast tahtsin uuesti autot imetlema minna, aga võta näpust, autot ei olnud. Keegi tropp oli auto pihta pannud, abi ei olnud ka Statika kaameratest. Oleks vargad poolteist nädalat oodanud oleks auto garaazhi vedanud ja praegu sellega ringi vuranud. Ei jäänud mul muud üle kui mootor Soomes maha müüa ja sama teha ka käigukastiga. Ja muide ma ei ole venelane :D , samuti ei ole mult keegi selle auto kohta midagi küsinud ega ostusoovi avaldanud.
07.03.2007 at 05:38
Ri-Q.
 
Olds Omega
Mis mootorit ja kasti kõnealune Omega evis?

____________________________
REC
BB
13.03.2007 at 20:52
Verso
 
Olds Omega
Tervitus .Kas auto rgistr.nr oli H3500EA või midagi sarnast,vanem valge nr.täna jäi üks selline isend silma kaugeltvaadates oli sarnane ,must 4 uksega sedaan,ees veel väiksed kollased udukad,kui mälu ei peta siis sama auto mis kunagi statoilis seisis,pilte kahjuks ei leidnud netist,et võrrelda.Auto seisab ühes tasulises parklas kõrvuti päevinäinud maantemuhuga parkla tagumises sopis,oli kiire ei läinud lähemalt uurima.Kui on sama masin ja omanikul huvi siis saada privas meil,juhatan kus asub.Muidugi kui on sama auto mis kadunud.Kui on vale auto võib minu postituse kustutada.Kirjtasin igaks juhuks.
15.03.2007 at 16:34
altraditional
Olds Omega
Seal Statoilis seistes olid seal igal juhul uue vabariigi lühikesed numbrid, stiilis xx xxx.
15.03.2007 at 17:54
Verso
 
Olds Omega
Ega kellelgi mäluvärskenduseks mõnda pilti pole ülesriputada.
15.03.2007 at 18:55
raimo
 
Olds Omega
quote:
Ri-Q.: Mis mootorit ja kasti kõnealune Omega evis?

5,7 ja th350
20.03.2007 at 02:17
Verso
 
Olds Omega
vabandused,ei olnud ikka kahjuks õige auto,aga sarnane.
20.03.2007 at 23:10
raimo
 
Olds Omega
No pole hullu. Viis aastat juba möödas, ma enam vähem juba üle saamas selle auto vargusest (kuigi terve öö oi magamata kui lugesin, et auto vist leitud). Mul juba uus projekt silmapiiril, aga sellest hiljem, kui asjast asja hakkab saama.
20.03.2007 at 01:36 1 edit. Last edited 20.03.2007 at 01:38 by raimo
altraditional
Olds Omega
Tegelikult peaks selle masina ikkagi üles otsima. Ei ole nagu asi mis lihtsalt kaoks teiste vahele.
21.03.2007 at 19:13
raimo
 
Olds Omega
Kohe järgmisel päeval kui auto varastati panin siia foorumisse kuulutuse, et auto on varastatud. Miski pärast kustutasid moded selle kuulutuse ära ja kui uuesti panin siis kustutati uuesti ära. Jäi kahtlane tunne, et selle foorumi haldaja(d) olid selle auto vargusega seotud. Miks muidu oleks vaja olnud kuulutust kustutada. Aga see selleks. Ise arvan, et auto jõudis Emexisse (tol ajal ju Emex ei küsinud auto sissetoojalt kas see kuulub talle või ei, võeti auto vastu, maksti raha ära ja kogu lugu :(), sest sinna küsima minnes ei näidatud mulle viimase nädala jooksul sisse toodud metalli arhiivi, aga kindel ma ei ole.
Mul on paberi peal selle auto pilt, skanneerin selle arvutisse ja siis üritan siia üles panna.
Loomulikult oleks tore see auto üles leida, sest nii palju kui mu uurimised tulemust andsid, oli 73 aasta omegaid neljaukselisena tehtud vaid seitse tükki.
21.03.2007 at 22:52
newton
 
Moderator
Olds Omega
quote:
raimo4x4: Kohe järgmisel päeval kui auto varastati panin siia foorumisse kuulutuse, et auto on varastatud. Miski pärast kustutasid moded selle kuulutuse ära ja kui uuesti panin siis kustutati uuesti ära. Jäi kahtlane tunne, et selle foorumi haldaja(d) olid selle auto vargusega seotud. Miks muidu oleks vaja olnud kuulutust kustutada. Aga see selleks.
Kahjuks ei mäleta ma üldse sellist juhtumit ja seetõttu ei oskagi muud öelda, kui et ebameeldiv ja kurb on lugeda selliseid kahtlusi / süüdistusi. Ma ei usu, et keegi moderaatoritest oleks sedasorti sisuga teemat kustutanud mingi väiksema postituseksimuse pärast (eriti viis aastat tagasi, kui siin märksa vaiksem oli); ehk tõsteti see teise alajaotusesse, kust sa ei märganud seda otsida ja hiljem kustutati teemasid, mida sa uuesti valesse kohta tegid.
21.03.2007 at 00:44
raimo
 
Olds Omega
Kahtlen, et postitasin valesse alajaotusesse. Mäletan, et minu küsimusele: "Miks teema kustutati?", sain vastuseks: "Mees, sa vaata mismoodi sa oma auto eest hoolitsed, sinusugune ei olegi seda autot väärt". Aga kes mulle nii vastas, seda ma ei mäleta.
Tead, mul varastati nii haruldane auto ära ja siis ma sain mingilt rullnokalt veel selliseid vastuseid.... Krt... see ajab mind siiani pöördesse.
Normaalne inimene teeks kõik selleks, et kaasmaalase autot aidata leida, aga...
Ah.. las ta jääb. Mul nüüd parematki teha.
22.03.2007 at 02:27
altraditional
Olds Omega
Sel juhul oli arvatavasti kustutamise põhjuseks, et läks liiga teemaväliseks mölinaks ja solvamiseks. Hilisemad teemad selle pärast, et sama jahumine ei jätkuks.
22.03.2007 at 11:13
raimo
 
Olds Omega
Aga sel juhul oleks võinud jobude kommentaarid ära kustutada, mitte kohe kogu teema ära kustutada. Miks pidi idiootide poolt saadetud kommentaaride pärast minu teema ära kustutama? All I did oli teema algatamine ehk siis vargusest teatamine. Mina ootasin ainult vastuseid milledest võinuks välja lugeda oma auto asukohta, aga mitte seda kui hästi oma autot hoidsin või mis iganes!!!
Tueb veel mingeid vabandusi?
22.03.2007 at 12:20
newton
 
Moderator
Olds Omega
Ei, rohkem ei tule vabandusi, sest kaks nädalat tagasi tehtud kasutajakonto alt esitatavatele "see selleks" stiilis õhkuloobitud lambisüüdistustele pole rohkem midagi vastata.
22.03.2007 at 12:38
tqhq.ee foorum : Autod : Olds Omega  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.