register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Tähelepandamatu haruldus   1 2  
Poster Message
PlyVal64
Tähelepandamatu haruldus
Panin tähele müüdavat Dodge Daytona Turbot, mille eest küsitakse täitsa ok rahanumbrit. Tõesti, aastaid tagasi vaatasime kõik sellistele FWD-masinatele räigelt viltu, ikka RWD, F-body, big-block jne olid olulised. Aga kui aastaarv 1993 on õige (kuigi tundub olevat ikka kuni 1991 ehk näoparanduse-eelne mudel aga armatuuri järgi jälle peale 1989, sest sinnamaani oli kole kandiline armatuur, 1990 tuli pildilt nähtav), siis tegu on vägagi haruldase ja teatud mõistes suisa kollektsiooniväärtusega masinaga - sellest ka täpsustus pealkirjas ;) Kindlasti on ka USA-poolel neid lõputilt lõhutud ja niisama romulatesse saadetud, et wiki väide - Although the Shelby trim was discontinued in 1991 (due to the end of Shelby's involvement with Chrysler), a small number of Irocs were produced bearing the Shelby name. These Irocs featured "Shelby" decals, and were all 2.5 Turbo cars, as they featured the Shelby Performance Package sales code. These rare Shelby versions were mainly "Chrysler" branded Daytonas, and were part of an early run of Irocs.- võiks täitsa mõtlema panna???
Ning praegu seda autot küljelt vaadates on asi juba ilusaks muutunud... või mina vanaks jäänud :lol Aga et pildilt tundub Shelby-kiri (asukoht ja disain on absoluutselt täpsed), laiendussari ja veljed 100% autentsed olevat, siis on tegu igal juhul haruldusega sõltumata aastaarvust: http://www.shelby-dodge.com/
1990 - Production: 536 were built ja mina julgeks kahelt pildilt nähtava põhjal väita, et see valge on üks nendest... ja kui see pole haruldane, siis mis üldse on???

quote:
1990 brought numerous changes to the Shelby both inside and out.

Under the hood was the new 2.2-liter SOHC MPI VNT (variable-nozzle turbocharger) intercooled Turbo engine with multipoint EFI is mated with a five-speed high-capacity close ratio manual overdrive transaxle offers 174 hp @ 5200 and 210 lb-ft @ 2400. Full boost is up to 50% faster than the non-VNT engine and virtually eliminates Turbo "lag". The VNT Turbo engine incorporates counter-rotating balance shafts which smooth operation throughout the engine speed range — A technology shared with the Porsche 944.

A 2.5-liter SOHC multipoint EFI intercooled Turbo with three-speed automatic was available as a no cost option. It produced 150 hp @ 4800 with 180 lb-ft @ 2000.

Race-tuned front suspension included positive-sensitive gas-charged front struts that adjust automatically to road irregularities, power-assisted rack-and-pinion maximum control steering with a tight 14:1 ratio and oversized solid anti-sway bars. The ultra-high performance four-wheel power-assisted vented disc brake system had larger calipers and rotors.

Speed-rated P205/55VR16 unidirectional steel-belted radials were mounted on 16 inch cast aluminum unidirectional "pumper" wheels that help cool the brakes.

The exterior featured full wraparound front and rear fascias. Body side ground effects and rear "whale tail" spoiler. Integral fog lights were new for 1990 as was the Shelby a new monochromatic paint treatment.

The interior was completely redesigned into a racing-inspired, wraparound-style cockpit. The Shelby’s new instrument panel brought controls for head lamps, windshield wipers closer to the driver. It included new analog gauges with 140 mph electromechanical speedometer and tachometer. New easy-to-reach panel controls with fingertip operation. Cruise controls were now located on the sport steering wheel.

The new center console houses the center-mounted brake lever, replacing the foot brake from previous years. Electronic suspension controls let you select three distinct ride levels. The new Enthusiast driver’s seat had motorized lumbar adjustments and back-wing supports. Re-engineered climate control system increases airflow and comfort throughout the vehicle.

The T-Top and digital dash were no longer available.

01.07.2013 at 19:58 1 edit. Last edited 01.07.2013 at 20:04 by PlyVal64
R.Ott
 
Tähelepandamatu haruldus
Sekundeerin. Selliseid masinaid ikka aegajalt ilmub. Veidi vähem, kui kümme aastat tagasi oli samalaadsest sarjast Eestis müügil Dodge Omni 2.2 turbo. Ehk siis Talbot Horizon koos 170 hj mootoriga.

____________________________
92' Chrysler LeBaron LX Convertible
94&95' Pontiac TransSport 3800 +doonorid
88' Chevrolet Camaro Iroc-Z convertible- 20th Anniversary Edition
01.07.2013 at 20:59
Sturm
Tähelepandamatu haruldus
Kuulutuses on mainitud, et 2.5 Turbo ja manuaal, seega peaks olema tegu pigem 1991 aasta mudeliga, enne seda oli manuaaliga 2.2 Turbo ja automaadiga 2.5 Turbo.

The 2.2 liter intercooled VNT Turbo II was replaced by a new high-torque 2.5 liter Turbo I engine. The Turbo I had the same torque ratings as the 1990 VNT Turbo II, but produced less horsepower. It was mated with a Gertrag five-speed manual transaxle. The optional three-speed automatic came with the standard Turbo I.

Aga haruldane siiski - Production: 1,231
01.07.2013 at 21:51
PlyVal64
Tähelepandamatu haruldus
quote:
Sturm: Kuulutuses on mainitud, et 2.5 Turbo ja manuaal, seega peaks olema tegu pigem 1991 aasta mudeliga, enne seda oli manuaaliga 2.2 Turbo ja automaadiga 2.5 Turbo.

The 2.2 liter intercooled VNT Turbo II was replaced by a new high-torque 2.5 liter Turbo I engine. The Turbo I had the same torque ratings as the 1990 VNT Turbo II, but produced less horsepower. It was mated with a Gertrag five-speed manual transaxle. The optional three-speed automatic came with the standard Turbo I.

Aga haruldane siiski - Production: 1,231
Sul on vist isegi õigus ja siis võib Shelby-märgistusega isend vaat et veel haruldasem olla. Kindlasti kusagil on olemas ka täpne toodanguarv 1991 mudelile, et mitu nendest Shelby ja mitu IROC kirjad said.
The production shift was done during the production year so the early Daytonas were badged as Shelbys while the later cars were badged as IROCs. Therefore, except for badging, the Shelby and the IROC were exactly the same.

edit: Lisaks turbo-Omnile on Eestis kohe 100% kindlalt olnud tumepunane 1986-87 Shelby Charger. Seda müüdi jälle kümmekond aastat tagasi Paldiski maantee müügiplatsil (ASM?). Oli väga ideaalses korras ja võiks teoorias siiani alleski olla. Miks tean ja mäletan: raha oli aga kus siis "noor mees" sellise alamõõdulise mahlapakiga saab Beautyle minna või ennast üldse täitsamehena tunda... pole ei vana, ilus, kiire ega võimas, lihtsalt pisut kõlavama nimega märgistatud ja kõnealuse valge Daytonaga võrreldes suisa masstoodangu auto ;) Täna ässaks aga sellega vanatehnikasõitudelgi ja ei oleks kasvõi Laidoneri Memoriaalilt ära aetud, kui too oleks siiani selles tehasekonditsioonis säilunud. No palju neid ~30 aastaga 3438'st toodetud punasest isendist praeguseks originaalkorras ja rikkumata (loe: lolltuuning jms kräpp) alles on? 10% on vist ka liiga palju loota?

edit2: lihtsalt on komme pisut põhjalikumalt uurida ja siis selline leid ehk miks on mõned haruldused Eestisse sattunud. Luksemburgis müüdi 2 aastat tagasi Daytona Shelby R/T Turbo lll ja äkki siis poolakas ostis ka ära. ÜHE 181'st toodetust ehk ühe 32'st punasest ja ainuüksi õige kiri Lotus ja TwinCam paneb vähegi automehel südame kiiremalt põksuma. Tegi see kooslus juba üliodavast Cortinast rallimaailma absoluutse tipu ja hetke ühe ihaldusväärsema (ja ka kallima) "tava"Fordi...
01.07.2013 at 22:04 4 edits. Last edited 01.07.2013 at 22:40 by PlyVal64
coeng
Tähelepandamatu haruldus
Nostalgia..mul oli selline tumepunane auto, ainult , et 2,2 mootoriga, armatuur oli ka kandiline, mitte selline nagu siin. Müüsin Kasahhi. Hiljem ostjad käisid rääkimas, et kui kasahhi bai sellega sõitis, võtsid külaelanikud mütsi maha ja kummardasid :)
03.07.2013 at 07:41 1 edit. Last edited 03.07.2013 at 07:42 by coeng
Taavi
Tähelepandamatu haruldus
Ei tea kui cool sellist autot reaalselt tänapäeval pidada/sõita on, aga hoovi peale seismiseks-vaatamiseks võiks osta küll. Tore ju aknast kiigata, kui samal ajal "Full House" kordust vaatad ja sinisest purgist longerot peale rüüpad ;)
04.07.2013 at 16:03 1 edit. Last edited 04.07.2013 at 16:03 by Taavi
Martin K
 
Tähelepandamatu haruldus
Sama auto vist: http://usaraud.ee/?id=5_5_20_285
04.07.2013 at 16:44
viplala
Tähelepandamatu haruldus
Olgu see Daytona nii haruldane kui tahes, mina ei tahaks sellist tasuta ka mitte. Aga haruldane on ta küll, nimelt haruldaselt kole aparaat.
04.07.2013 at 20:05
R.Ott
 
Tähelepandamatu haruldus
See, et mingi ajastu esteetikast aru ei saada on puhas silmaringi probleem. Võrdlusmoment on ka arhitektuuriga. Ei ole ka ise mingi süstematiseeritud ja kontrollitud teadmiste kunn aga... Võtame nüüd disaini mõttes aluseks, selle, mis maailmas toimus. Euroopas mindi esimestena "ümmarguseks". Audi 100 (1982) ja Ford Sierra (1982, eelnev Probe nimeline prototüüp 1980). Sierra esialgsed müügitulemused olin enam kui kurvad, kuna tegemist oli ajastu kohta äärmiselt radikaalse disainiga (võrdle Taunusega). Sierra hüüdnimi oli sel ajal mõnitavalt "Salesman blob". Siis aga läks aeg edasi ja masin oli veel tootmisest maha võttes, suht värske disainiga. Usas oli esimeseks laiatarbemasinaks, mis "tatimulli" disaini omas, Ford Taurus. Daytona omas teatavaid jooni esimese põlve Vector W2-ega ja selge oli see, et tarbijate pilt, milline "peaks auto olema" muutub üsna aeglaselt. Sellest oli tingitud ka disain. Ma ei ole mingi fänn sellele disainile ja pean hetkel olulisemaks investeerimist oma autopargi käigushoidmiseks, kuid suur kiusatus on osta, kuna hetkel olen 36 ja kahekümne aasta pärast loodetavasti kõbus 56 aastane ning siis oleks sel masinal juba lööki.


____________________________
92' Chrysler LeBaron LX Convertible
94&95' Pontiac TransSport 3800 +doonorid
88' Chevrolet Camaro Iroc-Z convertible- 20th Anniversary Edition
04.07.2013 at 23:41
Jesper
 
Tähelepandamatu haruldus
Nõustun R.Ottiga täielikult, 80ndad on hetkel ülimalt moes :) 70ndate autod on kindlasti silmale veidi rahulikumad vaadata, samas sellest et need coolid on saab kahjuks tänapäeval juba iga lollpea aru. 80ndate hulluse all kannatava autoga sõitmine on selge märk omaniku arenenud automaitsest.

____________________________
Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
05.07.2013 at 10:17
BlueStang
 
Tähelepandamatu haruldus
Priit oli tegelikut õigel teel. Sain juba esimesel päeval autoomanikult VIN koodi, mis oli "see õige" -`G74J` . Pisidetailid auto juures näitasid samuti, et see oli siis 1991 aasta auto, mis kandis veel Shelby tähistust ning oli ühena vähestest veel (C/S) AGS competition paketiga, mida tehti üldse 150tk paketi viimasel 1991 aastal - ilma intercoolerita 2.5 high torque turbomootor, 160mph spido ja tehase boost gauge, C/S markeeringuga 16 tollised nn "Bumper" veljed, mis kuuma õhku ketta juurest ära tõmbavad ning Turbo decalsid kahelpool kapotikõrgendust. Asi siis tehtud ekspordiks (usa Autocheck ei anna sellele VIN-le ühtegi rekordi), seetõttu ka Crysler marginimi ning kollased suunad, müüdud uuena ilmselt Saksa Chrysleri esinduse poolt 1993 aastal (sellest ilmselt ka dokumentides see aastaarv), sest autol oli 1992 aasta saksakeelne hooldusraamat ning siis jõudnud u 2005 aastal Tallinna Sveitsist Hiiu Auto müügiplatsile ning olnud enne viimast omanikku ka ühe usaraud.ee saidiliikme käes.
Eriti haruldane oleks auto olnud siis, kui see oleks olnud toodetud Shelbyna, siis kui ametlik litsentsileping oli juba lõppenud - vähemalt üks selline oli olemas - selle tellis Mopar Preformance ajakirja peatoimtaja Greg Rager, just enne litsetsilepingu lõppemist ja valmimise ajaks ei olks tohtinud enam Shelby decalseid peale istutada - kapoti all peaks sellisel veel IROC merkeeringuid ka leiduma. Saatsin Gregile kirja ka küsimusega, kas see võiks olla seesama ;) - kahjuks polnud siiski.

Aga igal juhul on tegemist keskmisest haruldasema autoga, mille value usas võiks olla ca 1-2kusd.

Miks ise ära ei ostnud - õnneks vaatasin korraks enne peeglisse;)

Kes siis õnnelikuks autoomanikuks sai, kui saladus pole.



05.07.2013 at 11:23 5 edits. Last edited 05.07.2013 at 14:45 by BlueStang
Indrek_S
 
Tähelepandamatu haruldus
Nägin seda eile õhtul Ülemiste parklas. Sõitsid sellega kaks varakahekümnendates vene rahvusest noormeest.

____________________________
not done until it's done
05.07.2013 at 14:26 1 edit. Last edited 05.07.2013 at 14:26 by Indrek_S
PlyVal64
Tähelepandamatu haruldus
Järgmine sedasorti aparaat ilmus välja: Charger :D
Kunagi, kui see oli müügis ASmi platsil Paldiski uulitsal, nägi ta sigahea välja ja läbisõidu number võib täiesti tõene olla. Tõsine kollektsiooni auto: MIKS te sellise asja ja sellise nime all ehitasite???
23.09.2013 at 09:29
Martin K
 
Tähelepandamatu haruldus
MNT avalike registriandmete päring ütleb, et tegemist Dodge Shadow´ga aastast 1981
23.09.2013 at 10:32
Varblane
Tähelepandamatu haruldus
quote:
Martin K: MNT avalike registriandmete päring ütleb, et tegemist Dodge Shadow´ga aastast 1981
Jah valesti pandud kunagi, rääkisin omanikuga pikalt ja laialt antud masinast.Seisma jäi kuna kõrvalistuja poolne klaas läks puruks.
23.09.2013 at 10:35
Joel
 
Tähelepandamatu haruldus
Selles teemas arutleti ka pikalt rariteetide üle ning minule jäi kõrvu väga mõistlik mõte, et selleks, et rariteet üleüldse kunagi väärtuslikuks saaks saada peab ta olema (kasvõi natukenegi) ihaldusväärne. Antud "sportauto" (st selle jäänuk), mis on küsitava välimuse, haleda dünaamika ja täiesti puuduva mainega võib olla kasvõi ainueksemplar, kuid see ei tee teda paraku väärtuslikumaks kui maailma ainsat fuksiaroosat Snaige külmkappi. See Shelby Daytona võis mingit iha isegi ärgitada, aga see Charger on küll minu arvates täiesti tühi koht. Küll aga loomulikult oleks tore kui keegi ta roostesurmast või metallipressist ära päästaks. Keegi kellel lapsepõlves sellise auto mudel oli või mingi muu täiesti ebaratsionaalne seos.

____________________________
2xV8
23.09.2013 at 11:19
PlyVal64
Tähelepandamatu haruldus
quote:
Joel: Antud "sportauto" (st selle jäänuk), mis on küsitava välimuse, haleda dünaamika ja täiesti puuduva mainega võib olla kasvõi ainueksemplar, kuid see ei tee teda paraku väärtuslikumaks kui maailma ainsat fuksiaroosat Snaige külmkappi.
Siin Sa eksid rängalt! "Kunagi", keegi ei tea täpselt, mitme aasta pärast, on ka sellised parajad õudused juba rariteedid. See on kohati hästi vale arusaam, et reaalselt suvaline auto ei ole rariteet ja iga sünnipärane on. Lisaks saab rariteetsust hinnata liiga erinevatest vaatevinklitest: üks on raha teenimine, teine on esteetiline ilu, kolmas on täiuslik mudelirida muuseumis, neljas tarbimsomadused hobimasinana jne, jne.
Tegu on siis tegelikult Talboti-põhise Dodge Omniga, mil liignimeks ehk paketiks O24 ja masin ise Dodge sees disainitud kuulsa Lee Iacocca juhatusel. Pluss see, kui tegu on reaalselt 1981 mudeliga, siis on see absoluutselt esimene tootmisaasta "sinisele" mootorile, mis on jälle autoajaloo kohalt natukenegi oluline. Või tõsise MOPARi mehe jaoks on tegu vägagi märgilise mootoriga: Willem Weertman on projekteerinud kõik kuulsad ja ihaldusväärsed MOPARi mootorid Slandist 426HEMIni, sealhulgas ka tolle "sinise".
See on siis järjekordne näide, et kes tahab olla AutoMees sisuliselt, mitte vaid tillipikendaja omanikust wannabe, teab ja oskab hinnata tehnikat ja selle ajalugu tunduvalt laiemalt. Need on autogurmaanid.
23.09.2013 at 12:09
viplala
Tähelepandamatu haruldus
Äkki ma olengi kitsa silmaringiga ja loll aga minu meelest on tegemist järjekordse peldikuga. No ei tõmbaks seda ostma, olenemata kes teda disaininud on. Eks asja hind näitab ka midagi. Kui ta oleks ikka kõva rariteet, oleks hind ka teine. Loota et see kunagi kultuslikuks ja ihaldusväärseks autoks saab, on pehmelt öeldes enesepetmine.

E: Esivedu ka veel pealekauba :(
23.09.2013 at 12:31 1 edit. Last edited 23.09.2013 at 12:34 by viplala
Vanaisa
  
Moderator
Tähelepandamatu haruldus

Kogu komplektsuses saab ta kunagi olema samasuguse staatusega fänluse objekt kui kasvõi DevilDeville konnakoivast elamisvagun - st. on kindel ja üsna kitsas seltskond kes asja hindavad, thats it.

____________________________
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.”
23.09.2013 at 13:17 1 edit. Last edited 23.09.2013 at 13:29 by Vanaisa (Moderator)
Joel
 
Tähelepandamatu haruldus
See "täiuslik mudelirida muuseumis" on kõige adekvaatsem põhjus selles rivis, miks see auto võiks edasi elada. Üleüldse ma arvan, et autod võiksid pigem elada kui Kuusakoski kaudu riidenagideks või papinaelteks muunduda. Austan väga mõtteviisi autosid taastada täieliku ajalooga nende tootmishetkeni ning konkreetse mudeli ajaloo tundmist pisimate detailideni. Minu point on, aga et sellise Chargeri näitusekorda putitamise ette võtval inimesel peab olema mingi väga mõjuv emotsionaalne põhjus. DevilDeVille vagunil on sarmi, see ajab muhelema, sellel Chargeril paraku mitte, peale selle uskumatu vastuolu auto ja tema nime vahel. Vahest see olekski tema nišš?

____________________________
2xV8
23.09.2013 at 14:04
PlyVal64
Tähelepandamatu haruldus
quote:
viplala: Kui ta oleks ikka kõva rariteet, oleks hind ka teine. Loota et see kunagi kultuslikuks ja ihaldusväärseks autoks saab, on pehmelt öeldes enesepetmine.
Hind on ju praegugi kergelt arutu!!! 700 on ka tugevalt liialdatud...
Ning teema pealkirigi on ju tähelepandamatu haruldus, mitte ihaldusväärne kultusauto! Kunagi võib "iga loll" omale oksjonilt matching numbers a'la HEMI-Cuda osta, lihtsalt pappi peab olema palju. Aga mingil ajahetkel võib tekkida olukord, kus millegi mistahes põhjusel teatud autod on maailmast otsa saanud!
23.09.2013 at 14:28
Jesper
 
Tähelepandamatu haruldus
Joel, mingi hetk lihtsalt viskab kopa ette, kui iga viimane kui vastutulija ja tema vend su autot nähes kohe silmad suureks teeb ja kukub kiitma kui ägeda ja laheda autoga tegu on. Selles teemas on kõik need "päris" Chargerid jms musklid tänaseks üsna lihtsaks kulunud autod. Ma näiteks ostin 10a tagasi siit foorumist saadud vihje peale Ford Escort Mk1 ja noh esimestel aastatel oli ikka üsna tore ringi kärutada, kuskil seisma jäädes oli põhiküsimus a'la "kas tõesti normaalse jaoks polnud raha" või midagi sarnast, inimesed ei saanud aru. Täna ma ei pea enam isegi seletama mis marki auto see on, kõigil on pilt selge, igav. Nüüd tegelen normaalse Mk3 otsimisega.

Mulle isiklikult ei meeldi kui mu auto on Fast & Furiousis olnud, selline stereotüüpne 80ndate kosmoselaev, pastellvärv ja lilla nahksisu on täna selles suhtes veel suht turvalised valikud :) 10a pärast tõenäoliselt enam mitte niiväga, aga siis ei saa toorikut ka enam 700€ eest, kui üldse saab. Selle ajastu autod roostetavad veel päris hästi.

Tarbimisomadustega nagu võimsus, kiirendus, juhitavus jms ei ole kogu asjal mitte mingit pistmist, selleks on ratsionaalsetel inimestel võidusõiduautod. Tänaval liikumiseks kasutatav hobiauto on puhtalt aksessuaar.

____________________________
Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
23.09.2013 at 14:41 2 edits. Last edited 23.09.2013 at 14:43 by Jesper
Sturm
Tähelepandamatu haruldus
Nagu juba PlyVal64 ülal mainis, siis tegu on tegelikult Dodge Omni 024-ga (kui esmane reg langeb kokku ka päris tootmisajaga, siis alates 1981 aastast kandis lihtsalt nime Dodge 024). Küll pakuti tollele autole Chargeri nimelist paketti (sellise paketiga autosi toodeti kokku 14400tk), kuid ka siis seda Chargeriks nimetada oleks sama hea, kui vanemaid Town Car-paketiga varustatud Lincoln Continentale nimetada Town Cariks. Õige (kui seda sõna sellise auto puhul üldse kasutada saab) Charger võeti tootmisse taas 1982 aastal, mis küll oli paljuski sarnane Omni 024-ga, kuid siiski selgelt eristatava erineva välimusega, pluss siis muud muudatused, sh ka 2.2 Turbo mootor, mida Omni 024-le kunagi saada polnud. Kokkuvõtteks siis nõnda, et esiteks pole tegu Chargeriga, teiseks kuulutuses muu informatsiooni all olev link viitab hoopis muule autole (1982 aastal esitletud Chargerile) ja kuulutuses mainitud 2.2 Turbo mootor pole originaalis seal kunagi olnud.

____________________________
Although I´m a GM-man, there is nothing better than a fine Lincoln.
23.09.2013 at 14:49
vvt
  
Tähelepandamatu haruldus
quote:
Jesper: Joel, mingi hetk lihtsalt viskab kopa ette, kui iga viimane kui vastutulija ja tema vend su autot nähes kohe silmad suureks teeb ja kukub kiitma kui ägeda ja laheda autoga tegu on. Selles teemas on kõik need "päris" Chargerid jms musklid tänaseks üsna lihtsaks kulunud autod. Ma näiteks ostin 10a tagasi siit foorumist saadud vihje peale Ford Escort Mk1 ja noh esimestel aastatel oli ikka üsna tore ringi kärutada, kuskil seisma jäädes oli põhiküsimus a'la "kas tõesti normaalse jaoks polnud raha" või midagi sarnast, inimesed ei saanud aru. Täna ma ei pea enam isegi seletama mis marki auto see on, kõigil on pilt selge, igav. Nüüd tegelen normaalse Mk3 otsimisega.

Hullem jama on veel siis, kui linnavahel ringi veeredes üritab iga endast lugupidav jaapani peavoolu moeauto omanik stoplight race'i arendada.
Alguses on huvitav või isegi naljakas taolistele tagatulesid näidata, aga kui umbes 15-s Avensis foori taga mootorit peenestab ja juht üheselt mõeldavaid zeste sulle aknast teeb, siis :sick
Autoks oli tähelepandamatu bmw M535i.


____________________________
Powered by BBB
Life begins @ 7500 rpm
23.09.2013 at 14:53
Jesper
 
Tähelepandamatu haruldus
Oh ära sa räägi... Ma pole pärismuskliga kunagi sõitnud, aga isegi täiesti keskmise V6 F-bodyga on linnas selline tunne nagu puudliga suurte koerte aedikus, surmani tüütu. Fordi puhul muidugi keegi ei käskinud sinna triipe peale teha, ise süüdi :devil

Mitte et muskelauto iseenesest tore ei oleks, aga toredaid autosid on veel. Ja before the curve on nende hankimine ja taastamine suurusjärgu võrra odavam kui after the curve.

____________________________
Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
23.09.2013 at 15:04 1 edit. Last edited 23.09.2013 at 15:05 by Jesper
tqhq.ee foorum : Autod : Tähelepandamatu haruldus   1 2  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.