register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Split Motoristiklubi teemast   1 2 3 4 5 6  
Poster Message
trs200
Split Motoristiklubi teemast
Ja ongi klassikaline jokk-skeem, mille alusel venitatakse veel mõnda aega, et tuleks sundkustutamine äriregistrist ja ollaksegi kõigist võlgadest vabad. Läheb uuele ringile, kui juba ei ole uut ettevõttet kelle iganes nimel. Ainuke konks on igasugustele ettekirjutustele ja hoiatustele mitte reageerida ning lollidele võlausaldajatele tilgutada sente ja lubadusi, et õnnestuks piisavalt kaua asjaga venitada. Selliste asotsiaalide eksistentsi ja levikut võimaldab ka suuresti see, et kui ühelt poolt ei tee riik midagi debiilikute ohjeldamiseks ja eemaldamiseks, siis teiselt poolt ei võta ka ühiskond midagi ette. Igasugune mustalt ja hallilt maksmine on esimene asi, mis soodustab erinevate skeemitajate ja jobude eksistentsi ning takistab neil lihtsalt loodusliku valiku käigus närbumast. Kui saab tavaks, et teenuse eest küsib klient ka arvet, ei ole võimalik mitteametlikult tegutseda ning iga töö jaoks uue ettevõtte loomine muutub kasvõi juba liiga tülikaks, kui mitte kahtlaseks.
03.04.2016 at 14:59
cipo
Split Motoristiklubi teemast
Kuna netiajalugu ei vaikki, siis palun teha teema pealkirjas muudatus: sisestada ka vastutava isiku ees ja perekonnanimi!!!
motoristiklubi on hääbuv nähtus, isik, kes selle jama taga on - tegev ka hiljem!

____________________________
ex. linc. continental - burn baby, burn - R.I.P.
ex. S10 - 350CID - hardcore ride
ex. TranSSport 3800 - for family
03.04.2016 at 17:13
Madlobster
Split Motoristiklubi teemast
quote:
cipo: Kuna netiajalugu ei vaikki, siis palun teha teema pealkirjas muudatus: sisestada ka vastutava isiku ees ja perekonnanimi!!!
motoristiklubi on hääbuv nähtus, isik, kes selle jama taga on - tegev ka hiljem!

Ei ole see nime avalikustamine nii lihtne
Kui ma paneks siia selle oti nime, kellega kimpus olen, siis üsna varsti saaksid foorumi haldajad kirja, mis kubiseb paragrafidest ja juristi nimedest ning käseb viivitamatult postituse eemaldada.
Nime saab kuidagi moodi avalikustada äriregistris olevale firmale viidates, kus siis juhatuses antud ott tegutseb.
Meil on skeemimeistritele üsna soodne kasvupinnas loodud ja nende välja juurimine on suurem töö kui võililledest lahti saamine. Ühesõnaga seda paska kasvab kiiremini peale kui on reaalne võimalus välja juurida. Uue skeemi saab kaapelaual kaapides kasvõi seenemetsas käima panna, aga katsu sa kuskilt õigust või kaitset saada. Käid viis aastat kohtus tõestamaks, et sa pole kaamel. Selle ajaga on skeemiotil juba teab mitmes joorup käsil ja ära tõestatud võlgnevust pole võimalik mitte kellegi käest nõuda. Samuti ei seata neile ärikeelde ega muid tõkendeid.
Kui endal sellist verd sees ei ole siis on olukord tõsiselt frustreeriv ja maksude maksmise soov kahaneb nulli lähedale. Üks skeemitab ja petab riigilt, äripartneritelt ning klientidelt, kellegi hammas peale ei hakka, ise saad posti taga noorpiilurit mängiva vinnilise poisinaga käest 600.- puuduva turvavöö eest. Rottide ja kahjurite paradiis. Hammas hakkab riigil peale ainult tehases 700€ teenivale pereisale. Selleks on palgatud (sinu enda teenitud raha eest) hordide viisi mupolnikuid ja põõsas passijaid.
Muus osas mämmutatakse kõike kuni aegumiseni või huvitatud osapoole jõu ning finantsiliste vahendite lõppemiseni. Kõik varad on pärit ämma käest ja on kunstkulinatest kubiseva miniseeliku nimel, kelle töökogemus piirdub 12 aastasena uksi paugutades prügiämbri välja viimisega.
Sotsiaalses keskkonnas hoiatamise tõkestamiseks on kõiksugu paragrafid. Ja tõsisemad skeemiotid tunnevad neid paremini kui oma viite sõrme kabja ümber.
03.04.2016 at 23:04 3 edits. Last edited 03.04.2016 at 23:35 by Madlobster
DevilDeVille
  
Split Motoristiklubi teemast
See pole õnneks päris nii labaselt molkustepoole kaldu süsteem. Vastasel juhul ei saaks ükski ajakirjandusväljaanne millestki kirjutada. Kui töllmokk tunneb, et tema "au" on haavatud, siis peab ta pöörduma kohtusse ja sealt oma "õigust" nõutama. Ja sealt on see niinimetet "õigus" saamata jäänud ka Edik Esimese mõõtu "korüfeedel".

Pikk jutt lühidalt - ärge häbenege nimetada kaabakaid nende ametliku nimega.

____________________________
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
03.04.2016 at 23:21
Madlobster
Split Motoristiklubi teemast
quote:
DevilDeVille:
Pikk jutt lühidalt - ärge häbenege nimetada kaabakaid nende ametliku nimega.

Minu oti nimi kadus õhtulehe artiklist esimese kirjaga, järgi jäid vaid nime tähed. Et ma arvan, et see on üsna lihtne.
Võid kirjutada, et Karu Ott käis metsa ostmas. Kui tahad kirjutad, et käis metsa varastamas pead kasutama K.O vms. Peale jõustunud kohtuotsust on vist natuke lihtsam aga kindel pole.
03.04.2016 at 23:26 1 edit. Last edited 03.04.2016 at 23:27 by Madlobster
DevilDeVille
  
Split Motoristiklubi teemast
Mul pole häbeneda ega kaotada miskit - kaabakast "meistrimehe" nimi on Üllar Luht ja olen heameelga nõus kolm kohtuastet läbikäima. Lootuses, et ehk mõnel inimesel jääb raha lõkkesse viskamata ja mõni närvirakk ka alles.

____________________________
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
03.04.2016 at 23:32
Madlobster
Split Motoristiklubi teemast
quote:
DevilDeVille: Mul pole häbeneda ega kaotada miskit - kaabakast "meistrimehe" nimi on Üllar Luht ja olen heameelga nõus kolm kohtuastet läbikäima. Lootuses, et ehk mõnel inimesel jääb raha lõkkesse viskamata ja mõni närvirakk ka alles.

Sina ei lähegi kohtusse.
Vastav kiri saadetakse foorumi isandatele palvega nimi eemaldada. Kuna foorumiisandatel pole mittemingisugust huvi juristide jms asja ajada kasutavad nad delete nuppu ja kogu jutt.

Samamoodi võin mina sinu käest osta näiteks saia. Kui mulle sai ei maitsenud tulen siia ok pagarifoorumisse pigem ja pasandan su nime täis. Selle jaoks siis vastavad paragrafid loodud on, et sind asja eest teist takka laimata ei saaks. Kui ma aga olen jonnakas ja peale kõikide kohtuastmete läbimist olen suutnud tõestada, et sa tõesti saia sitast tegid, siis vist on õigus ka sinu nimi siia panna.

Edit; sinu panded nime googeldades on esimene vaste krooni ajast aastast 2012, kellegi nutulaul sama tegelase pihta. Teisi linke ei viitsind klikata. Kogemustega skeemiott tundub olema. Igale rahuolematule kliendile vastatakse kui palju verd, higi ja pisaraid tema romusse on pandud ning laimu asemel peaks klient hoopis saapaid suudlema ja oodi laulma. Natuke sõnaosavust ning kliendist on tehtud rahaga koonerdav jobu, kes soovis roostes ja ilma põhjata ämbrist omale Bentley saada.
03.04.2016 at 23:39 2 edits. Last edited 03.04.2016 at 00:04 by Madlobster
DevilDeVille
  
Split Motoristiklubi teemast
Selle interneeduses avaldatava sisu asjus on suisa kaks diametraalselt erinevat jewroopa kohtu otsust olemas, sestap taandub antud kaasuses kõik foorumihaldurite elementaarsele pieteeditundele. Ja eelnimetatu olemasolus mul pole põhjust kahelda.

____________________________
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
03.04.2016 at 23:55 1 edit. Last edited 03.04.2016 at 23:55 by DevilDeVille
Madlobster
Split Motoristiklubi teemast
Nimedest kirjutamisega on teine probleem veel
Enda nime pärast olen käinud politseis kuna keegi oli minu nime kasutades kellegi käest sangamaki rotti pannud ja mina pidin minema tõestama, et ma ei tea maksit midagi.
Teist korda leidsin, et keegi minu nimekaim või siis lihsalt selle nimega esineja pole weebiseksi eest tasunud vms ja suur lahmimine kuskil buduaari foorumis käis. Kusjuures üks googlet tundev kana oli ka minu ettevõtte andmed sinna ladunud (õnneks kadus peale märkuse tegemist teema suht kiiresti)

Et ühesõnaga palju õnne. Googeldad mõnda äripartnerit ja leiad, äriregistri juhatuse liikmete nimekirja kõrvalt ka, naisteka foorumi loo, kus too ei taha teismelistele plikadele tussi näitamise pappi anda.
Lisaks oleks veel olnud sangamaki rottimise teema kuskil ja pese siis oma nime. Kaks sellist teemat googelist välja tuleb, ei ole enam soovi bisnist teha säärase mehega. St sünnikuupäev nime taga peaks olema kohustuslik kahandab oluliselt võimalust alatu pasaga üle valatud saada.
03.04.2016 at 00:26 1 edit. Last edited 03.04.2016 at 00:32 by Madlobster
DevilDeVille
  
Split Motoristiklubi teemast
Nii jabur, kui see ka ei tunduks - osasid ajaloolisi laimulehkülgi ei kustuta kuugel ka riigikohtu otsuse põhiselt. Ilmselt taandub asi siiski valvejumala tahte otsale :)

____________________________
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
03.04.2016 at 00:45
DevilDeVille
  
Split Motoristiklubi teemast
Igakspetteks lisan siia ka sedapalju, et erinevalt paljudest inimestest, ei pea ma muretsema oma vara kahjustamise pärast (mul lihtsalt puudub igasugune mõeldav ja mõeldamatu vara). Kes viitsis lugeda automoto teemat, siis ühele volkkaribussiomanikule pakuti erinevaid varakahjustusteenuseid. Ennekõige samal põhjusel olen kindlaks jäänud arusaamale, et tegelik väljendusvabadus jõuab inimloomani hetkest, kui temalt peale vabaduse või elu midagi riisuda pole. Või tervise. Kasvõi ajutiselt.

Enihau, loodan, et selle saastasisse enam ainumaski lugemisvõimeline isik ei komista.

____________________________
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
03.04.2016 at 00:54 1 edit. Last edited 03.04.2016 at 01:10 by DevilDeVille
johndoe
Split Motoristiklubi teemast
Riigi puhul tundub ka kuidagi lihtsam spordiklubi ees autosid vaadelda kui selliseid püüda. Võlad pikalt üleval, bisnis käib aga MTA küüsi taha ei pane.
04.04.2016 at 07:28
Madlobster
Split Motoristiklubi teemast
quote:
johndoe: Riigi puhul tundub ka kuidagi lihtsam spordiklubi ees autosid vaadelda kui selliseid püüda. Võlad pikalt üleval, bisnis käib aga MTA küüsi taha ei pane.

See mitte ei tundu lihtsama vaid ongi lihtsam.
Ei ole mõtet aega raisata tegelase peale, kelle ainus (tõestatav) vara on rohke soe aur ja suured sinised silmad.
Lihtsam on korraliku inimse pagassis sorida ja tõkiskingadelt EU märki otsida. Karistusraha laekub sama kindlusega kui vihmapilv jaaniõhtuks ning lisakulutusi selle kätte saamiseks tegema ei pea.

Nimede avalikustamise koha pealt:
Vaevalt, et mainitud tegelase nimekaim, kellel oskuste, aususe, eetika ning moraali normidega kõik korras on rõõmust tilga püksi poetab kui see teema aastateks googlis nime otsides esimese vastena välja tuleb.
04.04.2016 at 08:46 2 edits. Last edited 04.04.2016 at 08:52 by Madlobster
trs200
Split Motoristiklubi teemast
Selle jaoks tulebki lisada nimele ka sünniaeg või isikukood. Kui kümnest üks paskaak ka suudab mingeid teid mööda on nime teemast eemaldada, siis üheksa asotsiaalset värdi jäävad internetiajalukku. Selline "nagunii ju ei õnnestu" suhtumine ongi see, tänu millele enamik pettureid ja huiareid suudab eksisteerida. Loomulik, et mingi kontroll peab selliste avaldiste üle olema, aga enamikes foorumites on selleks moderaatorid.
04.04.2016 at 09:49
Madlobster
Split Motoristiklubi teemast
Enamus foorumite moderaatoreid näevad rõõmuga oma foorumis foorumikohast teksti.
Agaramad saavad kerge ok tunde reeglitele mitte vastava müügi kuulutuse kustutamisega.

Kas Madlobster on lihtsalt pirtsakas ja kaeblev loll või tegi Devil saia tõepoolest sitast sellesse vaidlusse ei viitsi keegi võõras oma pead toppida ja meelekindlust säilitada vaatamata juristilt saabunud pragarafidest kubisevale ähvarduskirjale. Lihtsam on teema eemaldada ja nina nokkides rahus ja vaikuses ilma peavaluta pisteliselt kontrollida, kas müügikuulutuses on peale M tähte koolon ja tühik õieti pandud või ei ole (ärge solvuge :D)
Kuna ei ole harvad olukorrad, kus klient on lollim kui karidoris lössi vajunud kirsasaabas aga kisendab ja pasandab hullemini kui tapamajas olev siga on säärased teemad üsna tihti kaheldava väärtusega. Ehe näide, mis kohe meenus on sinutorusse lekkinud elioni helpdeski kõned.
04.04.2016 at 10:55 1 edit. Last edited 04.04.2016 at 10:58 by Madlobster
trs200
Split Motoristiklubi teemast
Point ongi selles, et muidumehed lihtsalt halavad, et kõik on per__s ja Anzip on süüdi. Süüdi selles, et kusagil on mingi umbisik, kes muidumehe üle lasi. Vaikselt jõuame sinnani, et loodusliku valiku teostamine on lõppudelõpuks ühiskonna heaolu kriteeriumile vastav argument ning sellistelt muidumeestelt raha ära võtmine ongi ok.
04.04.2016 at 11:23
v6sa
Split Motoristiklubi teemast
Kõnealust autot ainult kergelt eemalt silmanuna ja subjektiks olevat isandat reaalselus lähemalt tundmata tekib mul siiski küsimus, mille kuradi pärast austet Madlobster nüüd nii vihaselt on asunud antud teemat materdama? Kas käib kuidagi neeru pihta, et keegi julges oma selja reaalselt sirgu lükata AD 2016, selmet suhulastu alla neelata?

Väga konstruktiivne on muidugi ka foorumi moderaatoritele labidaga piki piilumist panna enne, kui teema sulgemist nõudev kiri saabunud on. Või olen Sind taas valesti mõistnud?

Küll on aastate silma jäänud isand Üllari üsna pohhuistlik ellusuhtumine, mille värskeimaks näiteks on see eluline postitus:
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=54332&pid=388187#pid388187
04.04.2016 at 11:29 1 edit. Last edited 04.04.2016 at 11:37 by v6sa
Madlobster
Split Motoristiklubi teemast
quote:
v6sa: Või olen Sind taas valesti mõistnud?


Just!!!
Mõistad paremini siis kui jalavõruga "läbirääkija" lubab su terve perege majja sisse põletada kui kohe oma nõudmistest ei tagane ning ülekaalus sinimunder käsi laiutab ja igaveleval häälel teatab, et meil ei ole põhjust arvata, et ta oma ähvarduse täide viib. Koju sõites saad selfiputkast +5km/h eest riigile annetuse teha.

Ma kindlasti ei materda antud teemat. Närude vardasse ajamine on igati tervitatav nähtus. Lihtsalt juhin tähelepanu, et kõik ei ole mustvalge ja iseenesest mõistetav ning käpardist skeemimeister võib sinu elu kättemaksuks perse keeramisel hämmastavaid võimeid üles näidata.
04.04.2016 at 11:40 1 edit. Last edited 04.04.2016 at 11:59 by Madlobster
cartmann
Split Motoristiklubi teemast
quote:
Madlobster:
quote:
v6sa: Või olen Sind taas valesti mõistnud?


Lihtsalt juhin tähelepanu, et kõik ei ole mustvalge ja iseenesest mõistetav ning käpardist skeemimeister võib sinu elu kättemaksuks perse keeramisel hämmastavaid võimeid üles näidata.
Täpselt sellise suhtumise pärast sellised keerajad julgelt oma tegusid teevadki. Kõik nkn kardavad ja midagi ei tee. Politseid nad ammugi ei karda ja selg sirgu edasi , üle, lasevadki.

____________________________
Ford F-250 Harley Davidson edition 6.0TD
FastFordRacing
04.04.2016 at 12:06
DevilDeVille
  
Split Motoristiklubi teemast
quote:
Madlobster:
quote:
v6sa: Või olen Sind taas valesti mõistnud?


Just!!!
Mõistad paremini siis kui jalavõruga "läbirääkija" lubab su terve perege majja sisse põletada kui kohe oma nõudmistest ei tagane ning ülekaalus sinimunder käsi laiutab ja igaveleval häälel teatab, et meil ei ole põhjust arvata, et ta oma ähvarduse täide viib. Koju sõites saad selfiputkast +5km/h eest riigile annetuse teha.

Ma kindlasti ei materda antud teemat. Närude vardasse ajamine on igati tervitatav nähtus. Lihtsalt juhin tähelepanu, et kõik ei ole mustvalge ja iseenesest mõistetav ning käpardist skeemimeister võib sinu elu kättemaksuks perse keeramisel hämmastavaid võimeid üles näidata.


Militsionäärid, teqadupärast, asuvad oma ametikohustusi suisa täitmagi, kui prokuratuur neile pähehüppab. Ja seda pole ülemäärakeeruline saavutada.

____________________________
Flick the Gestapo.... No, I said *Flick*, the Gestapo!
04.04.2016 at 12:07
v6sa
Split Motoristiklubi teemast
quote:
cartmann:
quote:
Madlobster:
quote:
v6sa: Või olen Sind taas valesti mõistnud?


Lihtsalt juhin tähelepanu, et kõik ei ole mustvalge ja iseenesest mõistetav ning käpardist skeemimeister võib sinu elu kättemaksuks perse keeramisel hämmastavaid võimeid üles näidata.
Täpselt sellise suhtumise pärast sellised keerajad julgelt oma tegusid teevadki. Kõik nkn kardavad ja midagi ei tee. Politseid nad ammugi ei karda ja selg sirgu edasi , üle, lasevadki.

Nii paraku on. Oleme mugavaks ja laisaks läinud:( Kui tuleks enda eest seisma hakata, siis odavam on kõrvad ludusse tõmmata ja kuss olla. Siinkohal tunnustan Hentsi, et ta võttis kätte ja suli avalikkuse ette taris. Usutavasti on ka temal käinud "läbirääkijaid".

Uppuja päästmine on kõigis riikides ja iga ilmakorra ajal olnud ikka esmalt uppuja enese asi. Kuidas peaks ja võiks, on iseasi.

Jah, ka mina oleks tige, kui mõni minu nimekaim korraldaks rämeda jama. Paraku ei anna see mulle õigust hüpata persestsaanule peale ja nõuda temalt suhulastu allaneelamist.

Ma ei vabanda oma keelepruugi pärast, sest täpselt nii kaugele ongi piiramatu tolerastia meie ühiskonna viinud, et isegi mina hakkan avalikus foorumis ropendama :(
04.04.2016 at 12:28 1 edit. Last edited 04.04.2016 at 13:37 by v6sa
expedition
Split Motoristiklubi teemast
Kui nüüd jätta see mittekuhugiviiv spekuleerimine ja keskenduda rohkem küsimuse all olevale teemale.
Esiteks võiks leida mingi viisi Motojuristi tegevust võimalikult palju häirida. Kuna parasiitidest ja umbrohust on pea vōimatu seaduslikult vabaneda.
Nagu aru sain on kasutaja Hents99 juba asja suht korralikult ette valmistanud, töö kohta on eksperdi hinnang, lisaks ka teemasse pühendanud jurist. Kui nüüd vaid oleks jaksu ja tahtmist edasi minna asjaga. Arvestada kokku kogu häving mis Motoristi klubi on teinud, liita ka sinna õikuskulud ja oma isiklik aeg ja pöörduda konkreetsete numbrite ja nõutega kohtusse.
Loomulikult on teada et kohtuveski on aeglane ja nõuab ka endapoolset kannatust ja finantsi.
Tulemus võib olla küll selline, et Motoristiklubi paneb uksed kinni ja seda raha sealt ei saa, aga tema tegevus on väga selgelt häiritud ja märk jääb elu lõpuni külge.
Paremal juhul loomulkult võib ka sealt kahjuhüvitis reaalselt tullagi.
Täiesti selge on ka see et kaotada seda vaidlust pole võimalik.
04.04.2016 at 13:27
K.Karu
Split Motoristiklubi teemast
Tere lugupeetud kaasfoorumlased.
Kuna antud teemas puudutatakse ka mind, siis loetlen mõned fakti vead
1.Uksed täielik utiil-2cm pahtlit..
Nad ei olnud kindlasti ideaalsed, kuid läksid sordi alla.
2.Tagatiib väljalöödud suht taburetiga..
Nagu näha puudub sm-l igasugune ettekujutus keretöödest.
3.Küljepost ei olnud kuigi sirge, ohtralt pahtlit..
Ilmselgelt ei ole sm-s ise seda posti näinud, üks väike mõlk keskel (pädeval inimesel kuluks sinna ca 20 gr pahtlit, sinul muidugi 1 kg välja ei tuleks).
4. Missuguses suhkrulaos on toad..
Mis sul vastu panna on? Mul vähemalt on taburett ja kamber.
5. Kambris oli kõik ilus..
Ilu oli ilmselt ainult tegija silmades.
6 Kolm pluss kolm kihti..
Peale teist kihti (sinu sõnad) panen kolmanda ka, siis on mida poleerida.
7. Pilve ei läinud ja kumama ka mitte
See lausejupp näitab juba ise, et sa ei jaga sellest tööst midagi, pruun metallik ja läheb pilve.
8. 20 min peale laki laskmist oli kõik ilus
Nagu automaalrid teavad, et kahekomponentne lakk ei hakka õhuga kokkupuutudes mitte kuivama vaid hoopis veelduma.
9. Lambid ainult üleval
Sellepärast jooksisiski sul kapoti pealt lakk minema, nii, et tiibade peale moodustusid lombid.
10. Kamber ilma soojata..
Kui +30C olin sinu jaoks külm, siis on küll midagi väga valesti
11. Toodi ka liiga kehvad uksed..
Ei toodud midagi uksed olid autol küljes, kui minu juurest minema läks
12. Kambris kuuma lakile ei antud..
Mis siis veel saand oleks?!
13. Seda ukseaugu värvi koorumist, kuna ma olin kõrval kui auto värvimisse viidi..
Kelle, või mille kõrval sa olid, et ei märganud, et autol olid sisepinnad ja katus värvitud?
14. Minu jaoks on kahju kordades suurem kui Hentsile..
Aga minu jaoks, on see puhas laim, mis muideks käib paragrafi alla!!!
15. Kakavärvi hunnikuga maid jagada..
Mis õigusega sa teise mehe värvivalikut maha teed?
16. Oma garaazis tihti peale palju paremini
Suureks mõistatuseks jääb õnnestumise %
17. Auto lausa sünnipäevaks...
Tubli mees, ühele sünnipäevaks, teisele kuu ajane töö poole aastaga valmis.

Sellr tekstiga ei soovi ma kaitsta ennast sajas surma patus ,vaid juhtida tähelepanu selle inimese mõtte maailmale,kõik teised süüdi.
Muideks need pildid ,mis üleval on ei anna iseg ipoolt ettekujutust missugune see auto tegelikult välja nägi.Treilamees lubas kiiresti
sõita et keegi ei näeks.

04.04.2016 at 21:22
trs200
Split Motoristiklubi teemast
Ma ei mõista, kust need "jalavõruga tegelaste" müüdid tulevad? Loomulikult on inimesi ja situatsioone, mille puhul asuvad probleeme lahendama lahendajad(mitte vahendajad), aga suurusjärk on teine ning iga suvaline soss-sepp(kui ta just ei kasvata värvikambris kanepit ja lahustitünnidesse ei villi korgijooki) ei suuda omale sellist teenust võimaldada.
05.04.2016 at 11:42
diesel
Split Motoristiklubi teemast
kes räägib aiast, kes august.
kui nüüd viitsiks uuesti lugeda, siis ehk saaks selgemaks, et siin on ühes teemas mitu eri asja korraga jutuks.
05.04.2016 at 11:51
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Split Motoristiklubi teemast   1 2 3 4 5 6  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.