register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 2mode hybrid  
Poster Message
lumeinimene
2mode hybrid
Tere.Kuna inglise keel viletsavata ehk oskab keegi maakeeli selgitada 2mode hybrid.Ise saan aru et,pooled silindrid lükkab välja kui koormust pole ja tarbib ka mingil määral akusid.Jutt siis tahoest.Kui kaua akude eluiga kui auto 2008 aasta.Enne kui müüjaga ühendust võtan tahaks selgust.Tänud.
22.03.2018 at 10:31
ivoalaska
 
2mode hybrid
Silindrite väljalülitamine on ainult osa sellest. Lihtsustatult tähendab see seda, et masin saab töötada ainult hybriidina või bensu ja hybriidi combona. Üksikasjad on erinevatel tootjatel lahendatud erinevalt.
Me täna just võtsime ühe Tahoe hybriidi aku laiali (toodud USA-st oksjonilt, siia jõudes lõpetas liikumise), et vaadata mis karul kõhus on :) Kahjuks mõõtmiste tulemusena üle poolte elementidest on alla arvestuse ja tuleb välja vahetada. Eesti tingimustes on uute elementide saamine keskmisest keerulisem. Ainukesena pakutakse tervet akupakki, mis maksab $$$$. Samas, kui juba üksikud elemendid saba annavad, hakkab hübriid süsteem segast peksma ja kuna selles autol on hybriidajam niiöelda juhtrollis, siis autoga normaalselt liigelda ei ole võimalik. Knowhowd sellise asja kohta maarjamaal ka suhteliselt vähe.
Ühesõnaga enne kui seda imelooma soetama hakkad, peaksid veenduma hybriidaku korrasolekust, sest vastasel juhul võib rõõm üürikeseks jääda. Seega osta tavaline bensukas.

____________________________
Cadillac SRX 08
Chrysler 300C Touring ex
Oldsmobile Delta 88 Royale 1982(tegemisel)
Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks
22.03.2018 at 15:56
franz125
2mode hybrid
A viitsid sa neist elementidest üldise harimise eesmärgil vets pajatada,ehk ka pildimaterjali.
22.03.2018 at 19:25
ivoalaska
 
2mode hybrid
Ma teisi õpetada sellel teemal ei tahaks, kuna seal nüansse kogu pakis tohutult palju ja olude sunnil viin ennast kurssi alles aga pilte tegin hulgim ja võin mõned ülesse riputada natukese aja pärast.
Lühidalt aga koosneb antud isendi aku 20st pakist, millest omakorda igaüks sisaldab kahte elementi. Üksik element on ca 7.5V ja pakk siis 15V ja kogu hübriidaku siis 300V. Tegemist on nikkel-metallhüdriidakudega. Kogu aku süsteem sisaldab ühes tükis veel jahutusventikat, juhtplokki, hunnik releesid ja turvalüliteid. Meie eesmärk täna on välja vahetada üksikud vigased elemendid akupakis ja sellega kliendile säästa kenake kopikas. Vigased elemendid on tänase seisuga välja peilitud, nüüd jääb üle leida asendused. Mikimaal on need vabalt saadaval aga siia toimetamine natukene problemaatiline ja kohalikud butiigid, kes akudega tegelevad, saadavad ukselt tagasi. Samuti hübriididega tegelevad esindused, kes pakuvad ainult tervet kompotti. Eks siis lähitulevik näitab, kas saab hakkama. Mingid asendused vist on käeulatuses aga esialgu vara veel hõigata. Kui asja toimima saab ja huvi, siis võin kogu protseduurist pikemalt pajatada. Igatähes vahelduseks ja eneseharimise mõttes üks huvitav projekt sattunud.

____________________________
Cadillac SRX 08
Chrysler 300C Touring ex
Oldsmobile Delta 88 Royale 1982(tegemisel)
Buick Electra 86
Ford Mustang 97
Chrysler PT Cruiser enda piinamiseks
22.03.2018 at 19:56
lumeinimene
2mode hybrid
Jah tänud,YouTubes ka natukene filmimaterjali.Seal on jah mingisugune akupank.
22.03.2018 at 20:31
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 2mode hybrid  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.