| Poster |
Message |
roby
|
PALUN abi
mul eaglel oli ka nati aega tegasi sarnaste sümptomitega jama.veaks osutus 1(üks) küünla piip mis peksis üle.Mul muidugi on rida4 doch mootor.Ja see jama algas ka lihtsa lihtsalt hetkega.
| 19.08.2004 at 20:23 |
|
Astro-97
|
PALUN abi
quote: drag racer: Jah, tnx, peab diagnostikasse minema, kuid Võrus - NALI - võimatu, siin ei oska keegi midagi.
Teab keegi, kas Lõuna eestis ehk saab kuidagi asja ajada, Tartus see uus Silberauto vms ehk ?
See eeldab vist kopsakat summat treileri veole Võrust Taretusse.
Olukord on jube, Haapsalu jääbki vist minu jaoks ära seekord 
Bens filtrist veel nii palju, et asi on üsna hiljuti, umbes 1000 km tagasi vahetatud ja peale 2500 pööret töötab kõik justkui ideaalselt.

äkki abiks.. 58029814 Raivo (võru)
|
| 19.08.2004 at 20:47 |
|
antennimees
|
PALUN abi
Vea kirjeldus kõlab väga sarnaselt sellele, mis mul endal oli. Nimelt sai ka igasugu tükke vahetatud ja lõpuks selgus et hoopis pihustid sodi täis. Arvatavasti sulatas Eesti lahustit täis bensiin mingid ameerika vaigud üles ja kiilus pihustid kinni. Pihusteid saad kontrollida kõige lihtsamalt nii, et paned õhukese seinaga toru ühe otsa vastu pihustit ja teise otsa vastu kõrva. Kuulda peab olema päris teravat tiksumist. Minul ei tiksunud teravalt ükski pihusti ja mõned olid täitsa tummad s.t. lahti. Sai neid puhastatud ja lõpuks uued peale ja probleem lahendatud.
| 19.08.2004 at 22:07 |
|
drag racer |
PALUN abi
selge, julgen arvata, et pihustid on ok, aga küünla juhtmed ja küünlad ise ikka kahtlased veel.
Üritan miskise diagnostikaga ühelepoole saada Tartus ehk, uurin siin kust saaks "mõistliku" hinnaga treileri teenust |
| 20.08.2004 at 16:01 |
|
drag racer |
PALUN abi
Lõpuks siis jõudsid küünla juhtmed ja uued küünlad, sai siis täna need ilusasti ära vahetatud ja ikka sama jama autoga - mõistus otsas 
Jäänud veel diagnostika kusagil teha, muu vist ei aita.
|
| 10.09.2004 at 17:15 |
|
tambet
|
PALUN abi
quote: drag racer: Lõpuks siis jõudsid küünla juhtmed ja uued küünlad, sai siis täna need ilusasti ära vahetatud ja ikka sama jama autoga - mõistus otsas 
Jäänud veel diagnostika kusagil teha, muu vist ei aita.
Mu 3.gen IROC-il tekkis suvel peale yht vihma sarnane jama, pôhjus
oli ühe küünlajuhtme katkises pistikus, ajutiselt aitas, kui jagaja kaas puhastada ning juhtme asendit muuta |
| 10.09.2004 at 18:07 |
|
drag racer |
PALUN abi
Mu 3.gen IROC-il tekkis suvel peale yht vihma sarnane jama, pôhjus
oli ühe küünlajuhtme katkises pistikus, ajutiselt aitas, kui jagaja kaas puhastada ning juhtme asendit muuta
Njah, kuid mul küünlad uued ja küünlajuhtmed samuti |
| 12.09.2004 at 11:03 |
|
max |
PALUN abi
Ole meheks, käi diagnostikas ära. See raha, mida sa selle eest maksad on on kindlasti väiksem, kui praegune peavalu ja suve viimased päevad, mil sa autoga sõita ei saa. |
| 12.09.2004 at 12:03 |
|
drag racer |
PALUN abi
Auto jälle korras, sai täna diagnostikas käidud, visati siis läpakas külge ja kontrolliti kõik otsast lõpuni üle, kõik ok aga mida ei saanud kontrollida oli süütepoolid ja arvata võis, et seal siis viga - oligi, ostsin ühe uue süütepooli (kolm neid kokku) ja hakkasin siis läbi proovima milline ei tööta, keskmine oli omadega kutu, uus peale ja voilaaa - tiksub kui seiko kell 
|
| 14.09.2004 at 21:55 |
|
|