register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Müra isolatsiooni paigaldamine   1 2  
Poster Message
Martin460
Müra isolatsiooni paigaldamine
Tuleseina ei puutunud-seal on juba tehase poolt paksud rasked isolatsioonid peal.Pealegi mul nii uus auto, et mootor käib vaikselt.Mind segavad mürad tulid mujalt.

16.05.2007 at 18:36
Hylas
Kuna pilte pole kunagi liiga palju siis: before ja after ja veel üks veel üks

Hind on suhteline mõiste, kui arvestada, et tegemist on tootega mis on mõeldud ja aksepteeritud autos kasutamiseks (õli- ja veekindel, suur temperatuuritaluvus, põlemiskiirus, erituvad ühendid põlemisel) ning lai tootevalik (võimalus valida täpselt õige matt õigesse kohta) lisaks veel parem tulemus kui pigimattide ja muudega jännates. Ja minu meelest põhiline argument kaalusääst, kogu autojagu dynamati kaalub max 20kg kanti aga pigimatti kuluks samalaadse tulemuse saavutamiseks 80+kg.

Kui korralik heliisolatsioon oleks väga odav lõbu, siis oleks see juba tehasest paigaldatud :)
16.05.2007 at 20:58
Astro SS
Mis selle cm2 või leheke siis ikka maksab?

16.05.2007 at 21:11
Maik

Pigimati ruut on mingi 220eek vist Nikesoundil näiteks.
Ilus töö igastahes.

17.05.2007 at 15:57
5.0
quote:
Hylas: Kuna pilte pole kunagi liiga palju siis: before ja after ja veel üks veel üks

Hind on suhteline mõiste, kui arvestada, et tegemist on tootega mis on mõeldud ja aksepteeritud autos kasutamiseks (õli- ja veekindel, suur temperatuuritaluvus, põlemiskiirus, erituvad ühendid põlemisel) ning lai tootevalik (võimalus valida täpselt õige matt õigesse kohta) lisaks veel parem tulemus kui pigimattide ja muudega jännates. Ja minu meelest põhiline argument kaalusääst, kogu autojagu dynamati kaalub max 20kg kanti aga pigimatti kuluks samalaadse tulemuse saavutamiseks 80+kg.

Kui korralik heliisolatsioon oleks väga odav lõbu, siis oleks see juba tehasest paigaldatud :)
kuidas selle asjanduse reaalne madalsageduslik nii otse leviva kui ka metallis leviva heli summutusvõime on? Kui on hea, siis huvitav millisel füüsikalisel printsiibil see võiks põhineda? Olen otsinud (küll mitte autosse) igasuguseid vahendeid madalsageduslike helide tekitatud vibratsioonide summutamiseks, aga siiani pole leidnud midagi peale raskete materjalide ja väga pikkade kiudude (heli lainepikkus on madalatel sagedustel suur ja seda suudab summutada väga pika kiuga materjal) abil. Alternatiiv oleks ikka väga abiks.
18.05.2007 at 07:36
ramman
quote:
Inferno: Sooviks kogemusi teada 4gen camaro puhul , mis oleks kõige mõtekamad kohad isolatsiooniga katmiseks.
Ise oma targa peaga suunaks enamuse tagaotsa-pagasnik,rattakoopad ja küljed, istme seljatagune taga, esikoopad, põhi natukene,käigukasti-gardaani tunnel.
Lage vist vaja ei ole teha?

Sama lugu minu camaroga. Eespoolt, st. mootorimüra pole sisse kuulda kui just pöördesse ei aja. Põhiline müra tuleb tagant poolt ja tagumistest rattakoobastest. Lahti tahaks saada veermikumürast. Laega pole midagi teha vast, targa katus lisab veel omajagu müra.
14.08.2007 at 23:50
tomso
Tere!

Mina paigaldasin hiljuti siiski seda NikeSoundi toodet. Autoks siis 4-gen Camaro 98a. Katsin enamus pinna tagaosas ja mõlemad uksed seest. Vahemärkusena peab mainima, et kuna uksed on suured, siis läks sinna terve pakk e. 4 tk 4 mm (400 x 500 mm). Kindlalt on auto vaiksem, võrreldes stock olukorraga. Sees on selline "vastu seina" tunne. Loomulikult on minu arvates Camaro mürateguriks summutid, rehvid (minul 235 ja M+S), mis teadupärast ei ole ainult suveerehvid ning lisaks uksetihendid, mis pikapeale ajahambale alla annavad. Kuna helisüsteem on tulevikus plaanis väheke upgrade'da, siis arvan et ka selles valdkonnas on tulemus ootuspärane.

Väike OT - kas teie 4-gen Camarotel on kõigil taga originaal subwoofer olnud? Minul kahjuks ostes ei olnud, kuid mikimaa foorumid näitavad vastupidist. Helisüsteem siis stock Monsoon 8 kõlline CD player koos võimuga.

Tegelt huvitaks ka selle Dynamati hind?

Tervitades

Tomso
15.08.2007 at 21:29
Maik

Minu 97 ei olnud, aga jutt peaks siiski olema 6 kõlarist sul. Samas 94 oli mingi mittetöötav wooferikast plastist taga..

ostes tundus originaal sound tegelt suhteliselt hea.

15.08.2007 at 22:14
viinakaru

aga kuidas salongi plastikute naginat kõige paremini vait saaks?
15.08.2007 at 22:31
tomso
Tere!

Kõlarite arv peaks olema originaalis järgmine : esiuksed 2 tk + tagaistujate külgedel 2 tk + tagapaneelis 2+2 (10 cm + kõrged 5 cm raadiusega) ning lisaks subwoofer, mis peaks asetsema juhipoolses tagaratta koopa tagumises osas (täpselt vastas sellele kohale , millel on CD-boks kõrvalistuja poolses osas). Subwooferi kast on täpselt selle kujuga, mis istub sinna sisse.
link mikimaa foorumist:

http://www.camaroforums.com/m_84900/tm.htm

Vist läheb natuke juba OT- ks kuna teema oli isolatsioon. SRY!!

Tervitades

Tomso
15.08.2007 at 22:37
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Müra isolatsiooni paigaldamine   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.