Poster |
Message |
hents99
|
Garaaži sisustus
quote: lumekakk: Ise ostsin tavalised tööriistad Fordi tööriista kpl-sest.Hind on küll veidi soolane aga see-eest kerged ja tugevad(nt.10mm leht-silmus mutrivõti 120;-).
Soolane hind äkki Fordi brandi eest? Valmistaja on kindlasti mõni eelpool mainitet tootjatest.
17.07.2005 at 17:02 |
|
lumekakk |
Garaaži sisustus
Ei tea kes toodab,aga pood ise Mustamäe teel.
Soolane jalgratturi jaoks(mina)kelle vokk maksis 3,7K ja taba koos kettiga 790;-.Ühest võtmest kindlasti ei piisa.Nii ,et minusuguse(ca.2000km/a)väntaja jaoks tuleb u.20 võtmega kindlalt(kui mitte 40-ga)arvestada! |
17.07.2005 at 17:41 |
|
kristohd
|
Garaaži sisustus
kenade neidudega plakatid seinu kaunistamas
hind- priceless |
17.07.2005 at 20:20 |
|
ull17
|
Garaaži sisustus
quote: peedimaa: Ehk siis probleem selles et oleks vaja üks korralik nimekiri kokku panna tööriistadest, mis ühes korralikus väiksemas autoremonditöökojas olema peaksid. Paluksin suured metallifreesimis, trei jms pingid välja jätta ....
lisaks jälgige allkirja- otsin selle gaaraažisisustuse jaoks ka korralikku kodu.. võiks olla Tartu lähedal (kuni 20km)
PS! Ei taha teha tasulist remonditöökoda- rohkem iseenda ja sõpradetuttavate jakoks.
Mihkel
---------------------------------------------------------------------------
Kodu ka pakkuda! |
17.07.2005 at 21:54 |
|
peedimaa |
Garaaži sisustus
tõesti- mul on tarvis 0-ist asi üles ehitada.
Tööd mida seal (loodetavasti) tegema hakatakse varieeruvad tõukeratastest, väiksemate veokiteni a'la gaz51 ja sellele lisaks veel igast muud seadmed, asjad.
siiski ameerika autode tegemine ilmselt (alguses) ei ole teema.
ärge pahandage, ega ma taht ju alguses kohe küsimust kolmeleheküljeliseks ajada.. |
18.07.2005 at 13:20 |
|