register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Mootoripukist   1 2  
Poster Message
vanaauto
Mootoripukist
Balti autoosades saadaval vist 800eeku
23.02.2007 at 14:22
Romek

Mootoripukist
quote:
LaSa: Kas keegi on lähiminevikus kah mootoripukka ostnud?
Et kuidas on olukord turul? Tln piirkond just huvitab :)

Kui sul vaja on, siis küsi Rokibeer,ult. Minu oma on tema käes.

23.02.2007 at 14:36
jass

Mootoripukist
ostsin endale ka ühe 800 eeguse mis pidavat 500 kg kannatama ja siis hakkasid probleemid esiteks ei ulatanud kinnitused plokikülge...selle sai lahendatud keevituseabil, teiseks kui mootor kogu jubinatega selle puki otsas rippus oli küll selline tunne et asi väänab ennast katki..nii et siit siis soovitus ärge ostke odavaid asju.
23.02.2007 at 14:45
LaSa

Moderator
Mootoripukist
quote:
LincMviii: ostsin endale ka ühe 800 eeguse mis pidavat 500 kg kannatama ...
Kas selline?
http://www.fixusnet.ee/index.php?id=127&page=102
23.02.2007 at 14:55
Jesper

Mootoripukist
Mul on selle Lasa poolt viidatu küljes tavaline 2,0l Fordi mootor, ei tea täpselt palju kaalub aga noh suure ähkimisega ma jõuan seda üksi tõsta niiet pakuks max 100kg. Ja ma ütleks et umbes selle jaoks on see pukk täpselt mõeldud ka - kui mootor täiesti kokku panna, siis otseselt muidugi midagi veel läbi ei paindu, aga kasvõi tasakaal läheb juba veidi hapraks, nii et väga palju suuremat mootorit ma isiklikult sinna panna ei riskiks. Suurim probleem on rataste kolmnurkne asetus, kui on vaja näiteks kaanepolte kinni panna, siis ma elasin mitu ärevat hetke üle enne kui nipi kätte sain, mispidi tõmmates pukk külili vajuma ei hakka.

Aga muidu on korralik pukk, korralikud rattad on all jne, ei ütleks et kvaliteedi üle nurisemist oleks. Lihtsalt see ~500kg kandevõime tehnilistes andmetes on üle pakutud, see ei ole big-blocki pukk.
23.02.2007 at 15:30 1 edit. Last edited 23.02.2007 at 15:34 by Jesper
Olds

Mootoripukist
quote:
Jesper: Mul on selle Lasa poolt viidatu küljes tavaline 2,0l Fordi mootor, ei tea täpselt palju kaalub aga noh suure ähkimisega ma jõuan seda üksi tõsta niiet pakuks max 100kg. Ja ma ütleks et umbes selle jaoks on see pukk täpselt mõeldud ka - kui mootor täiesti kokku panna, siis otseselt muidugi midagi veel läbi ei paindu, aga kasvõi tasakaal läheb juba veidi hapraks, nii et väga palju suuremat mootorit ma isiklikult sinna panna ei riskiks. Suurim probleem on rataste kolmnurkne asetus, kui on vaja näiteks kaanepolte kinni panna, siis ma elasin mitu ärevat hetke üle enne kui nipi kätte sain, mispidi tõmmates pukk külili vajuma ei hakka.

Aga muidu on korralik pukk, korralikud rattad on all jne, ei ütleks et kvaliteedi üle nurisemist oleks. Lihtsalt see ~500kg kandevõime tehnilistes andmetes on üle pakutud, see ei ole big-blocki pukk.

No ütleme nii, et selle puki küljes nii mõnigi täiskomplektsuses SB tehtud (280...310kg) ja seal teda nii demonteeritud kui komplekteeritud, väänatud nii ja naa...ei ole juhtunud midagi. Kusjuures mootor oli kinni kolme kõrvaga kuna neljandat ei saanud kuhugi panna (vähemasti Mopari puhul)

23.02.2007 at 16:07 1 edit. Last edited 23.02.2007 at 16:08 by Olds
PlyVal64
Mootoripukist
Kuskil ringleb ka minu pukk, kus küljes ob väga edukalt rippunud täiskomplektne Mopari BB. Sõitis kenasti mööda põrandat ja ei ilmutanud mingit paindumise märki.
Seal vist rippunud ka Rustangi 305 ja Vitoldi 318. Maksis kunagises Tartu mnt rauapoes kõva 600 krooni.
23.02.2007 at 16:15
jass

Mootoripukist
quote:
LaSa:
quote:
Kas selline?

see samane jah
23.02.2007 at 16:54
Romek

Mootoripukist
quote:
LincMviii:
quote:
LaSa:
quote:
Kas selline?

see samane jah

Novottn mul on samasugune ja oma SB komplekteerisin selle otsas kokku. Eks ta veidi vedel tundus, kui kogu kompott külge sai kruvitud, aga ära ka ei lagunenud.

23.02.2007 at 19:42
vicat
Mootoripukist
Ei ole halba öelda, sai ainult natuke kinnituspulki ümber moditud. Ka lada mootorit sai tehtud seal ,siis tegin uued kinnitus kantrauad, sest originaalid olid natuke lühikesed.

23.02.2007 at 21:11
Hylas
Mootoripukist
Meil selliseid pukke kasutusel vist umbes 5tk.

Kui malmkaantega 400cid Mopar täis komplektis pukis oli siis tundus küll natukene vedel olevat aga kannatas väntsutamist küll, midagi ei juhtunud.
Eurojapsidega nii v6 kui rida6 ja väiksematega on asi väga stabiilne ja vastupidav.
Ainuke mure on splindid mis rattaid kinni hoiavad kui vaja ka mööda asfaldit või konarliku pinnast pukis oleva mootoriga sõita. Lahendus on olnud väikse keevituspunktiga nende splintide fikseerimine eluks ajaks.

Pilti kah
24.02.2007 at 21:11
jass

Mootoripukist
Enda mootori peal ei julgenud katsetada aga kui räägite, et peab ilusti vastu siis üks buicki mootor maanudub sellel ja loodame et varsti saab ka sealt mõned hp välja võlutud.
25.02.2007 at 11:16
altraditional
Mootoripukist
Kas kellelgi kõnealust pukki kasutatuna müüa ei ole? (No küsida ju ikka võib) Või teine teema, mootori tõstmiseks mõeldud kraanast ka ära ei ütleks, viimast siis laenuks või ostuks.
20.03.2007 at 22:24
CEC66

Mootoripukist
Pukki pole, aga mootori saad sinna kahe meheda suht lihtsalt, pukk külili, mootor külge ja siis pukk püsti.
Sai just selline protseduur läbi tehtud :)

20.03.2007 at 23:33
altraditional
Mootoripukist
Eino kena, aga autol aiste vahelt on pisut keerulisem mootorit kätte saada, ilma midagi kahjustamata.
21.03.2007 at 00:16
partel

Mootoripukist
Natuke ikka kestab ka.

21.03.2007 at 01:28 1 edit. Last edited 21.03.2007 at 01:30 by partel
astro94

Mootoripukist
quote:
altraditional: Kas kellelgi kõnealust pukki kasutatuna müüa ei ole? (No küsida ju ikka võib) Või teine teema, mootori tõstmiseks mõeldud kraanast ka ära ei ütleks, viimast siis laenuks või ostuks.
Mul on kraana olemas,helista.

21.03.2007 at 08:59
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Mootoripukist   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.