| Poster |
Message |
PlyVal64 |
rooste
Buvanool palju kordi proovitud ja väga kindel vedelik. Tekitab oksiidikihi peale ja seda juba niisama lihtsalt rooste läbi ei söö. Endiste sots.vabariikide keemia ikka veel parim, kuigi kolemürgine! |
| 05.11.2001 at 13:03 |
|
Freak |
rooste
Kas saaksid öelda kus ostsid?
Tänan |
| 23.10.2002 at 11:44 |
|
PlyVal64 |
rooste
quote: Freak: Kas saaksid öelda kus ostsid?
Tänan
Pea igas keemiaga kauplevas poes müügil. Selline punane plastpudel. Tasub küsida!
Selle küsimise kohta OT: Meie, s.o. täiskasvanud kardame küsida. Aga poiss mul eile üllatas: vaatas kooritud krevette poes ja tekkis isu. Kuid ei teadnud, mis maitse on. No ja siis julmalt küsis müüjalt maitsta, et teaks, kas üldse tahab. Ja sai maitsta ning ema muidugi oli sunnitud siis 100 g. kah ostma. Tõeline tulevane kapitalist ... see 12-aastane poisinolk!
|
| 23.10.2002 at 12:07 |
|
rustang
Moderator |
rooste
Vihuri kaupluses kindlasti on Veerenni tn. otsas. |
| 23.10.2002 at 12:34 |
|
wax
|
rooste
Ehituspoodides on kah olnud, hind 18-25eek Liitrine vist. |
| 23.10.2002 at 13:31 |
|
partel
|
rooste
Rustang, kuidas endal lood on? Kas varsti tuleb nime vahetada? |
| 23.10.2002 at 13:43 |
|
rustang
Moderator |
rooste
quote: partel: Rustang, kuidas endal lood on? Kas varsti tuleb nime vahetada?
Mis mõttes?
Kui rooste mõttes, siis oleks pidanud vahetama kohe peale värvimist, kui roostetamisprotsess veel alanud ei olnud.
Kui auto vahetamise mõttes, siis jah, Peep vist ütles kunagi, et kõigil meil on autod müügis, sõltub vaid pakutavast hinnast. Kui keegi mingit mega pakkumist ei tee, siis jääb nii auto kui ka nimi.
Edit:õigekiri |
| 23.10.2002 at 14:05 |
Last edited 23.10.2002 at 14:05 by rustang (Moderator)
|
partel
|
rooste
Rooste mõttes just 
|
| 23.10.2002 at 14:59 |
|
rustang
Moderator |
rooste
quote: partel: Rooste mõttes just 
Püüdsin ikka aru saada, mida Sa Pärtel tegelikult küsid ja lugesin igaks juhuks oma postid selles threadis läbi.... Jah, olen vahepeal arenenud 
Aga ega siis nimi meest/autot riku, olgugi, et suur osa roostest maha pritsitud/välja lõigatud/buvanoolitud on! |
| 23.10.2002 at 15:07 |
|
hellraiser
|
rooste
quote: Ragnar: quote: Georg79Fire wrote:
Tegelase nimi on Marek ja number on tal 05119842
veljed üle lasta 400.- küsis,
kuna endal ka plaanis velgedega sama asi teha on, siis tahtsin lihtsalt teada, et milline see pind pärast jääb? kas kare? s.t. tegemist valukatega. alumiinium nagu mulle kuidagi tunde järgi pehme mulje jätab.
vastupidiselt igasugustele soovitustele tahaks veljed pärast ainult lakkida, sest see haljas alumiinium on palju ilusam kui hõbedaseks värvitud. ja kuna auto sõidab tegelikult ainult suviti ning saab pea üle kolme päeva pesu (hea kui oma hoov, voolik ja survepesu olemas on , siis ei tohiks see lakk sealt ehk nii kähku uttu ka tõmmata.
| 24.10.2002 at 00:36 |
|
minimum
|
rooste
quote: hellraiser:kuna endal ka plaanis velgedega sama asi teha on, siis tahtsin lihtsalt teada, et milline see pind pärast jääb? kas kare? s.t. tegemist valukatega. alumiinium nagu mulle kuidagi tunde järgi pehme mulje jätab.
jääb ikka piisavalt kare et sinna piisavalt pahtlit/pritspahtlit läheks
quote: vastupidiselt igasugustele soovitustele tahaks veljed pärast ainult lakkida, sest see haljas alumiinium on palju ilusam kui hõbedaseks värvitud. ja kuna auto sõidab tegelikult ainult suviti ning saab pea üle kolme päeva pesu (hea kui oma hoov, voolik ja survepesu olemas on , siis ei tohiks see lakk sealt ehk nii kähku uttu ka tõmmata.
see mees, kes mul autot augustis värvis (väga tegija) soovitas alumiiniumile (niiruttu kui võimalik peale pritsimist) peale lasta happekrunt, siis kinnituskrunt, natuke pahtlit läks, pritspahtel (võib ka 2x kui vajadust - et krobelise pinna täidaks), värv ja lakk(ka paar kihti). tulemus on väga hea ning arvan, et kannatab kive ja survepesu jne.
| 24.10.2002 at 08:40 |
|
margus61 |
rooste
quote: Ragnar: siis lasin selle mehe juures veljed üle lasta 400.- küsis, ytles, et laseb selle raha eest ainult esimesed küljed. Ma rohkem ei olnud nõus maksma... Hiljem selgus, et oli siiski kõik absol. puhtaks lasknud... Millegipärast, ei tea kelle kapsaaeda kivi visata, kuid mõnest kohast läksid mõnel veljel peale pulbervärvimist ääred mullitama
Mareki juures palju käinud, mul 50 m. üle tee astuda.
Hinnast. Tavaline värv tuleb kergelt maha - odav hind. Pulbervärv tuleb raskelt maha, keeb ja rullib ja oht kergemast sulamist aluspinda rikkuda - kallis hind.
Mullitamisest. Võibolla Ply toodud põhjus - liiva jäägid peal. Pulbervärvimist olen tellinud Ossmet'ist ja üldiselt ulemusega rahule jäänud.
Mul sel talvel terve auto vaja pritsida - katta ja kõrvad selles asjas kikkis. Väike tehnoloogiaharjutus enne õige raua kallale minekut. |
| 24.10.2002 at 10:24 |
|
|