register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Polüretaan puksid.   1 2  
Poster Message
Taavi
Polüretaan puksid.
Mul 3 aastat sõidetud (sh 1 talv) ja ei mingit kääksumist ega deformeerumist. Pärast paigaldamist kordagi rohkem määrinud ei ole.
15.10.2009 at 10:44
FM02

Polüretaan puksid.
Mustangile sai pandud aasta-paar tagasi , unustati määret panna, paar päeva hiljem võeti uuesti lahti ja pandi määret ka.
Peale 2-3 kuud hakkas nagisemine pihta... Ei jõua ära kiruda rsk. Elusees ei osta enam.

15.10.2009 at 11:16 2 edits. Last edited 15.10.2009 at 11:24 by FM02
rnx69

Polüretaan puksid.
Minu arust oleneb see kiuksumine-käuksumine ikkagi ka materjali enda ning paigalduse kvaliteedist. Enda igapäevaliikuril on Polyflexi puksid esisillas ning paigaldatud originaalse läbipaistva möginaga. Ei kiuksu küll veel siiamaani, ca. 2 aastat juba all.

15.10.2009 at 12:53
BlueStang

Polüretaan puksid.
ma olen enda omadele alati pannud ilma igasugu määrimiseta - ma küll ei ütleks, et see kääks kuidagi väga ületamatult tunda annaks ja häiriv oleks

Edit. Krt, tuli meelde, et kahele viimasele ma ei näinud mõtet üldse poly-õõtsapukse panna. Peale nidina need miskit juurde ei andnud. Praegune conf on OEM õõtsapuksid ja poly stabikapuksid, nidin puudub ja ringiajad ka paremad:)
15.10.2009 at 13:53 2 edits. Last edited 15.10.2009 at 18:32 by BlueStang
zeke
Polüretaan puksid.
Energy susp oli ka paras prts seda möga kaasas aga nipet näpet vedas välja. Ma panin enda autole määrdenipplid ja kunagi kevade poole tahaks uue portsu sisse pressida.

16.10.2009 at 08:42
margus61
Polüretaan puksid.
quote:
zeke: Tere
Kaevasin vana teema ülesse. Kas keegi seda nn. polü pukside määret Eestis ka müüb?
Sama jutt, oleksin tänulik vihje eest, kui keegi on vahepeal kusagil kohanud letikaubana või tellimisel.
09.01.2015 at 19:11
camsist

Polüretaan puksid.
http://www.uspartsperformance.fi/energy-suspension-9-11110-rasva

10.01.2015 at 11:03
_siim_
Polüretaan puksid.
Juhtivtootja maailmas ,powerflex,kasutab kõige tavalisemat vasemääret,seega pole mõtet asja eriti keeruliseks ajada,polüuretaan on tohutu vastupidav igasugusele määrdele,keemiale ja kõigele muule.
04.09.2015 at 04:34
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Polüretaan puksid.   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.