register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 98camaro probleem   1 2  
Poster Message
Olds

98camaro probleem
quote:
skuubi: Kas teie 3,8 stel Camarodel sellist jubinat, nagu väntvõlli asendi andurit ei ole? Kui on siis soovitaksin seda kontrollida.Oma Transspordil just samade sümptomitega viga oli seal .
Väntvõlli asendiandur täiesti olemas sellel autol

20.11.2006 at 15:50
jott
98camaro probleem
Minu masin nüüd siis korras juba mõned nädalad. Lõppkokkuvõttes oli tegemist väga tühise veaga, mille ülesleidmine Ameerika Auto diagnostikul paar minutit aega võttis, teist samapalju kulus uue detaili paigaldamisele. Põhimõtteliselt ajas kogu see värk s..a ikka keema küll. Esialgu sai ju sinisilmselt käidud ühes teises tuntud kohas, mille nime jätan seekord siiski mainimata, ja lastud vahetada nii mõnigi ülearune osa. Mingiks hetkeks oli seal veel kokku lepitud üks remondi aeg, koos mingi julla vahetamisega mis ise ca 3,5 K raha pidi maksma. Kuid ennem seda mõtlesin, et panen ka Ameerika Auto diagnosti aja kinni, et saada siis kinnitust veale mida eelnevas kohas diagnoositud oli. Aga oh üllatust, asi lõppes sellega, et Ameerika Autos tehti mu auto ca veerand tunniga korda ja raha küsiti kokku mingi 1,5 K. Minu jaoks tähendab see seda, et Ameerika Auto aktsiad tõusid taevasse võrreldes selle nõmeda kohaga kus ma eelnevalt olin käinud. Ah jaa, kogu jama põhjustaja oli siiski üks süütepoolidest. Loo moraal, loll saab kirikus ka peksa.
20.11.2006 at 18:48
Maik

98camaro probleem
Sa ise ju kirjutasid,et süütepool vahetatud, kuidas ta siiski jamas siis?

20.11.2006 at 21:20
jott
98camaro probleem
Minu masinal kolm süütepooli ja üks neist oligi vahetatud, kuigi vist töötava vastu.
21.11.2006 at 07:43
Hannes182
98camaro probleem
jeah..ka mul oli täpselt sama jama..Top Partsis uus süütepool ja liigub jälle...
soovitati ka uued küünlajutmed panna..millede vahetamine osutus keerulisemaks kui ma alguses arvasin ..

aga huvitaks veel selline asi et mis nupp se SGS on ??? ..seda vajutades ei muutu nagu midagi ..
13.03.2007 at 21:07 1 edit. Last edited 13.03.2007 at 21:12 by Hannes182
drag racer
98camaro probleem
SGS on "Second gear start" Ehk siis kui sa ei suuda üüratud jõudu mida 3,8 abimootor toodab asfaldile jagada, siis vajutad nuppu ja start algab teise käiguga :)
13.03.2007 at 21:58
032

98camaro probleem
Mul camarol sama viga mis eelnevalt mainitud.
Hetkel vahetatud süütepoolid,küünlajuhtmed,küünlad,kommutaatorit teist proovitud,bensufilter vahetatud.
Viga ikka ei parane.
Edit:Võtsin ise küünlad maha ja mis ma näen,üks üldse puru ja teistel elektroodide vahe ikka liiiiiga suur.
Nüüd auto liigub.
25.04.2007 at 21:51 1 edit. Last edited 28.04.2007 at 16:00 by 032
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : 98camaro probleem   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.