register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Autod : R.I.P. Taurus GL '96   1 2 3 4 5  
Poster Message
Ago

R.I.P. Taurus GL '96
Minul on ka Transremiga ebameeldiv kogemus. Nimelt pärineb minu Beretta nende platsilt. Auto oli seal vist mingi aastakese juba seisnud ja vennad kasutasid teda vist kui mingit romu kust pealt jubbe võtta. Esimese hooga öeldi, et kõik peale velgede on olemas. Kui masin minu kätte jõdis olid puudu generaator, sisselaskekollektor, termostaadi kaan ja vasakpoolne peegel. Möödunud nädalal juhtmeid installides leidsin puudu olevat ka 5 pistikut koos juhtmetega + mõned andurid. Muidugi olid need asjad mul olemas aga viisakas oleks ikkagi olnud algul hoiatada mitte öelda, et kõik on OK.
04.03.2002 at 16:42
LaSa

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
mrtn: mis Saurusest saanud on?
maksti kinni kahjud?
16.03.2002 at 18:54
Olds

R.I.P. Taurus GL '96
Kaastunne ka minu poolt.:(
16.03.2002 at 19:12
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
tänan huvi eest, kindlustus andis eile juba 3. otsustamistärmini. elik VENITAVAD, nagu kindlustustel kombeks ("jah, seekord lähme yhe ja teise eksperdiga kohalse ja SIIS saame kyll ära otsustada"). ja nii 3. korda juba. uurisin teist kaudu asja, nad ei taha ilmselt seda välja maksta ja saadavad remosse :(
16.03.2002 at 22:17
urmas
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn wrote:
nad ei taha ilmselt seda välja maksta ja saadavad remosse :(
See äkki polegi paha variant, saad neid remojaid siis nöökida ja kõikides vigades süüdistada. Asja käsitlemisel+remomisel peaks siiski mingi ajafaktor ka olema? Sellise õnnetuse remontimine kestab mitu kuud.
16.03.2002 at 22:28
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
jah, idee õige, AGA, mul lõpeb septembris selle auto liising. ma maksaks siis kokku 10 kuud ilma asjata liisingut ja autot ikka pole.
16.03.2002 at 22:31
urmas
R.I.P. Taurus GL '96
Kas Sul liisingu makse hetkel jookseb, ilmselt küll siis?
16.03.2002 at 22:34
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
jah, juba 5 kuud, sealjuures kasutult.
16.03.2002 at 22:36
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
täpselt nii. väga ükskõikne suhtumine.
16.03.2002 at 22:45
urmas
R.I.P. Taurus GL '96
Kas liisingufirma ei aita? Nad vist hakkavad oma pappi juba kätte saama ja huvi puudub. Tegelt kindlustus teeb ilge vea, kui sellist autot remoma hakkab, kuna nende jaoks on tulemus udune. Ebaõnnestumise korral maksaksid nad auto+remo+käsitlusaeg ja kulud.
16.03.2002 at 22:47
urmas
R.I.P. Taurus GL '96
Sorri, tõstsin oma posti sammukese edasi ...
16.03.2002 at 22:48
urmz
R.I.P. Taurus GL '96
Kui loos vähe rohkem selgust juba oleks,
saaks mõnda leheneegrit külastada.. ?
äripäeva või expressi jaoks ma pakun, oleks juba lugu olemas, või siis saaks olema ?
meediakärast võib mõnikord abi olla..
16.03.2002 at 23:39
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
meediakäraga koos segataks sellesse ka ledoviin, kuna neil on suht suur osa asjas. kuna tegemist on kõigele vaatama ok tüüpidega, siis hästi ei tahaks.
17.03.2002 at 00:21
Georg79Fire
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn wrote:
tänan huvi eest, kindlustus andis eile juba 3. otsustamistärmini. elik VENITAVAD, nagu kindlustustel kombeks ("jah, seekord lähme yhe ja teise eksperdiga kohalse ja SIIS saame kyll ära otsustada"). ja nii 3. korda juba. uurisin teist kaudu asja, nad ei taha ilmselt seda välja maksta ja saadavad remosse :(

Soovitan soojalt saata kaebekirjad Kindlustusfondi (kuigi seal on kindlustusfirmade omad joped ees) ja Tarbijakaitseametisse,see paneb asja liikuma.Saada kas tähitud kirjad või registreeri nad vastavates ametites sekretäri juures ära.Kindlustusfirmast ära suusõnalisi lubadusi võta vaid ainult kirjalikke.Kahjukäsitlejaga tuleb suhelda karmilt (kuigi see ei kuulu tsiviliseeritud maailma kommete juurde,näitab elu,et leebe kliendiga hakkavad nad manipuleerima ja venitamistaktikat kasutama) .Olen seda ise omal nahal tundnud ja tean,et see toimib.
Põlenud auto nagu ka uppunud auto taastamine juhul,kui sa seda endale tahad jätta on suht mõttetu kuna mõlema variandi puhul on autokere suht korrosioonialdis.
Good luck!
18.03.2002 at 14:09
Vanaisa

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
Õige jutt,
Tarbijakaitse on meil viimasel ajal imehästi tööle hakanud (oma kogemus). Seal tuleb lihtsalt kogu teema ära seletada ja toonitada ka seda, et asjaga sigakiire...
Loodan, et saad abi!
18.03.2002 at 14:18
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
ajee. võtan kõik teatavaks =)
thx.
18.03.2002 at 15:50
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
juhul, kui kellelgi peaks tekkima idee :uhoh veel oma auto TransRemi (Tartu, Tehase tn.) remonti viia, siis oleks vast kasulik teada, mida nad ütlevad, kui nad on su auto pooleldi ära põletanud. Tsitaat nende kirjast mulle 02.04.2002, 32 päeva pärast põlengu toimumist:

"Vastuseks Teie kirjale teatame, et 01.03.2002 juhtunud tulekahju sõiduautoga Ford Taurus 87ZEA ei ole seotud meie ettevõttelt tellitud ja meie poolt teostatud remonditöödega."

See on ka praktiliselt kogu kiri.

Palju õnne kõigile TransRemi tulevastele klientidele, kes raatsivad oma auto mingitele sitastele mutrivilludele mitmeks kuuks põletada viia.
04.04.2002 at 20:31
Ago

R.I.P. Taurus GL '96
Need on muide needsamad tüübid kes mõned kuud tagasi Pealtnägijas kekkasid, et mingil tädil imeodavalt bemari korda tegid millega esindus hakkama ei saanud. Siis oli ka juttu meeste tegelikult õpitud ametitest. Üks oli pani vene ajal mingeid a´la NASA plokke kokku teine oli miski arst või kirurg. Võibolla sattus neile ka endine tuletõrjuja tööle.
Aga nii on muidugi inetu - "meie pole süüdi ise tõid oma auto siia". Tõelised naljamehed. Nüüd võiks ju Kersnal-Kärmasel näpust kinni võtta ja uus intervjuu teha.
04.04.2002 at 21:38
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
seal räägiti küll vist Dia'st, aga eks nad oled nagu särk ja perse seal koos.
04.04.2002 at 23:09
Ago

R.I.P. Taurus GL '96
Vabandan, minu kala.
Seal oli vist jah mingi teine töökoda ka. Aga õu paistis neil ühine olema.
04.04.2002 at 23:23 Last edited 04.04.2002 at 23:24 by Ago
gets
R.I.P. Taurus GL '96
Kaugel kindlustisega asi on? Mingid kompensatsioonid juba liiguvad või ikka venitatakse?
04.04.2002 at 23:27 Last edited 04.04.2002 at 23:29 by gets
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
kas nüüd 12. või 13. korda kuulsin repliiki "selle nädalaga tahaks selle asja ühele poole saada". üldiselt tundub mulle, et võtan kõik autod ja muu firma vara Seesamist ära, ma ei viitsi mõelda, et iga kord kui midagi juhtuma peaks, sellist ajukeppi näen.
05.04.2002 at 00:12
rustang

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
A kas Seesam ise Transs Rem-iga asju ära ei klaari, et Sina seal vahel veel kirjavahetust pead pidama? Mis tähtsust on Sinu jaoks, kas Remmid panid ise auto põlema või mõni kolleeg Dia-st või mõni kohalik narkar? Ei taipa.
05.04.2002 at 00:18
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
Seesam arvas, et ma võiks TransRemmilt ise esialgu kahju välja nõuda, no ma lõin siis kampa. Tegelt mind huvitab see ka, mida nad seal kokku käkivad suures ühenduses. Kui ma poleks osa võtnud, siis poleks nad kunagi "teada saanud", et Taurusi müügil liigub. Kõigepealt üritati selgeks teha, et seda autot on aasta jooksul ainult 1 kord Kuldsest Börsist läbi käinud, et see on nii haruldane auto, lasku ma lepingujärgset turuväärtust allapoole.
05.04.2002 at 00:25
Vanaisa

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
Et siis praegu tahaks ka kindlustus mütsi pähe tõmmata?
Kurat, on ju uute kindlustusseaduste järgi kohustus mingi kuu jooksul papp välja köhida???
05.04.2002 at 10:48
tqhq.ee foorum : Autod : R.I.P. Taurus GL '96   1 2 3 4 5  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.