| Poster |
Message |
rescue
|
Mure camaro piduritega
quote: kaedoo: eksimine on inimlik,ma ei teadnud,et sul manual olemas on.;o)kõige kergem on keerata kõik niplid lahti ja ülevalt ainult juurde kallata,see eeldab,et iga nipli otsas ka anum on.
ei ei ma ei mõelnud miskit halvasti ...tänasin info eest et atm kastiga masinate pidurisysteemi õhutus käib samuti naq man kastiga isenditel...asi oligi nii et igalt poolt nagu tuli vastukaja jah et kõige tagumisest kuni lähima niplini välja...nii tegingi ei õnnestunud...siis lasin omale töökotta manuaali sõbral tuua ja sealt kae imet oli mustvalgel kirjas kuidas mis käib. krt kõige huvitavam on see et 99a camarol käib asi juba teises järjekorras olgugi et kõik naq tunduks samasugune. kas see sinu pakutud variant(kõik niplid lahti ja peale kallata) kas selleks pole muud vaja kui gravitatsioonijõul aind lasta valguda?(pumpama ei pea õrnalt?) olgugi et asi toimib hetkel aga kogutud informatsiooniga oleks tulevikus kes teab vbl veel lihtsam |
| 06.07.2008 at 09:14 |
|
kaedoo
|
Mure camaro piduritega
ei siis ei või pumbata.paned niplite otsa voolikud,,mis on otsapidi pudelis(vms anum).muidugi see võtab aega aga kui üksinda majandad, saab asja korda. |
| 06.07.2008 at 10:34 |
|
rescue
|
Mure camaro piduritega
nii kuna, olin 24h tööl järjest ei saanud naq eriti proovida asja....täna enne tööpäeva lõppu selgus et kui auto käima panna ja pidurit vajutada siis kostub pedaali juures ja teiselpool seina mootoriruumis korraks kohisev heli...pidurid toimivad ideaalselt....oskab keegi ytelda mis viga võib olla...kas on võimalik et assistent pressis õhutamise vältel liiga kõvasti pidurit ja nyyd laseb võimendi membraani vahelt välja kusagilt(kui nii siis kuidas seda remontida saaks?) yhesõnaga jah....seisva mootoriga esimesel vajutusel on se heli ja järgnevatel vajutamistel muutub pedaal jäigaks ning heli enam pole, töötava mootoriga seevastu on see heli igal pedaali vajutusel. |
| 06.07.2008 at 19:50 |
|
kaedoo
|
Mure camaro piduritega
palu kellegil pedaali vajutada ja ole ise võimendi lähedal,saad teada mure põhjuse.kui see auto sünnist saadik peal(vaakumvõimendi),siis võiks ära vahetada,sest sa ei tea palju ta piduri vedelikku saanud on aga võibolla on rem.kitte vaakumvõimendile,st membraani eraldi saada.ma ei usu,et assistent vajutas kõvemini,kui sa ise ohuolukorras äkkpidurdust teed.asi lihtsalt väsis ära.;o) |
| 06.07.2008 at 21:13 |
|
|