| Poster |
Message |
Astro-97
|
Astro katkub.
Kõik on kena kuni sõidan linnas. Aga maanteel alates 90 km/h hakkab järsult kiirendades auto lõhkuma. turtsub plärtsub ja edasi ei lähe. tõnka,tõnka,tõnka.
äkki on kellegil sarnane olukord olnud ja oskab anda nõu !? -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
täpselt selline asi juhtus siis nüüd ka minu bussil... ja seda eile, kui veel päev varem sai võetud benssu 40L sealt Sõle tänava uno-X bensukast. eile maale sõites oligi sama asi, linnas sõitis normaalselt, maanteele minnes oli puuks, edasi ei käinud ja turtsus, lõi tagasi ja tegi muidki trikke. 80-90 oli juba kriitiline piir, sest lõhkus nii et kartsin kardaani minema lendavat.
Täna siis hakkasime maalt tagasi tulema, kõigepealt ei tahtnud käima minna, siis käima jääda... kuidagiviisi saime maanteele ja viimases hädas keerasime Ääsmäe ristil bensukasse et kontrollida viimast versiooni ja osta uut bensu olemasolevale peale. Saigi ostetud peale 10L 95-te. kohe ei juhtunud midagi , aga linna poole sõites kadus seal Kanama silla juures kogu see trikitamine iseenesest ära ja auto hakkas sõitma jälle nii nagu ennistki. kiirendused-kiksamised mootorile sõbraks ja kõik toimis ning ühtki turtsumist enam polnud!! seega julgen jällegi väita, et selline asi on ka kütuse kvaliteedis kinni. kord oli mul paar aastat vist tagasi sama jama, ostsin samuti teisest kohast uut bena peale ja asi kadus pärast mõnda kilomeetrit. kuidas minu buss nii tundlik kütusele on, seda ma ei tea aga näe see uue lisamine päästab, seega oli kütus seal ikka väga sitt.
sõber paar korda oma 97a. van,ni ka seal tankinud hädaga ja ka mootor ei käi enam korralikult ja on ka käivitushäireid, nii et..
üldiselt olen ma tankinud sooduskaardiga (uno-x) taksopargis, mustamäe teel, laagris , aga pole veel kordagi olnud sellist jama
just nendest kohtadest võetud benaga.
| 25.12.2007 at 20:58 |
|
AstroAWD
|
Astro katkub.
Nonii Voib siis oelda,et see saaga on loppenud Mootor sai siis uue kap rem. Ja koik tootab ilusasti . Kuigi tana hommikul arvasin, et ma panen selle masina polema Hommikul ei kaivitunud . Kuna olin linnast 90 km kaugusel siis olin paris vihane, et ainult kakspaeva peale kattesaamist ja poolt aasta igavest keppi on jalle mingi kala sees. Hakkasin siis otsima ja oletama. Lopuks leidsin, et paagi juures oli massi juhe ennast lahti logistanud. Loodame, et nyyd saab rahulikult mondaaega kulgeda. Ja suured tanud AB meestele kelle narve ma olen kulutanud :P |
| 28.02.2008 at 13:15 |
|
henry
|
Astro katkub.
Imelik kokkulangevus.
Jäin teisipäeval Põhjalätist tulles mõtteisse ning peale Pärnut avastasin, et kütet vähe. Vaatasin, et lähim tankla Halinga Alexela. Egas midagi - pööre vasakule ning tanklasse. Tankisin - maksin - käivitasin auto ja tee või tina puterdab. Nii tühikäigul kui 90km/h. Mine võta kinni. Samas töötab mootor kenasti - kulged mõnusalt ja siis äkki viskab vimka sisse. Täna saan kütusefiltri kätte ning läheb vahetuseks. Näis kas avitab vai mitte.
Saatsin õhtul kohe e-kirja Alexelasse ka, et kuidas nemad kommenteerivad juhtunt aga no minu pisike murekiri on neil alles inboxis lugemata kirjade hulgas.
Ega ma vastust ootagi. Nemad ärgu mind enam ka oodaku!
Henry
Autoks siis '92 aasta S10Blazer 4,3L
p.s. Teisip minnes pidas teepeal mind Tolli liikuvrühm kinni ning arvatavasti huvitas teda kütus. Oleks õhtul pidanud oleksin laksnud bensiini proovi võtta.
H |
| 29.02.2008 at 08:17 |
|
AstroAWD
|
Astro katkub.
quote: henry: Imelik kokkulangevus.
Jäin teisipäeval Põhjalätist tulles mõtteisse ning peale Pärnut avastasin, et kütet vähe. Vaatasin, et lähim tankla Halinga Alexela. Egas midagi - pööre vasakule ning tanklasse. Tankisin - maksin - käivitasin auto ja tee või tina puterdab. Nii tühikäigul kui 90km/h. Mine võta kinni. Samas töötab mootor kenasti - kulged mõnusalt ja siis äkki viskab vimka sisse. Täna saan kütusefiltri kätte ning läheb vahetuseks. Näis kas avitab vai mitte.
Saatsin õhtul kohe e-kirja Alexelasse ka, et kuidas nemad kommenteerivad juhtunt aga no minu pisike murekiri on neil alles inboxis lugemata kirjade hulgas.
Ega ma vastust ootagi. Nemad ärgu mind enam ka oodaku!
Henry
Autoks siis '92 aasta S10Blazer 4,3L
p.s. Teisip minnes pidas teepeal mind Tolli liikuvrühm kinni ning arvatavasti huvitas teda kütus. Oleks õhtul pidanud oleksin laksnud bensiini proovi võtta.
H
Mis kurat puutub siia kütuse kvaliteet kui ma räägin , et mootor oli teatud seltsimeeste poolt valesti kokku laotud Lugege postitust algusest.
Sry mul tõesti närvid läbi.... |
| 29.02.2008 at 23:34 |
|
Astro-97
|
Astro katkub.
ära nüüd ägestu, kulla vend.... 
kodanik ilmselt tõmbas paralleeli minu postituse ja juhtumi kohta, olid need ju sarnased.
sinu murega olime kõik kursis ja postidest saimegi aru ju et oli mootoriremont edukalt nüüd lõpetatud ja buss sõidab, mis on kõikse tähsam.
seega edu kilomeetrite neelamisel!!
| 01.03.2008 at 10:37 |
|
AstroAWD
|
Astro katkub.
quote: ASTRO-87: ära nüüd ägestu, kulla vend.... 
kodanik ilmselt tõmbas paralleeli minu postituse ja juhtumi kohta, olid need ju sarnased.
sinu murega olime kõik kursis ja postidest saimegi aru ju et oli mootoriremont edukalt nüüd lõpetatud ja buss sõidab, mis on kõikse tähsam.
seega edu kilomeetrite neelamisel!!
Ma lihtsat olin natuke endast õues ja emotsioonid laes... Oli vaja teha lihtsat järel noppimist töödele. Kuna bussi sai valitud just sellepärast AWD, et metsas käia suurema seltskonnaga mugavalt . Eks ma logistasin seal metsateedel mõned juhtmed ja mutrid lahti. (tavaline kruusatee ei mingit offroadi) Selleks on meil teised masinad gaz66. Astro korras, närvid taastumas ja ma loodan, et keegi ei peaks samasugust piina tundma . |
| 03.03.2008 at 20:57 |
1 edit. Last edited 03.03.2008 at 21:01 by AstroAWD
|
henry
|
Astro katkub.
Ikka juhtub.
mul hakkab ka mootori normaalne töörütm taastuma ;-)
ptüi-ptüi-ptüi
Henry |
| 04.03.2008 at 11:17 |
|
|