| Poster |
Message |
rain333 |
Lõi tee peal rattad blokki?
Ei saa aru mis autoga tegemist,kuid kui on tagaveoline auto ja blokeeris esimest ratast siis ei ole kasti ega tagasilla viga.Kui tegemist esiveolise autoga voiks olla kasti viga kuid mina isiklikult kahtlustaks kas piduritte jama voi laagrit. |
| 25.11.2007 at 20:51 |
|
owerdrive |
quote: rain333: Ei saa aru mis autoga tegemist,kuid kui on tagaveoline auto ja blokeeris esimest ratast siis ei ole kasti ega tagasilla viga.Kui tegemist esiveolise autoga voiks olla kasti viga kuid mina isiklikult kahtlustaks kas piduritte jama voi laagrit.
Kui on esiveoline siis pakun välja et lõi sul ära tiffri mida tuleb chryslerite puhul päris tihti ette.
Aga helista siis võiks vaadata.
Tel,58 369 409
|
| 26.11.2007 at 07:54 |
1 edit. Last edited 26.11.2007 at 07:56 by owerdrive
|
jaak
|
quote: wax: Rattalaager kukub lihtsalt kas ragisema, või tuleb hirmus lõtk sisse. Midagi kinni ei saa seal küll kiiluda ja plokki minna. Küll aga võib päris valusalt paukuda ja raksuda.
Jookseb nii kinni, et rattad plokis ja auto lohiseb asfaldil. Läbi elatud etap. Volvo740'l tõmmas tagant kinni Estonia teatri ees aastaid tagasi. Edasi - tagasi mängides sai liikuma ja teelt ära masina. |
| 27.11.2007 at 07:22 |
|
crasher
|
quote: owerdrive: quote: rain333: Ei saa aru mis autoga tegemist,kuid kui on tagaveoline auto ja blokeeris esimest ratast siis ei ole kasti ega tagasilla viga.Kui tegemist esiveolise autoga voiks olla kasti viga kuid mina isiklikult kahtlustaks kas piduritte jama voi laagrit.
Kui on esiveoline siis pakun välja et lõi sul ära tiffri mida tuleb chryslerite puhul päris tihti ette.
Aga helista siis võiks vaadata.
Tel,58 369 409
Esisild ja automaatkasti tiffer läks jah!
| 27.11.2007 at 08:22 |
|