| Poster |
Message |
kusjuures |
Pacifica ei võta pilti ette
Tõenäosus on et kuskil on halb massiühendus. Ise võiks vaadata üle massiühendused kapoti all, samuti võiks vaadata põrandapolstri alla salongis kas mõni massiterminal niiskusega oksüdeerunud. Pacificat ma ei tunne aga samamoodi uuema autoga on olnud sarnaseid probleeme ja just ülalnimetatud kohtadest need põhjused avastasin. |
| 02.01.2008 at 14:15 |
|
asjaarmastaja
|
to Madlobster:
sai seda krokuga massi proovitud mitmest kohast ja mitu korda, tulemus oli ikka sama: armatuuril pilt ees aga starter ei toimi.
mingit katkestust või halba ühendust kahtlustan minagi aga ei julge mina teise inimese masinal nei plastkatteid lahti kiskuma hakata, eriti kui ma ise veel uuemate autode elektrivärgist suurt ei tea. Ja kuna teenindusse vaja niikuinii tal masin viia sest arvatavasti see elektriga juramine ka ajus vist midagi segi keeranud siis las teeninduses vaatavad kus see viga on. |
| 02.01.2008 at 15:13 |
|
asjaarmastaja
|
Sai siis sõber täna masina AA-st kätte. Kaitsmekarbis kuskil oli mass vigane ja 15 pirni oli läbi põlenud.... Kasutatud kaitsmekarp toodi kusagilt ja pandi peale + pirnide vahetus ja 8000,- läks maksma... |
| 08.01.2008 at 18:09 |
|
DevilDeVille
|
kurask, ma senini mõelnud, et kaitsmeid ikka + vahele topitakse...
| 08.01.2008 at 21:39 |
|
Madlobster |
quote: DevilDeVille: kurask, ma senini mõelnud, et kaitsmeid ikka + vahele topitakse...
Kaitsmed on jah reeglina plussi vahel aga kaitsmeplokis on veel releed jms juhtahelad ja nende massid siis kuskile punti seotud seal ja kui seal mass läbi siis teeb igast tsirkust. Kas nüüd oli vaja kogu plokk välja vahetada seda ei oska öelda. |
| 08.01.2008 at 22:37 |
|