| Poster |
Message |
90Deville
|
Caprice käigukast ei tööta korralikult
Kickdowni hooba käigukasti küljes pole ma veel oma elus näinud, vähemalt mitte väljaspool käigukasti, aga sa vöid kontrollida kas selle tross ka pingul on. Asub see seal samas kus gaasitrosski, sa näed et üks tross läheb k.kasti sealt. Kui see väga lödvalt ripub siis proovi vähe pingutada.
| 28.07.2008 at 09:09 |
|
R.Ott
|
Kui pikk on normaalne viivitus, enne kui kickdown aktiveerub (TH700)? Hetkel selline turbo-auto tunne, et vajutad gaasi alla-suurt midagi ei muutu-vaikselt suurenev jõmin mootorist- kaks-kolm sekundit ja siis lajatab...
| 28.07.2008 at 09:17 |
|
tõnisson
|
quote: 90Deville: Kickdowni hooba käigukasti küljes pole ma veel oma elus näinud, vähemalt mitte väljaspool käigukasti.
http://www.bouchillonperformance.com/BPEtkdcInstructionsNEW.asp
Keri allapoole, seal on 3 pilti. Tõsi, tegu pole chevy kastiga.
|
| 28.07.2008 at 15:57 |
|
valge
|
Ma vist sain toimima, karpa küljes olev alumine tross! Seda pingutasin kusagil 0,8cm.
Tänud!
| 28.07.2008 at 17:00 |
|
90Deville
|
quote: R.Ott: Kui pikk on normaalne viivitus, enne kui kickdown aktiveerub (TH700)? Hetkel selline turbo-auto tunne, et vajutad gaasi alla-suurt midagi ei muutu-vaikselt suurenev jõmin mootorist- kaks-kolm sekundit ja siis lajatab...
700 peaks see kickdowni tross ka gaas maas asendis üsna pingul olema, vaata äkki on liiga lödva ja ripub vähe, saad peale pingutada sellest plastjunnist mis trossi köri küljes on.
To tönisson, mulle tundus justkui et me siin chevy kastidest rääkisime, mitte moparist.
| 28.07.2008 at 17:37 |
|
tõnisson
|
Minu viga, ei mõelnud eriti selle peale, pole chevy kastidega kogemusi olnud. Kuidas TH kastidel kickdown toimib? Osaliselt vaakumiga?
| 28.07.2008 at 19:56 |
|
viplala |
Valesti regullitud tross võib lõppeda kasti remondiga!
Siin mõned õpetused:
http://www.tciauto.com/Products/Instructions/instructions/gm_tv_cable_adjust.htm
http://www.streetrodparts.tv/700R4_hookup.htm |
| 28.07.2008 at 20:25 |
|
90Deville
|
quote: tõnisson: Minu viga, ei mõelnud eriti selle peale, pole chevy kastidega kogemusi olnud. Kuidas TH kastidel kickdown toimib? Osaliselt vaakumiga?
Minu teada vaid trossiga, mis siis liigutab kastis klappi.
| 28.07.2008 at 20:31 |
|