| Poster |
Message |
Max3,0
|
Vedu kadus ära?
Siiski-siiski võib olla suht kindel, et kast sai üle kuumutatud ja ketad haljaks. Ketta puru on nii palju õlis sees, et kui pump tööd peab tegema hakkama tõmbab end umbe ja sellest ka hääl mida kuuled. Ära ürita end millegi muuga petta, see on 99,9% kasti kap.remondi case.
| 27.11.2008 at 11:45 |
|
LandLord
|
Vedu kadus ära?
Seda kindlasti ei raiugi vastu. Otsin hetke millal seda tegema hakata. Alguses võtan asja alt ära ja lammutan tükkideks siis näha kas uus kast või siis uus sisu mis iseenesest kallis polegi ketaste ja tihendite komplekt K72900A maksab 2050.- Tarne on ca.2nädalat. Parem ikka uus sisu kui järgmine kast mis pole 100% kindel. Saangi rohkem auto hingeeluga kurssi viia siis järgmine kord mõtlen enne kui lasen kaalikal võimust võtta. Tänud veelkord kaasa mõtlejatele. Võimalik ,et kasutan isegi performance osasid. Kui on. |
| 27.11.2008 at 12:13 |
|
supp |
Vedu kadus ära?
mul on k72900a riiulis olemas, niiet võid kohe ka osta kui tahad |
| 27.11.2008 at 12:31 |
|
vvt
|
Vedu kadus ära?
Ära koos rem komplektiga unusta tellimast ka selle kasti remondi käsiraamatut, kokkuvõttes tuleb see mõnisada krooni pärast kordades odavam. Muidu lähevad mõned lõtkud natuke valeks ja tükid taga. Ja enne kui tellima hakkad, siis võta ikka lahti ka, olen üsna kindel, et sul läheb mehaanikajuppe ka vaja.
| 27.11.2008 at 22:06 |
1 edit. Last edited 27.11.2008 at 22:07 by vvt
|
Jamez
|
Vedu kadus ära?
no järelikult ei vea sul üldse
| 28.11.2008 at 08:42 |
|
LandLord
|
Vedu kadus ära?
Miks ei vea siis ostan nii või naa ühe kasti kõrvale vist Ja siis vaatan mis edasi. Ma olen paar A kasti ka ära remontinud juba vaevalt seal midagi muud on võrreldes MB-ga Planetaarides on kettad vitsa pinge all koos seal pole lõtku ja pidurid on fikseeritud. Digifotokas on ka abiks kui mälu kipub alt vedama Mul on mõni digiraamat ka olemas kui tekib küsimusi. |
| 28.11.2008 at 09:20 |
1 edit. Last edited 28.11.2008 at 09:27 by LandLord
|
LandLord
|
Vedu kadus ära?
Täna oli midagi huvitavat järsku ei midagi viga kõik toimis imelikke hääli polnud ja auto liikus. Kt no võta kinni. Esmaspääv teen restarti õlile ja filtritele siis paista kas oli tõesti ummistus. |
| 28.11.2008 at 20:21 |
|
mambr |
Vedu kadus ära?
Seda räägiti mulle ka 10 a tagasi usas, et kui chr isendiga (mikski just see toodi välja) lumme või porri lendad, siis kas kaeva või kutsu abi, muidu on 15min kiikumist ja uus kast!!! ATM kastiga saab kiikuda küll, aga parem tõesti kui oskad ja mõlemat jalga kasutad. Kindlasti ei tohi käiku sisse rebida kui rattad pole peatunud ja pöörded veel üleval.
| 30.11.2008 at 20:36 |
|
LandLord
|
Vedu kadus ära?
Kas automaat kast on ka väikese elektri vimkaga ,et hetkeks vahetasin ära õli ja filtri. Õli oli päris tume ja filter vast umbes ja suuremaid tükke küll sees ei kohanud ja magnet oli ka puhas. Siis on nii ,et edasi ja tagasi sõida palju tahad midagi ei lüli välja kuskilt . Edaspidi aint ei vaheta käiku sõida või 100km/h pöörded 3,5t peal. Võtsin ööseks voolud maha loodame ,et teeb restarti. Või kas teeb üldse? On kellelgi ettepanekuid? Tänud |
| 11.12.2008 at 17:13 |
|
mrtn |
Vedu kadus ära?
Ei pruugi olla elektriline jama. Vahetusringis on kusagil mingi ummistus vms, nt kuberner ei saa vajalikku survet. |
| 11.12.2008 at 18:14 |
|
ivoalaska
|
Vedu kadus ära?
Ma räägin, et mul olid samad sümptomid sama marki kastiga ja vahetasin kasti aju ära ning edaspidi oli sõit muretu ...Kui võimalik siis võta päevaks kelleltki aju laenuks ja katseta, vahetus võtab ju mõned tühised minutid. |
| 11.12.2008 at 19:01 |
|
Romek
|
Vedu kadus ära?
quote: LandLord: Kas automaat kast on ka väikese elektri vimkaga ,et hetkeks vahetasin ära õli ja filtri. Õli oli päris tume ja filter vast umbes ja suuremaid tükke küll sees ei kohanud ja magnet oli ka puhas. Siis on nii ,et edasi ja tagasi sõida palju tahad midagi ei lüli välja kuskilt . Edaspidi aint ei vaheta käiku sõida või 100km/h pöörded 3,5t peal. Võtsin ööseks voolud maha loodame ,et teeb restarti. Või kas teeb üldse? On kellelgi ettepanekuid? Tänud
Juhtus mul selline lugu: Käisin Grand Cherokee-ga veidike metsas sõitmas, kohati ka sügavas vees. Mingil hetkel hakkas vedu järjest s*****ks muutuma, kuni lõpuks kadus päris ära. Ühesõnaga vesi/pask ja muda, mis sattus kkasti ummistas filtri. Peale õli ja filtri vahetust (õli vahetasin tegelikult ca 3 korda) hakkas kast kenasti toimetama. Alguses oli kah selline jama, et ei vahetanud üle teise käigu, aga andsin veidi talda a,la 4-5000 pööret ja ega siis jõu vastu saa, hakkas täisa tööle.
Ei pruugi muidugi sinu juhtumi puhul aidata, aga proovida ju võid(rohkem talda anda).
| 11.12.2008 at 23:06 |
1 edit. Last edited 11.12.2008 at 23:08 by Romek
|
Madlobster |
Vedu kadus ära?
quote: Romek: quote: LandLord: Kas automaat kast on ka väikese elektri vimkaga ,et hetkeks vahetasin ära õli ja filtri. Õli oli päris tume ja filter vast umbes ja suuremaid tükke küll sees ei kohanud ja magnet oli ka puhas. Siis on nii ,et edasi ja tagasi sõida palju tahad midagi ei lüli välja kuskilt . Edaspidi aint ei vaheta käiku sõida või 100km/h pöörded 3,5t peal. Võtsin ööseks voolud maha loodame ,et teeb restarti. Või kas teeb üldse? On kellelgi ettepanekuid? Tänud
Juhtus mul selline lugu: Käisin Grand Cherokee-ga veidike metsas sõitmas, kohati ka sügavas vees. Mingil hetkel hakkas vedu järjest s*****ks muutuma, kuni lõpuks kadus päris ära. Ühesõnaga vesi/pask ja muda, mis sattus kkasti ummistas filtri. Peale õli ja filtri vahetust (õli vahetasin tegelikult ca 3 korda) hakkas kast kenasti toimetama. Alguses oli kah selline jama, et ei vahetanud üle teise käigu, aga andsin veidi talda a,la 4-5000 pööret ja ega siis jõu vastu saa, hakkas täisa tööle.
Ei pruugi muidugi sinu juhtumi puhul aidata, aga proovida ju võid(rohkem talda anda).
Mis august sul see pask sinna kasti sisse pääses?
|
| 12.12.2008 at 03:08 |
|
Romek
|
Vedu kadus ära?
quote: Madlobster: quote: Romek: quote: LandLord: Kas automaat kast on ka väikese elektri vimkaga ,et hetkeks vahetasin ära õli ja filtri. Õli oli päris tume ja filter vast umbes ja suuremaid tükke küll sees ei kohanud ja magnet oli ka puhas. Siis on nii ,et edasi ja tagasi sõida palju tahad midagi ei lüli välja kuskilt . Edaspidi aint ei vaheta käiku sõida või 100km/h pöörded 3,5t peal. Võtsin ööseks voolud maha loodame ,et teeb restarti. Või kas teeb üldse? On kellelgi ettepanekuid? Tänud
Mis august sul see pask sinna kasti sisse pääses?
Krt seda täpselt teab, kkastil endal tuulutust ei ole, vahekastil on. Ilmselt sealt.
| 12.12.2008 at 09:09 |
|
Vanaisa
Moderator |
Vedu kadus ära?
odott, kastil on ikka tuulutus olemas - ta peaks Cerol olema turbiinikojas sees |
| 12.12.2008 at 13:05 |
|
LandLord
|
Vedu kadus ära?
Minul st autol igaljuhul on nüüd kõik korras ptui.ptui.ptui Hommikul pissin voolu sisse ja kõik käigud olid tagasi algul visalt aga paar ringi ja täis gaasil kõik lülitusid ükski ei venitanud. Sido seier oli vist kiirem kui tahhoka oma kuna väheke kruusane tee oli. Alati ei peagi kõige hullemat kartma |
| 12.12.2008 at 13:29 |
|
ivoalaska
|
Vedu kadus ära?
Ei taha küll väga pessimistlik olla aga igaks juhuks ütlen, et kui samad probleemid esinesid siis restardist oli abiks mõnikord paar päeva ja mõnikord isegi nädal aga lõpuks hakkas jälle jamama. Igaks juhuks ära kohe pikemaid otsi ette võta |
| 12.12.2008 at 13:38 |
|
LandLord
|
Vedu kadus ära?
Eks ma üritan jah . Pean harjuma sellise aparaadiga. Igaljuhul uputas eelmine omanik kasti õliga üle ikka täiega..seal oli miksi 6-7 liitrit sees aga norm 4,8 -5l |
| 12.12.2008 at 16:59 |
|