register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Olen vist hädas lambdaanduriga   1 2  
Poster Message
rescue

Olen vist hädas lambdaanduriga
Samas kui puutuda ei julge siis on ju veel lisaks variant käivitada ja jälgida kogu teemat kottpimedas :) peaks samuti aimu saama kui juhtmed kusagilt läbi annavad :)
08.12.2009 at 23:57
ksound

Aitähh kõigile! Viga avastatud. Jagaja kaane all oli isegi kaks ülelööki. Peale selle tavalise neljanda silindri ka kuuenda ja tsentrijuhtme vaheline ülelöök. Polnud ühte kindlat rada vaid lai tahmane lehvik ja väga hästi silmaga näha. Pestes lahustiga tuli esialgu maha. Praegu töötab ja nüüd aega uut otsida arvan. Vaatasin ka vana,kunagi mahavõetud kaant,see ka töötas ilusti. Selle vahetasin teistel põhjustel. Võibolla kirjutan teises foorumi lõigus. See pole selle teema jutt.Juhtmed pimedas vaadates ka nati lekivad,kui veidi liigutada,siis on pimedus. Arvan et mõni aeg töötavad nad veel.
Ega midagi,veel kord aitähh kõigile vastamise eest!
Eks külastan mõnda usakate osapoodi,äkki see kaan on isegi kuskil riiulis.
Ksound
09.12.2009 at 20:17
Astro-97

mina tellisin USp reedel ja nüüd kolmapäeval tuli kohale. vahetasin õhtul ära ja auto nagu uus. ei mingeid jõnkse ega miskit ja mootor töötab vaikselt, ühtlaselt ja rahulikult.
vana oli ikka....mnjah

poolitatud kleebise järgi võis arvata et see on seal olnudki aastast 97...

10.12.2009 at 01:24
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Olen vist hädas lambdaanduriga   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.