quote:vvt: UK autodega, millel rool paremal, on veel selline värk, et nende vasakpoolseks vormistamine pole nii lihtne kui tavainimene arvab.
ARK tahab saada tehasesindaja kinnitust, et ümberehitus vastab valmistajatehase nõuetele, tean juhtumit, kus omanik oli seda sunnitud tegema esinduses esinduse uute varuosadega ja seega kaotas kogu "soodne diil" oma mõtte.
Võibolla eksisteerivad mingid "augud" veel, aga üldiselt tasub nende "soodsate UK diilide" kõrvale võtta ka vastav ümberehituse hinnapakkumine.
Oma kodugaraazis romula juppidest millegi "ringi ladumine" pole tegelikult legaalne. Seepärast UK autod soodsad ongi, et nendega pole mujal Euroopas suurt peale hakata ja ümbertegemine tasub ainult vingetel masinatel.
Kle loe ikka enne läbi see teema. Auto ju päris õigepoolse rooliga. Kust järsku mingi rooli poolsuse vahetamise teema välja kargas? Point lihtsalt selles,et hr.Gonzales tahaks nagu tiba pappi igaks juhuks kontole saada ning ei ilmuta erilist huvi vajalike piltide/dokumentide/aadresside edastamiseks.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
quote:vvt: UK autodega, millel rool paremal, on veel selline värk, et nende vasakpoolseks vormistamine pole nii lihtne kui tavainimene arvab.
ARK tahab saada tehasesindaja kinnitust, et ümberehitus vastab valmistajatehase nõuetele, tean juhtumit, kus omanik oli seda sunnitud tegema esinduses esinduse uute varuosadega ja seega kaotas kogu "soodne diil" oma mõtte.
Võibolla eksisteerivad mingid "augud" veel, aga üldiselt tasub nende "soodsate UK diilide" kõrvale võtta ka vastav ümberehituse hinnapakkumine.
Oma kodugaraazis romula juppidest millegi "ringi ladumine" pole tegelikult legaalne. Seepärast UK autod soodsad ongi, et nendega pole mujal Euroopas suurt peale hakata ja ümbertegemine tasub ainult vingetel masinatel.
Autoostu pettused!rooli poolsus meie Eesti ARK'le täitsa mokkamööda ja minule ka, see puitimitatsioon seal salongis ajab öökima kuid vahet ju ei ole kui reaalsuses seda H1 ei eksisteerigi
Ok, tuleb tunnistada, et ei olegi viimaste uudistega kursis, varemalt oli see päris keeruline.
Sellisel juhul piirduks asi esitulede ringi vahetamisega.
Autoostu pettused!Kuigi see on huumoriteema, aga mine sa tea - täna peab UK autode puhul juba ka seda kontrollima, et keegi kohalik pole seal rooli ümber tõstunud, et asja mandri-Euroopale söödavamaks teha. Puutusin just ise ühe sarnase projektiga kokku. Hummerit see vist ei puuduta, oleksin üllatunud, kui sellest üldse parempoolse rooliga versiooni olemas on ... ilmselt siiki mitte.
Autoostu pettused!Rooli asend peaks kerenumbrist ju selguma, seda rooli vahetusega muuta ei saa.
Kui järelpärimisest UK MOT-i või autoga kaasa tulnud papritest ei selgu, et poolte vahetus heakskiidetud on, siis arvele ei saa.
Kuigi ma ei saa selle asja nii keerukaks ajamisest aru, sest kui küsimus on eluohtliku auto tegemise ohus, siis roolikardaani poldid võib lahti jätta suvaline remondimees ning seda ei kontrolli küll keegi.
Kui täna võib suvaline tont autol kõiki juppe vahetada, kahest ühte keevitada, siis mis muudab selle rooli ringitõstmise nii sõnulseletamatuks kosmoseteaduseks?
Autoostu pettused!See kõik on autode lõikes erinev - mina näiteks teadsin eelnevalt, et kõnealusel autol markeerib euromudelit teatud kombinatsioonis VIN-koodi algus ja muud erinevust koodis võrreldes teiste maadega ei ole. Allika viga, sest siiski oli - rooli asukohta näitas käheksas sümbol, aga mul oli siis mänguasi juba käes.
Ümberehituses pole midagi keerulist, aga alati leidub viie korraliku tegija kohta üks soperdaja, kes paneb pedaalikulissi kahe kipsikruviga külge ja aretab kahest juhtmekimbust tont-teab-millal isesüttiva moodustise. Tootja esindaja juurde autot ette näitasma tulles on aga kõik viis meest koos autodega samaväärselt "tegijad". Kui aga autoga juhtub ümberehituse tõttu avarii, võivad esinduse ukse taga olla korraga asjasse mittepuutuvad sugulased, kes tunnevad õhus võimaliku hõlptulu hõngu. Või siis teine või kolmas omanik, kes on auto peale ümberehitust ostnud, ega tea ümberehituse käigus toimunud ökonoomitamisest midagi.
Autoostu pettused!Seadused on ühe tegevuse suhtes ebamõistlikult ranged VS teiste tegevuste suhtes.
Avariijärgset autot võib üles klopsida suvaline Vasja, ainuke mis "ära võetakse" avarii puhul on ülevaatus. Seega on meie ülevaatuse spetsialistid piisavalt pädevad kontrollimaks taastamisoperatsioonide kvaliteeti? Mina nii ei arva.
Rooli ümbertõstmine on aga margiesinduste teema.
Kas ei peaks siis suvalises vanuses autole tegema avariijärgset remonti ainult margiesindus, või vähemalt sealt tulema kontroll? Seljuhul ei näeks ma mingit probleemi ka rooli tõstmise operatsiooniga sinna pöörduda.
Ehk siis airbagi asemel võib olla takisti, õõtsa hoida pahtel, muljutud gaasitross wd40-ga liikuma pandud ja käsipidur nipukaga. Null vastutust, aga vat rooli ümber tõsta ei tohi?
____________________________ '84 Fiero 4.5T mängimiseks
Eesti esimene dragster, eiteamilleks?
quote:DevilDeVille: ENamus petuskeeme on rajatud inimlooma vilavatele silmadele.
Eks ta nii ole jah, aga ma siin sportlikust huvist/lihtsalt kiusupärast torgin edasi
...ja saatsin Hr. Gonzalo'le pakkumise, milles tahaksin auto ülevaatamise, kogu paberiasjanduse, shippimise jne. usaldada hoopis teisele firmale mobile.ee , tema pakutud usaldusttekitava teenusepakkuja asemel, kusjuures tema jaoks peaks (ausa müügiplaani puhul) olema kirss tordil asjaolu, et papp laekub tema arvele põmst kohe auto üleandmise hetkel, mitte nagu ta esmalt kirjeldas, et H1 jõuab minu koduõuele ja siis kui ma kolme päeva jooksul avastan kärbsesita tuuleklaasilt, on mul õigus auto koheselt tagastada, kandmata seejuures ise mingeid kulusid jne. ...ehk siis temapoolt põhjust keeldumiseks ei tohiks olla
minu viimati saadetud kiri vastusena Gonzalo pakkumisele, tulla autot ise UK'sse vaatama:
Hi again.
Your idea makes sense, only that I don't travel to Gourock myself, but I'm sending there an officially licenced provider, who will contact with You and who inspects the vehicle and makes all the needed paperwork.
They offer a full service-packages which includes the communication between buyer and seller, vehicle backround checks, maintenace history checks, vehicle technical inspection. Also they do all the paperwork and vehicle shipping, so it's completely transparent and hassle-free deal for both, buyer and seller.
For you it gets even better than this, because they actually buy the vehicle from you, yeah, that's right
Basically you will get your money to your account at the same time you give over the vehicle and I get the Hummer checked for possible damages before buying it and delivered it home to me, so it's just smile and drive also for me
By the way their services are probably cheaper, than the solution what You offered in your first letter. You said, that vehicle shipping will cost you a 980€, I think they can beat this price, so you can save some cash on that.
Some of my friends have used their services and were satisfied, so I trust this provider completely. The website for this well-known service-provider is mobile.ee
They have partners in all around the world.
You can check out their introducing video here:
I need to give them your information so they can contact you.
Please write down Your:
full name
adress
city
postal code
phone nr. (they can actually reach you on)
valid e-mail adress
Your final price for the Hummer without the HI-FI system was 13 000 €.
If the truck matches in your description, I'm ready to buy it, so I look forward for your response to have the deal done.
With Kind Regards,
Uku Hargel from Sweden
...näis, kas hakkab nüüd kontaktandmeid pritsima ja lähebki asjaks
H1 petumüügi teema juurde korraks tagasi tulles veel, et kuna pärast minu kirja, mlles pakkusin diil ära teha teise ja usaldusväärsema täislahendust pakkuva firma kaudu, oli mitmed päevad vaikus siis kirjutasin Hr. Gonzalo'le (nüüd juba ilmselgele petisele) järgneva sisuga kirja:
Hi Gonzalo.
Ok, it seems, that the last offer - money to your account right next
to the car, was too good?
If you do not give me any good reason why you did not answer my
bidding, during the next three days then I interpret this as a
rejection the deal by you.
At all sales portals on the web, where I can find your H1 sale ad, I
will report it as a scam to the publisher.
In Finland and Sweden your ad has been up for seven months, I really
hope that someone has not yet lost their money.
Sellele tuli vastus väga vigases ingl. keeles, ärritunud Gonzalo'lt, kes teatas, et tal ei ole oma tiheda ajakava kõrvalt mahti olnud vastata (eks patsiendid vajavad ravi ja Hašš ühed müümist...)
I also have other things, not sit daily in front of computer. What scam? Are you crazy?
You said come here, I'll wait you, see the car, we make the documents but money only in bank because is much safe for me.
Other methods do not care, and do not bother to answer me!
Kuna kontaktandmeid ei tulnud siis ei viitsi selle füsioterapeudist Hummerimüüjaga enam seda naljakat mailivahetust pikemalt pidada (jõulukaardi ehk saadan ) ja saatsin veel viimase viisaka vastuse, soovides edukaid tehinguid tulevikuks
yea...what ever i'm as much crazy as you are a doctor Your
homepage is under construction for how long....forever?
you were expecting me to come and take a closer look at the Hummer,
but the only thing you forgot to do was to give me the address, where
to come
what I was offering was money via bank to your account, but you asked
50% of the sum as the payment in advance to the bankaccount of a "very
serious trusted company", whose name you never said, that is
ridiculous.
Good luck with selling the Hummer which in reality doesn't exist for buyer!
Rohkem ma siin teemas sellest jurast ilmselt ei kirjuta kui just midagi väga põnevat ei juhtu
loodan, et kes jälgisid, said pisut meelelahutuslikku lugemist
Autoostu pettused!Tundub, et on uus pettus skeem välja mõeldud. Sain sellise meili, algul helistasin kuulutuse juures olevale numbrile (auto24.ee) kuid see ei vastanud, kuni ühel hetkel tuli samalt numbrilt sms, et saatke meili aadress sms-ga mille kaudu oleks mugavam suhelda. Nüüd paaripäeva pärast tuli selline e-kiri. Tundub kahtlane igatahes. Või olen ma liiga paranoiline? Aga ehk on kellelegi abiks. Huvitav oleks teada kuidas näeb välja "turvaline ja sujuv tehing"?
Tere,
Esiteks vabandan hilinenud vastuse pärast, aga mul olid tööl väga kiired ajad. Ma ei räägi eesti keelt ja loodan, et mõistate, et saadan just sel põhjusel tõlgitud meili. Kui räägite inglise keelt, siis vastake palun selles keeles.
Tänan, et huvitute mu autost 2003 Volvo XC90 2.4 (221.500 km). Auto hind on vaid 3.800 eurot
Auto on väga heas korras ning mingeid tehnilisi ega mehhaanilisi probleeme ei ole. Mootorivead puuduvad ning autol pole kriimustusi, mõlke ega muid peidetud puudusi.
Auto on registreeritud Eestis kohaliku numbrimärgiga ja kõik vastavad maksud on makstud. Ostsin auto Eestist, kui töötasin siin mere insenerina. Nüüd olen tööprojektiga ühel pool ja kolisin tagasi Hollandisse. Mul polnud aega autot enne Eestist lahkumist müüa, seega teen seda nüüd.
Kui olete huvitatud auto ostmisest, siis teeme meie mõlema jaoks turvalise ja sujuva tehingu.
quote:kulgur: Tundub, et on uus pettus skeem välja mõeldud. Sain sellise meili, algul helistasin kuulutuse juures olevale numbrile (auto24.ee) kuid see ei vastanud, kuni ühel hetkel tuli samalt numbrilt sms, et saatke meili aadress sms-ga mille kaudu oleks mugavam suhelda. Nüüd paaripäeva pärast tuli selline e-kiri. Tundub kahtlane igatahes. Või olen ma liiga paranoiline? Aga ehk on kellelegi abiks. Huvitav oleks teada kuidas näeb välja "turvaline ja sujuv tehing"?
Tere,
Esiteks vabandan hilinenud vastuse pärast, aga mul olid tööl väga kiired ajad. Ma ei räägi eesti keelt ja loodan, et mõistate, et saadan just sel põhjusel tõlgitud meili. Kui räägite inglise keelt, siis vastake palun selles keeles.
Tänan, et huvitute mu autost 2003 Volvo XC90 2.4 (221.500 km). Auto hind on vaid 3.800 eurot
Auto on väga heas korras ning mingeid tehnilisi ega mehhaanilisi probleeme ei ole. Mootorivead puuduvad ning autol pole kriimustusi, mõlke ega muid peidetud puudusi.
Auto on registreeritud Eestis kohaliku numbrimärgiga ja kõik vastavad maksud on makstud. Ostsin auto Eestist, kui töötasin siin mere insenerina. Nüüd olen tööprojektiga ühel pool ja kolisin tagasi Hollandisse. Mul polnud aega autot enne Eestist lahkumist müüa, seega teen seda nüüd.
Kui olete huvitatud auto ostmisest, siis teeme meie mõlema jaoks turvalise ja sujuva tehingu.
Autoostu pettused!No ma ei tea - kui loll peab olema, et mitte taibata, et tõsised auto ostjad ja müüjad ei suhtle ei smsi ega maili teel, vaid helistavad ja räägivad.
Raha vahetab omanikku (kontrollitud) auto, dokumentide ja võtmete vastu või ülekandega välismaale siis, kui saadetud auto käes on ja lubatule vastab.
Järele jääb ainult peidetud tehnilise vea või auto varastatuks osutumise hilisem selgumine - aga siin polegi head rohtu.
Tegelikult oleks päris põnev klappida mingi punt kokku, minna otsida see google translate valdav nigeerlane üles ja peksta teda niipalju, et ta tükk aega "äri teha" enam võimeline pole.