register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : vajab hüva nõu   1 2  
Poster Message
rabbit rider
vajab hüva nõu
aaga mul on omal karpa , või seal pole mingit erinevust, on nad minu originaalidest mingil põhjusel paremad, mis neil vahet on?
22.01.2003 at 18:56
max
vajab hüva nõu
Sisuliselt vahet pole. Ainuke erinevus võib vist olla sisselaskekollektori poltide kaldenurgas vms. Selle saab puuri/käia/freesiga mõnekümne minutiga korda. EGRis võib kah vist erinevus olla, aga seda sul niikuinii pole. Sellised asjad meenusid, täpsemat infot leiad thirdgen.org -ist. Ühesõnaga sobivad.

Kas need paremad on? Oleneb, millised kaaned sul praegu on. Sa kirjutasid, et klapid logisevad jne. Sel juhul on nad kindlasti paremad. Kui ma õigesti mäletan, siis sul on vani mootor ja tõenäoliselt ka van'i kaaned. Van'i kaaned on kindlasti kehvemad, sest nad on mõeldud madalatel pööretel töötamiseks.

Nende kaantega jooksid Chevy 5L mootorid stockina ka 230hp välja. Kui graafikut vaatad, siis suudavad nad ka enamat.
22.01.2003 at 22:36
gretzky

Moderator
vajab hüva nõu
http://www.ameerikaauto.ee
küsi juppide hindu ka neilt, tean et toimetus viivis on neil 1 nädal, ja ka oma prossa panemises on suht stabiiled.
Top Part-sii kirvestega olen tutvunud.

23.01.2003 at 00:02 Last edited 23.01.2003 at 00:07 by gretzky (Moderator)
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : vajab hüva nõu   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.