| Poster |
Message |
5.0 |
istmete katmine nahaga
quote: wax: quote: forced2race: Ply , my man ! Väga hea jutt . Üks küsimus tekkis mul , nimelt millega neid istmeid kõige parim täita .
Mul sama küsimus tekkis. Mul on originaalis istmete sees vahtkumm. Vineerivabriku "jäägipoes" on igasuguse paksusega poroloni müüa, kuid porolon väsib vist ära?
see just see poroloon (ehk siis soome rahvustoit), mis mööbli tegemiseks ja ei väsi. |
| 07.02.2003 at 14:15 |
|
PlyVal64 |
istmete katmine nahaga
quote: Hannes: Resümee:
HEAD ja odavat asja pole siiski olemas...
Ply,millal ma Stangi istmed ja uksepaneelid siis sinu juurde tuua võin? 
Kui Sinu omal on samasugused, kui Margus61 omal, siis need küll väga keerulised pole, kuid tavalistest siledatest siiski keerulisemad. Istumisaluste pikiteping, äärte kumerused jne., kuid ei midagi ilmvõimatut. Kuna mina neid teinud koos Tiinaga vaid omale ja oma lõbuks, siis ei tasu tuua ... hind läheb ikka proffi pearaamatu ja sama proffi tollimaakleri "taksi" järgi...
Aga täitmisest siis: valdavalt 2 materjali, mererohi ja poroloon. Seda viimast olen mina ostnud Univa nimelisest ettevõttest, mis Suzi keskuse taga asub. Ja loomulikult jääke... See spetsiaalne mööbliporo. Lõigata saab edukalt kääridega, kuid õiget kumerust ja figuuri saab lõigata kuuma traadiga. Mererohi veidi "nutusem", kuid siiani lammutanud selleks mõne vana veneaegse vedruvoodi ... neid ikka jääb mõnikord üle.
|
| 07.02.2003 at 14:30 |
|
forced2race |
istmete katmine nahaga
Thanks , thanks .
| 07.02.2003 at 16:00 |
|
vana |
istmete katmine nahaga
Väga hea vedruistmete polsterdus materjal on nn kuntslik "merihein" ziguli istmete seest, just vanemate 70-ndate aastate mudelitel istmete sees. Uuematel 03,06 -tel on juba vormivalatud poroloon. Kui kellegil vedeleb ja on kavatsus minema visata, tasub hea ja vastupidav materjal välja kakkuda. |
| 07.02.2003 at 16:27 |
|
ROKIPEER
|
istmete katmine nahaga
Siin juttu polsterdustest ja tekkis omalegi huvi.
Kust leida materjali (riie, mitte nahk)
mis sobiks uksepolstritele?
Caprice polstrid sellise vägagi lihtsa tegumoega et
teeks peris ise valmis. Saatsin muidugi ka hinnapäringu paari kohta
aga eks saab võrrelda kas tasub omal mäkerdama hakata.
Või soovib keegi äkki ise ära teha?
Paar pilti kah millised originaalid välja näevad:

|
| 23.05.2006 at 06:46 |
|
|