| Poster |
Message |
Hannes
|
Millist öli sisse valada
quote: Jörm: quote: Hannes:
1) Mobil1 0W40 >> täielik solk. Nii kui soojaks läheb tõukurid lagisevad.
Ilmselgelt on sul tõukuritega juba asi teisele poole jõudmas, sest 0W(?)-60 õliga nad ei klõbise, ehk paksem õli võtab klõbina ära.
Eksid.
Hääl jäi ka vahetult peale uute paigaldamist 
| 12.03.2003 at 18:17 |
|
mr. RocknRoll
|
Millist öli sisse valada
Mis Shell Helixil viga on, miski kvaliteedi viga vms. Huvipärast küsin, sai sisse kallatud, kallis oli ka, oskab kommenteerida keegi? |
| 12.03.2003 at 23:15 |
|
417RR |
Millist öli sisse valada
quote: timmu: Mis Shell Helixil viga on, miski kvaliteedi viga vms. Huvipärast küsin, sai sisse kallatud, kallis oli ka, oskab kommenteerida keegi?
endal juba 150 000 läbi sõidetud ja käin regulaarselt Shell Helixit vahetamas.
Kui talvel 30c viskas siis oli õli ok ja käivitus auto probleemideta.
nüüd uus vahetus ees ja kuna õli oluliselt ei kao siis vist sama sisse panen.
|
| 13.03.2003 at 09:15 |
Last edited 13.03.2003 at 09:16 by 417RR
|
Ets |
Millist öli sisse valada
quote: timmu: Mis Shell Helixil viga on, miski kvaliteedi viga vms. Huvipärast küsin, sai sisse kallatud, kallis oli ka, oskab kommenteerida keegi?
A mis tal viga peax olema
|
| 13.03.2003 at 09:59 |
|
mr. RocknRoll
|
Millist öli sisse valada
Võibolla polegi miskit viga, olen täheldand, et vähemalt siin foorumis ja SRis pole mainitud teda, seepärast küsin. |
| 13.03.2003 at 18:40 |
|
Olds
|
Millist öli sisse valada
Mida soovitate diiselmootorile? |
| 13.03.2003 at 19:36 |
Last edited 13.03.2003 at 19:37 by Olds
|
MaxPower |
Millist öli sisse valada
Loomulikult Liqui Moly, minu arvates parim nii hinnalt kui kvaliteedilt!!! |
| 13.03.2003 at 20:25 |
|
Ets |
Millist öli sisse valada
quote: timmu: Võibolla polegi miskit viga, olen täheldand, et vähemalt siin foorumis ja SRis pole mainitud teda, seepärast küsin.
Selle Shell Helix brandi maaletoomise ja promomisega omad valud ja vaevad, mida ma siinkohal ära tooma ei hakka (suurel firmal on kõik suur, ka probleemid). Õlil endal pole miskit viga, lihtsalt et dragracingut kui sellist ei promota. USAs osteti nüüd PQS ära aga ega seal ei tasu brandinime vahetada. Veel vaata, millega Ferrari F1 sõidab, ei tohiks ju kehv vedelik olla, vai mis
|
| 14.03.2003 at 09:53 |
|
Ets |
Millist öli sisse valada
quote: Olds: Mida soovitate diiselmootorile?
S...l vist ainuke,kes keedab kokku ka spetsiaalselt kergetele diislitele mõeldud mahlu. Eeldades, et mootor pisut vanem ja hõredam Sul siis ehk mineraal S...l Helix Diesel Super (kollane kanku).
|
| 14.03.2003 at 09:59 |
|
|