register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tehnoülevaatus   1 2  
Poster Message
Kristjan
Tehnoülevaatus
kui auto mootor on sissepritse ja katalüsaatoriga, siis valmistajatehas näeb ette CO alla poole protsendi.
euroopa autode puhul peaks see nii olema
03.04.2001 at 12:00
peep

Moderator
Tehnoülevaatus
Iseasi, kas ülevaatuspunktides on infi ja dokumentaalset tõestust selle kohta, palju üks või teine valmistaja väidab selle % olevat.

Mina arvan, et ei ole neil seal mingit spetsiifilist, margi/mudeli kohast infi. Hea kui vennad sumbutaja otsa üles leiavad. Või ma eksin ?

[Edited by peep on 03.04.2001 at 12:25 GMT]
03.04.2001 at 12:23
rustang

Moderator
Tehnoülevaatus
quote:
Kristjan wrote:
kui auto mootor on sissepritse ja katalüsaatoriga, siis valmistajatehas näeb ette CO alla poole protsendi.
euroopa autode puhul peaks see nii olema

Ma ei väida, et Su jutt oleks ebaloogiline, kuid tahaks siiski teada: millise seadusetähe alusel. Keskkonnaministeerium 97 ja vanematelt 0.5% ei nõua, tehnoeeskiri ütleb, et nõuded CO ja muule kehtestab Keskkonnaministeerium. Kas on mingi teine instants nõude kehtestanud ja mille alusel ta nõuab?
03.04.2001 at 12:27
Kristjan
Tehnoülevaatus
f**kin euronõuded vist
11.04.2001 at 10:40
vette84
Tehnoülevaatus
quote:
max wrote:
Nii et minu "toru" on igasuguste nuusutajate jaoks oluliselt vähem atraktiivsem, kui vette84 oma :)
Max, mul on auto vanem õigustuseks ja mis suuruses sul kone töömaht on ?
12.04.2001 at 17:01
max
Tehnoülevaatus
Minu töömahtu sa vist tead (kui ei, uuri vastavalt lehelt), aga see jutt ei olnud möeldud mitte mingisuguse võrdlusena.
15.04.2001 at 12:11
BlueStang

Tehnoülevaatus
Tere,
BlueStangile kiiresti tehnoülevaatust vaja. Pole enne usakaga käinud aga tean, et on probleeme oodata, kui tahad "valge inimesena" asja korraldada. Kas keegi oskab Tlns. või läheduses usa-auto sõbralikku kohta soovitada.
18.01.2002 at 13:48
newton

Moderator
Tehnoülevaatus
Sinu soov on juba kahes eri topicus vaba teema all kirjas, pole vast vaja päris igale poole seda postitada?
18.01.2002 at 14:36
urmas
Tehnoülevaatus
quote:
BlueStang wrote:
BlueStangile kiiresti tehnoülevaatust vaja ...
Ära sabista! Tee omal tuled korda ja mine kuhu tahad :) Muideks, kas Sul passis KAT on kirjas, kui on siis kas olemas ka on?
18.01.2002 at 14:45
BlueStang

Tehnoülevaatus
Nonii,
Nagu soovitasite läksin tehnoülevaatusele BlueStangiga külmalt peale sellisena nagu masin ostuhetkel oli (K&N filter on ka veel pakendis).
Mees käis auto all ja auto peal ning nohises märkmeid tehes, kui vaatas tagatulesid ja mõra esiklaasis. CO-ks mõõtis 0.007 ja Lamdaks 1,014 - mis iganes need numbrid ka tähendaks.
Hoidsin siis hinge kinni mõeldes murelikult eelseisvale esiklaasi ja tagatulede vahetusele.
Laksu sain aga hoopis sealt, kust poleks osanud oodata - mees leidis eelmisest omanikust jäänud tumenduskiled, mis vaevalt 40% valgusest läbi lasid küljeakendelt ning t.passi läkski tempel KORDUV. Samas aga nüüd muuga ok ja peale kilede mahavõtmist pidin õige templi saamiseks samasse kohta tagasi pöörduma.
Hea, et see veel niigi...
19.01.2002 at 16:17
peep

Moderator
Tehnoülevaatus
Näed nüüd, ei lõigatudki midagi küljest ära.;)
19.01.2002 at 18:11
LaSa

Moderator
Tehnoülevaatus
quote:
BlueStang wrote:
Laksu sain aga hoopis sealt, kust poleks osanud oodata - mees leidis eelmisest omanikust jäänud tumenduskiled, mis vaevalt 40% valgusest läbi lasid küljeakendelt ning t.passi läkski tempel KORDUV. Samas aga nüüd muuga ok ja peale kilede mahavõtmist pidin õige templi saamiseks samasse kohta tagasi pöörduma.
Hea, et see veel niigi...
kas Sa siis ei teadnud, et küljeklaase ei tohi kiletada?
19.01.2002 at 18:12
udu

Tehnoülevaatus
lasknud aknad alla, kui ülevaatusele läksid,
mul sõber sai läbi niimoodi camaroga :)
19.01.2002 at 18:41
BlueStang

Tehnoülevaatus
quote:
LaSa wrote:
kas Sa siis ei teadnud, et küljeklaase ei tohi kiletada?

No tegelt ei osanud vaadatagi kas on kiletatud või ei - eelmiselt omanikult osetuna nad sellised juba olidki. Aga allalastud akendega ülevaatusesse veereda oleks tõepoolest cool olnud - Jaanuaris :)
19.01.2002 at 22:15
BlueStang

Tehnoülevaatus
Nuh, jälle üks ülevaatus seljataga - stockis tuledega veeres rahulikult läbi:)

Edit: siiski alles teises ülevaatuskohas

29.03.2004 at 20:07 Last edited 29.03.2004 at 20:09 by BlueStang
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tehnoülevaatus   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.