Poster |
Message |
urmas |
EGR ja smog pump ellimineerimine!
Peebu jutus on karm tõde - nii see asi ongi. |
23.10.2003 at 16:29 |
|
vvt
|
Nojah, kes mida teeb. IMHO see originaalne anti-pollution stuff on asi mis nendel autodel tihti tõrkeid tekitab. Kui aga see air pump on rihmaga ringi aetav ja tolku temast ei ole, siis kapotialuse lagedamaks saab ikka ning kui mõni mees paneb autole elektrilise veepumba mingi 2kW pärast, siis võiks sellise kola eemaldamiseks isegi õigustusi olla. Miks seda tarvis, aru ei saa, importidele, mis vastavad samadele saastanormidele, ei topita küll selliseid asju peale Igatahes kuulnud küll pole.
23.10.2003 at 21:41 |
|
altraditional |
quote: importidele,mis vastavad samadele saastanormidele, ei topita küll selliseid asju peale Igatahes kuulnud küll pole.
OT: Noo, stang siis nagu Eesti omatoodang? =) |
23.10.2003 at 23:45 |
|
Astro SS |
Mul on väike mure .
Koneks on LT1 ,mis on *väikese* laksu üle elanud ja Smogi Air pump pilbasteks.
Kas on mõtekas kohe elimineerida ka : EGR , Smogi Air pump ja katid?
Pollution mind ei sega, kuna Astro on aastast '85 ja väljaheite kogus ei ole probleem 
Kas peab ka ECM'i näppima,või pääseb ainult juppide elimineerimisega?
05.05.2004 at 23:41 |
|
Vanaisa
Moderator |
Kui on katki, siis nulli ära jah.
Peep peaks teadma, kuhu aukudesse prundid ette käivad.
06.05.2004 at 00:04 |
|
peep
Moderator |
Kui on OBDI ehk kuni '96 siis viska need asjad metsa ja midagi ei juhtu. Kui on OBDII ehk '96 või uuem siis võid sama teha aga arvesta, et SES tuli jääb põlema. Muid negatiivseid efekte ei ole. Ja kui ei taha metsa visata, siis mul on olemas nii EGR klapp kui õhupump. |
06.05.2004 at 09:31 |
|
Astro SS |
Tundub lihtne olevat, kone on '94/'95 
Tänud kõigile
06.05.2004 at 10:14 |
|
jass
|
Üks selline probleem siis mul, et mootorile tulevad külge torukolled ja AIR pumbal pole enam kuhugile õhku juurde puhuda samas oma lolli peaga ostsin ka originaal mõõdus rihma juba oma 305 sbc-le ja nüüd selline küsimus et kas air pumbal on kuskil ees mingi filter ka kust ta õhku sisse imeb ja edasi pumpab või ei ole ja kui on kas on mõtekas kasutada air pumba karteri tuulutsele abiks, millist efekti see annaks või on targem mõtekam üldse ta mootori küljest ära visata ja lühem rihm otsida ikkagi. |
28.10.2006 at 15:18 |
|
Fog
|
quote: v8inside: Kui ma EGR pimedaks teen ja softist välja kirjutan, kas siis on kindel laks, et ÜV-s heitgaasitestist läbi ei saa?
Heitgaasitesti režiimis ei kasutata EGR-i ehk kui enne said, saad ka nüüd.
27.12.2012 at 18:10 |
|
90Deville
|
Kasutatakse selleks et saavutada legaalseid numbreid üv punktis, kontinentaalne asend ei mängi rolli.
30.12.2012 at 11:22 |
|
BENBEN
|
Lugupeetud värske foorumi liige, hetkel kui ma seda kirjutan, on foorumis mitteregistreerituid kasutajaid 72. Selle hulgas ka ÜV esindajad (isiklik kogemus), seepärast ei hakka ka keegi selleteemaliselt sind õhutama, konkreetsed asjad arutatakse ikka näost näkku. Aastal 2004 seda fooruminõuandmist veel tehti, sinisilmsusest... Head Vana Lõppu kõigile!
30.12.2012 at 22:25 |
|