register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Valve guides   1 2  
Poster Message
Vanaisa

Moderator
Valve guides
Kulu kuluks, aga mingi hinnakahvli juures on ikkagi mõttekam uued (ja kallimad) kaaned osta, kui s***** (sorry, ylovoitka - ei mõtle just sinu autot.) saia teha.
Pigem maksad rohkem, aga teadmine, et uued kaaned olemas ja kogu remondikepp ja peavalu ära jääb, maksab ka midagi.
Elame ju ühe korra.

24.01.2004 at 18:06
vvt

Valve guides
Nojah, sõltub algmaterjali võimalustest. Malmkaante töötlemine on paras neegritöö alukaantega võrreldes. Kui aga alukaaned mootoril peal on, siis nende äraviskamisega
kiirustada ei maksaks - käeharjutuseks ja linnapeal sõitmiseks käib küll.

Edit: see remondik*** on võimalik mõistliku raha eest lükata vastavatele asjatundjatele teha. Vähemalt nende truckide malmkaaned on nii robustselt ja mõnikord räpakalt valatud ja viimistletud, et esimene efekt ka kodus tehes võib üllatav olla.

24.01.2004 at 18:58 Last edited 24.01.2004 at 19:01 by vvt
Mart ja auto
Valve guides
Ma saan aru ,et Ylovoitka tahab tänavasõiduautot remontida. Siis pole kaane materjalil erilist vahet. Alguses oli jutt klapi juhtpuksidest. Nende vahetamine, klapipesade lõikamine jne. pole kuigi suur töö.
26.01.2004 at 19:25
ylovoitka
Valve guides
See tänavasõiduauto oleks vabalt edasi käranud ilma remontimata. Aga midagi lihtsalt sügeles p***ses ja oli vaja lahti võtta, et näha mis sees on. Aga see tunne on niiii hea, kui saab järjekordse õhtu vaikselt töökojas istututud ja raamatust näpuga järge ajades small- blocki saladustesse pühenduda..

Ma kaldun esialgu vist ikkagi olemasolevate kaante parendamise teele, sest ma ei ole veel endale selgeks mõelnud, mis suunitlustel masinat edasi ehitada. Kuskilt pimedusest ilmutavad ennast järjest enam kaks suurt B tähte, aga seni olen veel need deemonid kiiresti eemale peletanud. Kahjuks pean, aga tunnistama, olen suht nõrga iseloomuga ja viimasel ajal on paar korda mõtteis BB mu Elcy mootoriruumi hellitanud.. Aga see on kauge tulevik ning ka seni on vaja riisidele koht kätte näidata!

Edit: Näpukad
26.01.2004 at 20:33 Last edited 26.01.2004 at 20:38 by ylovoitka
max
Valve guides
Tegin kiire kalkulatsiooni:

klapid 2 700
klapisääre tihendid 500
klapivedrud 2 000
machine work+ puksid 7 000
KOKKU 12 200

Juppide hinnad mälu järgi, töö hind vvt öeldu järgi. Pane otsa ootamatud ja pisikulud 20% ja saad summa, mis on umbes $1100. Selle eest saad pragunemisohtlikud vanad remonditud kaaned + jooksmine ja peavalu. Sina oled kunn loomulikult, aga mina ei saa aru, kuidas see remont niipalju odavam on.
26.01.2004 at 23:54 Last edited 27.01.2004 at 00:01 by max
ylovoitka
Valve guides
Kõiki pukse ei tule ära vahetada ja enamus klapid on veel kasutuskõlblikud.. Kohe selgub täpne arv, mõõtmised on tehtud, vaja ainult tulemused analüüsida..
27.01.2004 at 08:11
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Valve guides   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.