| Poster |
Message |
newton
Moderator |
Mõista, mõista, mis see on?
Jaanusel paistab õigus olevat, siit leiab isegi vist õige castingu:
http://www.ford-y-block.com/Block%20identification.htm
EDB - 292 cu. in. V8 |
| 10.02.2004 at 12:15 |
|
reo |
sohh . siis üldse korporatsiooniväline asi sisse istutatud. Aga huvitav, et kui originaal 10a vast ikka vahel oli, siis miks asendati see NII vana (1957) mootoriga (ja väikesega ) ? Või on see fordil mingi hästi õnnestunud tükk |
| 10.02.2004 at 13:00 |
|
max |
Krt, jalaga siis sellele... Mis ta olema pidi, 350? |
| 10.02.2004 at 14:30 |
|
PlyVal64 |
No ei usu inimesed, kui ma ütlesin, et mootor vahetatud FORDi oma vastu, no ei usu... Ja ma kahtlustan, et see mootor pärit sellesama Customi pealt, mis Kagu uulitsas seisab. |
| 10.02.2004 at 17:06 |
|
Astro SS |
Ols::::: sul läks vist kehvasti 350 CID ja SS asemel on hoopis FJORD ja seegi kääbusmootor,hea et tal 8 silindrit ikka olemas on.
Oles sa juba leidnud oma Impala küljest : Mosse,Lada,Pobeda,Volga Zili,Sapaka ja muude naljakate autode juppe või on see sul veel ees 
| 10.02.2004 at 19:02 |
|
pisike99 |
Seal uulitsas mädanes üks Musse -65 ka. See oli nii hapra välimusega (kui mina seda Chevyt omale kangutamas käisin ) et ma ei julgenud näpuga puudutadagi. Oli aasta -93.
| 10.02.2004 at 19:04 |
|
ylovoitka |
Ma leidsin El Camino'l soomlaste superleiutise- (Üritan seekord eesti keeles väljenduda) Esimeste õõtshoobade kinnitusmutrid olid soomlaste poolt täielikult poldi külge kinni keevitatud. Nüüd on tahtmine pukse vahetada ja ainus võimalus on kinnituspolt pooleks käiata.
Surprise surprise- have You been a good boy? 
Äkki alustuseks kannatab ka selle Fordi mootori käima saada? |
| 10.02.2004 at 19:08 |
|
Astro SS |
[
Äkki alustuseks kannatab ka selle Fordi mootori käima saada? Voitka tule mõistusele, Impala SS ja Fjordi mootor. Sama hästi sobib sinna ka Zil'i V8, sel vähemalt eelis : valmistatud alumiiniumist
| 10.02.2004 at 19:14 |
|
ylovoitka |
quote: Astro SS: Voitka tule mõistusele
Ma ei tea, mida ma räägin 
Täna sõitsin lihtsalt usa Fordi-ga ja võrreldes Prantsuse pasakäkiga oli tunne nagu.. Chevys.. |
| 10.02.2004 at 19:24 |
|
Olds
|
quote: Astro SS: Ols::::: sul läks vist kehvasti 350 CID ja SS asemel on hoopis FJORD ja seegi kääbusmootor,hea et tal 8 silindrit ikka olemas on.
Oles sa juba leidnud oma Impala küljest : Mosse,Lada,Pobeda,Volga Zili,Sapaka ja muude naljakate autode juppe või on see sul veel ees 
Ma olin juba algusest peale raudselt sedameelt, et seda mootorit ma peale ei jäta. Aga jah...see ei ole esimene kord kui Märten väidab üht, aga välja tuleb hoopis teine...Siiski aimasin seda jama ette.
| 10.02.2004 at 20:40 |
|
Vanaisa
Moderator |
Pole hullu - keegi kindlasti tahab just seda mootorit - tee ta korda ja müü maha... |
| 10.02.2004 at 21:04 |
|
LaSa
 Moderator |
Olds, mis stressad, Sul ju nagunii oli plaan see mootor sealt minema lüüa Vahet pole ju mis seal lõppeks vahel oli! |
| 10.02.2004 at 21:08 |
|
Olds
|
Ega ma stressagi. Lihtsalt mainin, et teadsin seda juba ette ja arvestastasin sellega. Aga lihtsalt see on järjekordne näide...kel vaja saab aru, mida silmas pean
| 10.02.2004 at 23:44 |
|
PlyVal64 |
FORD Y on väga hea rodi mootor. Lisaks on boonus see, et Chevysid on igal mehel (vähemalt Eestis), vana FORDi aga pole Full Throttle Club'i meestele peaks rariteetsus ju meelepärane olema Või kui Sul sellega midagi teha pole, siis tassin oma Ford Hot-Rod'i tarbeks ära |
| 11.02.2004 at 09:44 |
|
Olds
|
rariteersus meelepärane
| 12.02.2004 at 06:05 |
|
altraditional |
quote: Vanaisa: Pole hullu - keegi kindlasti tahab just seda mootorit
Jah, mina nüüd tahan ! Kuhu see tükk välja on jõudnud, mis sest saanud on? |