| Poster |
Message |
smallstang
|
Thunderbird 3.8 (probleemid ja küsimused)
quote: Soul: To smallstang: nagu ma aru saan, siis oleks mõistlik hakata armatuuri laiali lammutama, et kõigepealt vaadata üle see pistik, mis selle kella külge läheb? aga kui viga pole selles otsas, siis kuidas see andur kätte saada? Sry paljude rumalate küsimuste pärast, üritan jõuda sinna maale, kus saan öelda, et olen kah mingil määral teemaga kodus
Ära armatuuri kallale kohe torma, tavaliselt on pistik pena paagi ja pagassi vahel see mis trikke teeb. Kontrolli kõigepealt seda (asub paagi taga pampri vahel ei pea midagi lahti kiskuma, vaata kas sinna vool tuleb peale). Kas näidik lõpetas alles nüüd töölepingu või on ostmisest saati selline?
24 R
Mustang LX'87,5.0 HO & LX'89 2.3 R4 |
| 05.09.2005 at 15:37 |
|
Soul |
Kuule ostmisest saadik selline ja eelmine tegelane oli ka sõitnud nii, et polnud isegi süvenenud vist, miks ei tööta. Jube hell värk on nii sõita, et bena varust pole halli aimugi, nädala jagu tagasi veeresin sõna otseses mõttes välja surnud mootoriga sõpruse pst nestesse, siis saigi hing täis, et nii see asi ikka ei jää. Lisaks kõigele tahaks ju kursis olla, palju see asi rüüpab. Aga suur tnx sulle, lolli peaga vist oleks pool armatuuri oma "teadmistega" laiali lammutanud. vaatan asja läheme paari päeva jooksul üle ja oleks tõsiselt rõõmus kui kala oleks seal pistikus.
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 05.09.2005 at 16:04 |
|
vr_
|
quote: Soul: Lisaks kõigele tahaks ju kursis olla, palju see asi rüüpab.
no seda saab natu teistmoodi ka teada.. . tee nagu mina...
tallinnas paak silmini täis ja siis tartu poole jugama..
ja siis katsud tartus leida miski koha kus bensiini saab.. tartus on ju ilgelt vähe kohti mis bensiini annavad.. tikutulega otsi teisi taga ja siis käib tavaliselt pauk ja ikka ei ole kohta..
igatahes siis kui kohal oled ja õnnekombel oled leidnud miski koha kus antakse bensiini.. võibolla pead kohalike käest teed küsima et seda kohta leida..
siis lased jälle paagi silmini täis.. ja siis vaaatad palju oli tee pikkus ja palju peale mahtus.. kindluse mõttes võid siis talina poole tagasi tõmmata ja seal, nb talinas probleeme pole bensiinileiukohtadega, veelkord silmini täis lasta.. siis saad ilusti teada mis kulu on
| 05.09.2005 at 16:09 |
|
Soul |
To Vr: krt mees, kus sa varem olid, mul tbirdiga, tartus käidud, pärnus käidud jne jne, paari nädalaga ca 1000km maha sõidetud, aga selle idee peale minu sile aju ei tulnud, samas on see teema ju kah, et ei näinud kuskil ühtegi bensukat kah, viimane mis tallinnast väljudes näegmisulatuses oli, oli see järvevana otsas oleva statoil ja tagasi tulles oli see ka esimene, mis silma jäi 
Ja muidugi seoses sellega, et enne seda kui asi lihtsalt välja suri, ei näidanud, minutit ka enam seda check gauges tuld ja ma olin arvestanud, et see võiks ehk põleda siis kui bena on vähe (või näitur panges), siis nüüd on jälle küsimus, et mida see asi siis näitas kui ta põles.
Optionid:
jahutusvedelik hakkab keema minema - mootori Temp on täiesti tibens tobens normis kogu aeg, seega vist välistatud.
Õli rõhk - tundub ka normis olevat kellade järgi, ehk siis ka vist välistatud
Bena vähe - kuna ta mu tee peale jättis nii, et ei suvatsenud põlema minna, siis vist ka välistatud.
Bena näitur ei tööta - endiselt ju ei tööta, aga lamp enam ei põle, seega ka vist välistatud
Et siis ongi hunnik neid märke:    
Samas peale seda kui sai aku ära vahetatud ja veel paari asja käpitud, pole enam kordagi põlema läinud mingi paari nädala jooksul
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 05.09.2005 at 16:13 |
Last edited 05.09.2005 at 16:29 by Soul
|
kalev35
|
quote: Samas peale seda kui sai aku ära vahetatud ja veel paari asja käpitud, pole enam kordagi põlema läinud mingi paari nädala jooksul
võtsid äkki pirni välja? või põles lõpuks läbi?
| 06.09.2005 at 20:18 |
|
Soul |
no kui aus olla, siis see punane tuli oli seal küll piisavalt häiriv (eriti just seetõttu et selle konkreetset tähendust ei teadnud) ja siis oli küll plaan, et pirn tuleb välja keerata. Aga näed, kuna oli vaja atuole uus aku soetada, siis peale selle paigaldamist (krt teab, kas sellest põhjustatuna vms) aga rohkem ta pole põlema läinud ja aku sai vahetatud paar nädalat tagasi
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 07.09.2005 at 06:56 |
|
Soul |
Taas üks küsimus, mis võiks olla see pöörete vahemik, kus minu konkreetse auto puhul esimene käiguvahetus toimub? Või milline on üldse normaalne vahemik, kus selline 3.8 V6 oma käikusid korras kasti korral vahetama peaks?
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 09.09.2005 at 09:10 |
Last edited 09.09.2005 at 15:37 by Soul
|
Soul |
Ja tagasi tulles väljalaske juurde, siis kas sellised asjad kaks tükki oleks liiga rullnoklik idee auto alla: http://www.db-hp.ee/dev/shop_img/75o.jpg mõtlen just seda, et kui tagumised pütid siis ära koristaks ja paneks mõlemad sellised, esiteks, kas see asi hakkaks väga "röökima" või tuleks sellest miskit sellist, mida ma asjalt ootaks, stiilis mõnus madal müdin aga mitte midagi karjuvat kui just kickdowni ei lajata
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 10.09.2005 at 13:21 |
|
Soul |
taas üks anomaalia, ehk keegi oskab nõu anda, mis värk on. Eile peale paarisaja km sõitu hakkas tallinna jõudes õli seier kino tegema, foori all seistes ja pidurit all hoides hakkas õli seier lihtsalt käima, muidu püsib stabiilselt tsentris aga siis hakkas käima madala rõhu ja tsentri vahet ja nii iga kord kui foori all seisad ja pidurit all hoiad? Keegi oskab ehk aidata?
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 10.10.2005 at 07:48 |
|
lundve
|
mingi elektrijama ilmselt, seoses pidurituledega,mul oli analoogne kamm tmperatuurimõõdikuga, akent üles lastes ka lõi sellepõhja ja pidurdades sama jama
Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07 |
| 10.10.2005 at 23:30 |
|
Soul |
Nüüd siis asi nii kaugel, et vaja Tbirdi mootor remonti ilmselt viia, tihendid ja muu selline vahetada ja ehk pilk ka sisse heita, et vältida uut lahti kiskumist lähitulevikus. Oskab keegi soovitada pädevaid tegelasi, kes esiteks oleks ehk nõus pilgu peale heitma masinale ja mulle ütlema ligikaudu hinna, mis mul selle asja korda saamine maksma läheb (partse ja beautysid tean küll ja olen nendega ka juba suhelnud)
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 12.10.2005 at 08:02 |
|
lundve
|
hr.antennimees (loodan, et pahaks ei pane)
Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07 |
| 12.10.2005 at 18:50 |
Last edited 12.10.2005 at 18:50 by lundve
|
Soul |
To Lundve:
Et asi siis selline, et sai tiba kuuma, krt teab täpselt kui tiba, sest minu käes ta sel hetkel ei olnud, kahtlustan, et ikka keema. No ja nüüd on siis käivitamisel kolin sees. See veel, et tühikäigul ikka konkreetselt vibreerib. Samuti see, et kui sõita üritad siis see üritus jääb üsna pea sinna paika, sest tagant tuleb selline valge suitsu pilv, et paras oleks saba pidi kuskile ööklubisse ajada ja neile suitsumasina teenust pakkuda. Nagu ütlesin, ise veel piisavalt roheline, seega ei oska väga arvata, mis reaalselt viga on, seisab mul siin tööjuures akna all juba ca nädala, olekski vaja, et keegi pilgu peale viskaks, et teada, mis summadest ja mis probleemidest asi üldse koosneb, loomulikult hoian silmad lahti igasuguste alternatiivide kohalt.
Aga krt teab, ehk ongi kala hoopis milleski muus?
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 19.10.2005 at 08:02 |
Last edited 19.10.2005 at 09:11 by Soul
|
ROKIPEER
|
Veits OT, aga herr Soul sa võiks teema pealkirja kah ära
muuta
Aga plokikaane tihend(id) võivad küll pees olla.
Satub äkki jahutusvedelikku põlemiskambrisse? |
| 19.10.2005 at 09:22 |
Last edited 19.10.2005 at 09:28 by ROKIPEER
|
Soul |
Kui ainult tihendid, siis võib isegi odavalt pääseda. Odavalt võrreldes sellega, kui kaanded ka kõverad on jne.
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 19.10.2005 at 09:30 |
|
ROKIPEER
|
Aga jah kaante olukorda sa enivei enne hinnata ei saa kui maha krutid. |
| 19.10.2005 at 09:32 |
|
BlueStang
|
no plokikaane tihendid ja kaante klima on teada-tuntud, aga mitte suur probleem 3.8 mootoril - tihendid kõvemate vastu vahetada ja korras
muidugi, kui peetis tihendiga talla andmist jätkasid ning jahutusvedelik põlemiskambris või karteris oli, siis on asjad vähe tõsisemad, aga see pole enam selle konkreetse auto viga vaid ühe teise tihendi oma
| 19.10.2005 at 10:41 |
Last edited 19.10.2005 at 10:42 by BlueStang
|
Soul |
see on jah ilmselt rooli ja gaasi pedaali vahelise "tihendi" probleem tegelikult. No igatahes on kogemus käes ja tuleb kooliraha maksta selle eest, et autot väike vendadele laenatakse.
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 19.10.2005 at 10:47 |
|
mr. RocknRoll
|
Kirjandusest meelde jäänud, et alukaantel kombeks mõraseks minna. Vanadel malmkaantel seda probleemi pole. Ennem lihvimisse viimist lase üle vaadata. Mõrase puhul pole mõtet. Teine variant on jah, kollase poolt pakutud 94a. mootor.
| 19.10.2005 at 11:50 |
Last edited 19.10.2005 at 11:51 by mr. RocknRoll
|
madis |
Lase kindlasti survestada, pragu võib kaane sees peidus olla.
Veel parem: osta kohe uued performance kaaned. |
| 19.10.2005 at 12:42 |
|
Soul |
Mida rohkem loed, seda rohkem hakkab asi tunduma pain in da ass...
No vaatab, kuna ma teda siit tööjuurest akna alt omal jõul liigutada ei tahaks, siis tuleb lahendus leida kuidas ta Hr. Antennimehe juurde saada, kes siis pilgu peale viskaks. Aga järjest rohkem hakkab tunduma, et mõistlikum on kohe soetada uus komplektne mootor. Muide, oskab ehk keegi pakkuda, mis performance kaaned maksta võiksid?? suurusjärk või nii?
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 19.10.2005 at 12:44 |
Last edited 19.10.2005 at 12:45 by Soul
|
vvt
|
quote: mr. RocknRoll: Kirjandusest meelde jäänud, et alukaantel kombeks mõraseks minna. Vanadel malmkaantel seda probleemi pole. Ennem lihvimisse viimist lase üle vaadata. Mõrase puhul pole mõtet. Teine variant on jah, kollase poolt pakutud 94a. mootor.
Oled sa kindel et vastupidi pole? Millegipärast on kuskilt meelde jäänud....