register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Autod : R.I.P. Taurus GL '96   1 2 3 4 5  
Poster Message
peep

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
Kindlustus üritab alati mütsi pähe tõmmata, mul oli eelmisel aastal ka vaidlus Salvaga ja tuli palgata ekspert, kes dokumendid normaalselt ette valmistas, ning LKF vahekohus andis õiguse minule. Ilma ettevalmistuseta vaidlema hakata on riskantne, kuna kindlustuse inimestel on rohkem kogemusi ja kipuvad vägisi ära tegema.

Võin Sullegi neid inimesi soovitada, ehk on abiks.

Näit. Salva on eriline luuserfirma, nad ajavad oma jonni isegi siis, kui on selge, et mittemaksmise tagajärjel lahkub klient kelle kindlustuspreemia maksed kataksid vaidlusaluse kahju kolme-nelja kuuga. St. müük ja kahjukäsitlus ei tee mingit koostööd. BTW. ma ei pea enda case'i silmas vaid ühe tuttava firmaga juhtunut.
05.04.2002 at 10:54 Last edited 05.04.2002 at 10:56 by peep (Moderator)
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
kindlustus üritab mind vist ära väsitada, nagu jahtija saaki, "see nädal" saab täna läbi, eks näeb, kas tuleb kurjaks või väga kurjaks minna. TransRem vist kujutab ette, et ta jätab selle ettemakstud 8000,- omale ja pääseb ka minu omavastutuse maksmisest. Ei, ta maksab ka nende 3-4 kuu autorendi kinni, aga ta ei tea veel seda.
05.04.2002 at 11:04
LaSa

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
imo oleks meediamüra tekitamine hetkel vist lihtsaim lahendus asja pushida?

kui transrem keerab mõnuga si**a, siis võiks neile ka vastu täiega keerata, tehes vähemalt nende nime meedias maha!
05.04.2002 at 11:11
peep

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
Arvestades nende suhtumist teeksin nina Sinu asemel kõik, et seda firmat mehemoodi kottida, kuni nad üldse uksed kinni panevad ja endale sobivama tegevusala leiavad. Rahast poleks mul kahju ja võimalusi peaks justkui olema.
05.04.2002 at 11:14
Vanaisa

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
peep: Arvestades nende suhtumist teeksin nina Sinu asemel kõik, et seda firmat mehemoodi kottida, kuni nad üldse uksed kinni panevad ja endale sobivama tegevusala leiavad. Rahast poleks mul kahju ja võimalusi peaks justkui olema.

Ühinen eelkõneleja seisukohaga, vastu kotte tuleb neid taguda!
05.04.2002 at 11:37
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
ega midagi, jah, Pealtnägija jutule, oleks päris hea kontrast selle bemmi looga :)
05.04.2002 at 11:39
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
nii, kindlustusest öeldi täna "no esmaspäevaks ütleme kindlasti mingi vastuse". mul on loendamine segamini juba.
05.04.2002 at 16:21
LaSa

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: nii, kindlustusest öeldi täna "no esmaspäevaks ütleme kindlasti mingi vastuse". mul on loendamine segamini juba.
sa usud kah nende juttu vai :D ?
05.04.2002 at 16:27
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
Lasa, sul on nii õigus.. Täna lükati asi edasi, neil polevat piisavalt infot :D Go Seesam!
08.04.2002 at 20:14
gets
R.I.P. Taurus GL '96
Huvitav mitu potensiaalset või vana klienti Seesam juba siit foorumi rahva seast kaotab? Arvan, et üsna mitmeid. :evil
08.04.2002 at 20:35 Last edited 08.04.2002 at 20:35 by gets
LaSa

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: Lasa, sul on nii õigus.. Täna lükati asi edasi, neil polevat piisavalt infot :D Go Seesam!
ajakirjanikke juba otsisid? Pealtnägija oleks siis vist suht abiks :D
08.04.2002 at 21:46
urmz
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: nii, kindlustusest öeldi täna "no esmaspäevaks ütleme kindlasti mingi vastuse". mul on loendamine segamini juba.
MILLISEST esmaspäevast juttu oli ?
äkki selle suve viimasest ??
08.04.2002 at 22:06
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
krt, te visualiseerite mu olukorda paremini kui ma ise
08.04.2002 at 22:31
tfr

R.I.P. Taurus GL '96
quote:
gets: Huvitav mitu potensiaalset või vana klienti Seesam juba siit foorumi rahva seast kaotab? Arvan, et üsna mitmeid. :evil

No minu kaotasid nad ntx sellega, et Subaru Impreza nime eest 60% lisatasu küsisid :P

Rgds,
Indrek
10.04.2002 at 10:27
peep

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
http://www.ameerikaauto.ee/?foorum&sid=54
10.04.2002 at 17:37
gets
R.I.P. Taurus GL '96
Ega see Pets seal sina ei olnud :) Julmad naljad.
10.04.2002 at 18:27
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
nii, Seesami vastus: Taurus kuulub taastamisele :(

Corolla ka, aga sellest ma saan enamvähem aru :)
10.04.2002 at 18:43
rustang

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: nii, Seesami vastus: Taurus kuulub taastamisele :(

Kas taastavad täpselt põlengueelsesse seisu, s.t. käimakott katki aga muidu terve?
10.04.2002 at 18:46
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
yup. täna käisin Tarmo Autos Corollat näitamas ja rääkisin TransRemi lugu ka. meister küsis, et kas kapott ja plekiosad lähevad ka vahetusse, ma ütlesin, et ei. mees patsutas mind kaastundlikult õlale. tundus, et mõttetu üritus.
10.04.2002 at 18:51
LaSa

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: yup. täna käisin Tarmo Autos Corollat näitamas ja rääkisin TransRemi lugu ka. meister küsis, et kas kapott ja plekiosad lähevad ka vahetusse, ma ütlesin, et ei. mees patsutas mind kaastundlikult õlale. tundus, et mõttetu üritus.
kaastunne :(
ainus võimalus sellest autost veel asja saada, oleks asi algosadeks teha & asi liivapritsida (mida kindlustus loomulikult ei tee), kõik muud variandid on isase lehma kaki!
10.04.2002 at 19:07
partel

R.I.P. Taurus GL '96
Positiivsemast küljest - sai välja mõeldud uus (või unustatud vana):

FORD = Fire On Rem Daily

Inglish longab, tho
10.04.2002 at 20:02
peep

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
Kas nii ei ole, et Sa saad valida, kas taastamise raha ja ise vaatad kuidas saad või siis lased neil ära teha ? Siis ehk tasuks rull välja võtta ja masin realiseerida sellisena nagu ta momendil on ?

Aga kui taastamiseks läheb siis las transrem teeb, ehk nad suudavad veel midagi välja mõelda ja Sa saad oma rahad ikka kätte...;)
10.04.2002 at 21:43
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
ega kindlustus loll pole. nad pakkusid taastamise raha: 47K ja siis on mul masin mis on vaja ikkagi korda teha.
10.04.2002 at 22:30
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
nii. täna õhtul toodi mu pull tallinnasse. see loomulikult suure tsirkuse saatel: eelmine nädal leppis seesam transremiga kokku, et tulevad autole nädala alguses järgi. täna õhtul peale 1700 helistatakse seesamist mulle, et häda käes, transrem ei anna autot enne kätte, kui mina olen kirjaliku loa andnud. okei, saadan faksile kirjaliku loa palvega auto sellele ja sellele loovutada ja lähen rahulikult autokooli. tunni aja pärast vaatan telefoni - 16 vastamata kõnet. nimelt tahtis transrem minu suulist kinnitust, et ma olen ikka kindel, et oma auto kindlustusele annan. vaene treilerimees pidi selle aja seal ootama. oleks siis mingi lõbu tsirkuski olnud..
16.04.2002 at 23:27
Ago

R.I.P. Taurus GL '96
Vedas, et uriini, DNA ja muid proove ei tahetud.

16.04.2002 at 23:39
tqhq.ee foorum : Autod : R.I.P. Taurus GL '96   1 2 3 4 5  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.