| Poster |
Message |
Max3,0
|
Pritsung -> Karpa
klassikaline vvt....ajame pilli lõhki teemaga mis algse küsimusega enam ei haaku võidusõidust ei ole küsja rääkinud kle !!!
| 12.11.2004 at 13:09 |
|
Tuuletallaja |
Pritsung -> Karpa
quote: max: Endal kogemust pole, aga Lingenfelter väitis, et pritse andis ainult 5hp parema tulemuse karpast. Mootriks oli mingi käredam SBC. Pritse vs karpa teemat on jahutud minestamiseni - kes veel ei oska vahet teha, see otsib ja loeb.
Mina ei soovitaks toimivat TBId nurka visata. Kui ta seal peal on, siis lihtsam on see korda teha. Ega karpa install ju tasuta pole.
Leidsin siit aastatetaguse suht offtopic teema aga sellegipoolest küsiks kust leida selline inimene kes oskab TBI korda teha ??
Mure nimelt 5,7 TBI`ga - võtab üüratult kütet. Siit tekkiski mõte vahtada TBI karpa vastu.
Kui keegi ei oska soovitada mõnd teadjat TBI meest siis äkki keegi oskab seletada mida täpselt on vaja, et TBI karpa vastu vahetada. Ilmselt vaja uut karpat ja sisselaskekollet .. mida veel jutt käib siis signatuuris olevast Van`ist
|
| 07.09.2009 at 14:24 |
|
Tuuletallaja |
Pritsung -> Karpa
Kas keegi tõesti ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks inimest kes saaks mu TBIst jagu |
| 16.09.2009 at 18:59 |
|
itmask |
Pritsung -> Karpa
quote: Tuuletallaja: Kas keegi tõesti ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks inimest kes saaks mu TBIst jagu 
Kahetransistorilise diagnostikaskeemiga ning kasvõi WinALDL vabatarkvara kasutades saaksid mootori töötamisest tõenäoselt piisavalt hea ülevaate, et probleemi põhjused selgemaks saaksid.
|
| 17.09.2009 at 12:41 |
|
Tuuletallaja |
Pritsung -> Karpa
Kus ma sellist asja teha saaksin? Omal puuduvad vahendid, võimalused, teadmised. |
| 18.09.2009 at 00:17 |
|
itmask |
Pritsung -> Karpa
quote: Tuuletallaja: Kus ma sellist asja teha saaksin? Omal puuduvad vahendid, võimalused, teadmised.
Mul see seadmeke valmis meisterdatud, aga 89 F-body tarbeks. Kui ütled/uurid välja mootori või EFI numbri (firebirdil näiteks L03), siis tean öelda kas võiks ühilduda. Pole kogemust.
|
| 19.09.2009 at 09:00 |
|
Erkki
|
Pritsung -> Karpa
Alusta sellest, et defineeri "võtab üüratult kütust" - kui palju ta võtab?
Sõidad linnas või maal?
Kui pikad otsad tulevad?
Kas käigukast on 3 või 4 käiguline?
El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp... |
| 19.09.2009 at 09:18 |
|
Tuuletallaja |
Pritsung -> Karpa
quote: Erkki: Alusta sellest, et defineeri "võtab üüratult kütust" - kui palju ta võtab?
Sõidad linnas või maal?
Kui pikad otsad tulevad?
Kas käigukast on 3 või 4 käiguline?
18+ maanteel on ikka palju minu arust ja seda trassil Tallinn-Võru ühtlaselt 90 sõites
Käigukast peaks olema neljane (3+ overdrive)
Linnakulu ei ole julgenudki arvutada 
Mootori/EFI numbri katsun välja uurida.
|
| 21.09.2009 at 14:13 |
|