Poster |
Message |
hunt
|
Corvette C3 hankimine
Vat selle Meerikast ostmisega nii, et tihtipeale tuleb Muugal konteinerist välja ''üllatus'' ... ja harva kui positiivne.
Mul kah oma C3- e ostmisel, mis pildi peal üsna sile paistis. Mingi kahemeetrine neeger oli ta põrandavärviga üle võõbanud, kusjuures polnud eriti sealjuures kummardada ka viitsinud ja sisu oli ka ikka üsna raibe, rääkimata pisiasjadest.
Minu soovitus : võta lahti corvetteforum.com ja vaata sealt.
Hinnad tihtipeale isegi paremad, kui mujal ja niipalju garantiid ka, et seal ikka ju ka mingi klubiline ühiskond, kus ikkagi nagu klassikalises mõttes tünga ikka vähe raskem saada, kui suvalisele sellile raha makstes.
Mina oma C5- e ostsin nii ja sain küll selle, mille eest maksin.
06.11.2008 at 13:02 |
|
speedbird
|
Corvette C3 hankimine
Seda üllatust kardan ise ka Samas Corvette forumis soovitati just mõningaid dealershippe, keda võib usaldada. Et ütlen neile, mida tahan ja nad otsivad korraliku aparaadi välja. Veel üks variant on jah tõesti seal samas müügifoorumis ringi tuulata ja mõne tuntuma tegelase käest äkki osta.
06.11.2008 at 14:15 |
|
Madman
|
Corvette C3 hankimine
Selline koht näiteks... http://www.proteam-corvette.com/index.html
06.11.2008 at 14:23 |
|
speedbird
|
Corvette C3 hankimine
Nüüd pakkusid küll eriti kalleid masinaid müüva koha Näiteks www.buyavette.net pakub parema hinnaga juba.
06.11.2008 at 20:13 |
|
speedbird
|
Corvette C3 hankimine
Viin siis oma algatatud teema ka nüüd kulminatsioonini - ostsin täna Vette'i ära Leidsin ikkagi väga kobeda masina Eestist, mida "sõpraderingis" müüdi ja auto oli Aarne oma. Ta on ikka parajalt kulutanud erinevate vidinate peale ja isegi kahju oli temast tõesti, sest taolise müügiga jääb ju ikka paratamatult kahjumisse. Eks ma nüüd hoolitsen samamoodi edasi selle iluduse eest ja sihin loomulikult ikka perfektset tulemust. Täna oli õnneks igati sõidetav ilm ja isegi kui peaks nüüd talv peale tulema, siis vähemalt sain esimesed muljed õnneks kätte. Loodetavasti saan talvel ka natuke nokkida auto kallal oma garaazis, numbrivalgustus näiteks tarvis korda teha ja armatuuri oma samuti.
Pildid siin: http://www.usaraud.ee/index.php?id=5_5_20_1299
Suured tänud kõigile abi eest ja näeme avakruiisil tõenäoliselt!
12.11.2008 at 22:20 |
|
cam79
|
Corvette C3 hankimine
Palju Õnne
Ilus auto ja igati õigustatud otsus!
12.11.2008 at 23:51 |
|
Ri-Q.
|
Corvette C3 hankimine
Tore kuulda, et oled oma leidnud. Stingrayks nimetamiseks on see siiski liiga uus.
13.11.2008 at 21:49 |
|
speedbird
|
Corvette C3 hankimine
Aitäh heade soovide eest.
Ri-Q: Tegemist jah ikka C3ga ja uurisin foorumitest eile Stingray nime kohta samuti. Tegemist oli puhtalt embleemiga, mida tehas paigaldas kuni 76 aasta masinatele ja ei midagi muud Rahva seas ikka teatud Stingrayna kõik C3-d, sest nende kere välimus on valdavalt sama. Wikipedia väidab samuti C3 (1968-1982 Stingray). Seetõttu panin ka selle oma signatuuris sulgudesse, kuid võib-olla mõnele jah mingite põhimõtete vastu jälle 
14.11.2008 at 11:45 |
|
DevilDeVille
|
Corvette C3 hankimine
Tore massin. Kui sisse istuma mahud, on sellisega päris lustlik tiirutada.
14.11.2008 at 14:42 |
|
speedbird
|
Corvette C3 hankimine
Õnneks olen just sellist parajat kasvu Äärmiselt vinge auto on tõesti ja tegin siin paar päeva nüüd õhtuti mõned tiirud. Üks asi on mu tähelepanu nüüd köitnud, mida ma Jeebiga sõites väga ei tundnud. Nimelt meie teed on klassikalise autoga sõitmiseks ju tõeliselt kohutavad! Rääkimata igasugustest juhuslikult lapitud tänavatest on minu meelest isegi Vabakal sisse vajunud kanalisatsiooniaugud ja muud konarused. Kogu aeg selline tunne nagu mööda põldu laseks ringi. Tõesti lihtsalt kahetsusväärne, kuhu see riik veel absoluutselt jõudnud ei ole. Põhilisi üldkasutatavaid teid ei ole ka siledaks suudetud ajada. Oeh 
14.11.2008 at 15:10 |
|
kuripiiritus
|
Corvette C3 hankimine
meie teed muudab siledaks kui korra narvast üle piiri sõidad 
14.11.2008 at 17:39 |
|
Koit
|
Corvette C3 hankimine
Juhhaidiii!!! Einoh, palju õnne!! Pagana kiiresti läks asjaks, alles oli avakruiis ja sai natuke C3 teemal räägitud ja juba sul ongi istumise all...kade rsk
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95 |
18.11.2008 at 11:20 |
|
speedbird
|
Corvette C3 hankimine
Aitäh Ega ma olen jah selline kannatamatu tüüp, et kui ikka mõte juba peas on, siis iga päev kummitab. Eile oli mõnus ilm ja sõitsin põhimõtteliselt päev otsa ringi Tallinnas. Tuleb välja, et see, mis ma algul arvasin olevat rooli lõtk vms. on hoopiski meie tobedatest vagudega teedest, mida võrdlemisi laiad 255 rehvid eriti just ei armasta. Sileda tee peal on lausa lust sõita, aga kui on mõni 70ga läbitav vagudega tee, peab ikka tihtipeale jälle parajalt vastu andma rooliga kui rattad rööpaäärele lähevad.
Kardan, et see nädal enam eilset ilma ei ole, kus veidi plusskraade esineb ja sademeid pole, seega vahatasin ta kenasti eile ära ja panin garaazi. Katsun nüüd hakata tema mõningate probleemidega tegelema - signaallambid paneelil lahti võtta ja pirnid üle kontrollida, paneelivalgustus korda teha, numbrituli korda teha, uksetihendid vahetada, uksehingede "pulgad" uute vastu vahetada... Kusagil tõstukil tuleks üle vaadata käsipiduri tross ning ühe silindri juurest tundub kollektoritihend veidi lekkivat. Võimalik, et need kaks asja jäävad kevadesse, sest kui lumi maha tuleb, ei ole mul kuidagi võimalust seda autot puhtalt mõnda servisesse sõidutada 
18.11.2008 at 13:16 |
|
murukult |
Corvette C3 hankimine
77 aasta C3-l saab tule lüliti nuppu keerates armatuuri valgustuse heledust tumedust timmida ning samuti lae tuld põlema panna. Mulle tuli see mingi hetk üllatusena, kui olin ka veendunud, et armatuuri tuled on läbi.
18.11.2008 at 22:12 |
|
speedbird
|
Corvette C3 hankimine
Ma avastasin ka üks kord, et seal on dimmer peal, aga ma pole veel vaadanud, kas miskit hakkab muutuma seda keerates. Homme proovin. Erilisi lootusi muidugi üles ei ärgita... 
18.11.2008 at 23:42 |
|