Poster |
Message |
rescue
|
Pontiac firebird 3.1 müstiline probleem.
koputa aju uuesti? :P
|
12.05.2010 at 11:21 |
|
speed fighte |
proovisin ei aidanud, või koputasin valet kohta |
12.05.2010 at 11:24 |
|
rescue
|
mina sinu asemel, kui juba igasugu vennad on seda aju kokku ja lahti kakkunud siis jätaks aju rahule, viga võib olla kusagil juhtmepundis sees ju, võta kätte ja haruta terve kaablipuu läbi testriga 
Isegi minu 98a mudelil on juhtmestik rabe tänu temperatuurile mis kapotiall |
12.05.2010 at 11:25 |
|
mikimouse |
quote: rescue: mina sinu asemel, kui juba igasugu vennad on seda aju kokku ja lahti kakkunud siis jätaks aju rahule, viga võib olla kusagil juhtmepundis sees ju, võta kätte ja haruta terve kaablipuu läbi testriga 
Isegi minu 98a mudelil on juhtmestik rabe tänu temperatuurile mis kapotiall
sellel läbitiristamisel pole ka ju pointi, kui ON-OFF variant sellel kotermannil. mina sebiks laenuks teise aju. no peab saama selle kuskilt. suht levinud auto ju. ja kui ikka kotekas alles jääb teise ajuga, siis vist valutum ajust uus juhtmestik ise peale vedada või Jeebaist uus soetada
12.05.2010 at 12:09 |
|
rescue
|
ka on/off süsteemide jaoks leiab googeldades rohtu |
12.05.2010 at 13:38 |
|
speed fighte |
nii nägin linnas seismas ühte tumesinist firet. hüppasin ligi ja karjusin kelle masin on? tuli üks tore vennike ligi ja tunnistas üles.
leppisime kokku et homme annab mulle top partsi juurde auto ja võin lammutada:P esimese asjana panen enda aju tema autosse ja vaatan kas käivitub. |
12.05.2010 at 22:08 |
|
viplala |
quote: speed fighte: nii nägin linnas seismas ühte tumesinist firet. hüppasin ligi ja karjusin kelle masin on? tuli üks tore vennike ligi ja tunnistas üles.
leppisime kokku et homme annab mulle top partsi juurde auto ja võin lammutada:P esimese asjana panen enda aju tema autosse ja vaatan kas käivitub.
´esimese asjana panen enda aju tema autosse ja vaatan kas käivitub´ 
Nokin niisama.
|
12.05.2010 at 23:01 |
|
rescue
|
hmm, ma nägin täna suisa kahte firet liikumas linnan |
12.05.2010 at 23:48 |
|
speed fighte |
quote: viplala: quote: speed fighte: nii nägin linnas seismas ühte tumesinist firet. hüppasin ligi ja karjusin kelle masin on? tuli üks tore vennike ligi ja tunnistas üles.
leppisime kokku et homme annab mulle top partsi juurde auto ja võin lammutada:P esimese asjana panen enda aju tema autosse ja vaatan kas käivitub.
´esimese asjana panen enda aju tema autosse ja vaatan kas käivitub´ 
Nokin niisama.
se lause kõlas tõesti väga huvitavana hakasin ise ka just vaatama |
13.05.2010 at 10:04 |
|
speed fighte |
tundub et asi uue ajuga töötab. esmaspäeval tellin uue aju ära. hetkel laenatud aju peal. |
13.05.2010 at 23:58 |
|
rivo09 |
quote: speed fighte: tundub et asi uue ajuga töötab. esmaspäeval tellin uue aju ära. hetkel laenatud aju peal.
Väga hea ,et lõpuks asi 100 % kindel. Kuid ma ei saa aru mille kuradi pärast sõimad mind kõigepealt valetajaks ja raharöövliks ja siis võtad mõistuse kokku ja jõuad lahenduseni täpselt nii nagu ma sulle ütlesin ? Sai ju sulle üeldud ,et 100 % on elektri viga ja ,et 100 % ei julge üelda aga 80 ,et aju peetis . Läksid sa minu juurest soovitusega proovida kellegi auto aju ,et asi kindel oleks. Sina aga hakkad hoopis mingite kütuse trassidega tegelema ja mind foorumis valetajaks sõimama . EI SAA ARU ?
|
14.05.2010 at 09:13 |
|
Vanaisa
Moderator |
lahendate ehk need erimeelsused privaatselt ära? Mh? Ah?
No ei ole huvitav teistele 
14.05.2010 at 09:24 |
|
speed fighte |
pole nagu kedagi valetajaks sõimanud, niiet jah.
asi oli pigem selles et kui ei ole 100% kindel siis ma pole nii rikas mees et tellida kuskilt kaugelt paaritonnine aju, mis ei pruugi aidata. USALDA AGA KONTROLLI ütleb mu isa sellekohta.
Saigi siis top partsist ka järele uuritud, ja mitme nädalapeale öeldi et ikka ajupoole kisub. Nüüd kui aju proovitud siis on asi kindel ja läheb ta tellimisse. Kui kellegiga pahandasin vms siis tõesti andestust. |
14.05.2010 at 09:35 |
|
rescue
|
http://www.haamer.net/auctionItem.php?ixAuctionItem=3338&nSortBy=&nOrder= |
22.05.2010 at 21:49 |
|
Tarmo Rüütel |
Tere.vaatan et siin juba mingit samalaadi jama olemas .mure selline et auto käib 20-30 minutit täiesti korralikult ja siis äkki enam üle 1000 pöörde ei lähe hakkab paukuma nigu süüde vale kui kaasi annan ,aga kui jala pedaalilt võtan tiksub madalal pöördel ühtlaselt ..keeran süüte välja seisab 5 minni saan jälle mõned km korralikult sõita ..kas on keegi kokku puutund taolise teemaga ..ära vahetatud jagaja juures olev hallanduri mingi plokk ,proovitud uute süütepooli .just tehtud ülevaatus kõik norm HC.CO jne kõik korras kui külmamootoriga peale lendasin .. |
14.05.2011 at 23:47 |
|
T-Bird
|
VAHETA SUUTEPOOL ARA. ja pane ilusti kaima.
58039438.
/Chevrolet Master Deluxe 1937/
/Cadillac Eldorado/ |
15.05.2011 at 16:59 |
|