register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Soovitusi uue aku ostjale!?   1 2 3  
Poster Message
Sarvik

Soovitusi uue aku ostjale!?
Ma ei tea kas sa TopParts -st oled uurinud. Seal samasugused akud nagu sa mõtled (eeldatavasti ettetellimisega). Minu 75Ah aku toidab 5.7l mootori ilusti ära. Muretsetud eelmine suvi (kui ma ei eksi siis 1400.- kanti), ja nüüd hakkab märku andma et jääb vanaks. Läheb käima ilusti kuid peale nädalast seismist ei tõmba nii erksalt starterit ringi kui varem.
23.09.2008 at 09:50
w-cc
quote:
hundu:Kas on kogemusi, mitu aastat ameerika maalt pärit akud meie kliimas vastu peavad? Minu Devillel hakkab vist aku eluiga otsa saama, ka peale ööpäevast laadimist läheb nädalase seismisega tühjaks.

Mul Miamist pärit ja siinmail 5. aastat seilanud Vette peal on ikka veel seesama vana aku - ei ilmuta veel kuskilt otsast väsimuse tundemärke. Ja pagan seda teab, kui kaua ta juba ennem selle auto peal on olnud...

quote:
Sarvik: Minu 75Ah aku toidab 5.7l mootori ilusti ära. Muretsetud eelmine suvi (kui ma ei eksi siis 1400.- kanti), ja nüüd hakkab märku andma et jääb vanaks. Läheb käima ilusti kuid peale nädalast seismist ei tõmba nii erksalt starterit ringi kui varem.
IMHO kui aastaga aku ära väsib, siis on el.süsteemiga midagi viltu. Mul sõi ühe auto peal aastaga aku ära sel juhul, kui madalatel pööretel laadimine puudus s.t. linnas ummikutes ja väikese kiiruse peal töötas auto aku pealt. Korras auto peal peaks aku ikka aastaid ja aastaid kestma.
23.09.2008 at 11:17
hundu
quote:
hundu: Minu Devillel hakkab vist aku eluiga otsa saama, ka peale ööpäevast laadimist läheb nädalase seismisega tühjaks.

Põhjus oli siis selles, et üks purk oli seltskonnast lahkunud.
Akukeskusest sain sobiva aku sobiva hinnaga, soovitan!

24.09.2008 at 10:03
raimo_r
quote:
cipo: www.stecoakud.ee ja firma nimega Best Trading Links oli kunagi suhteliselt soodne - küll euro, aga mis seal peale kinnituste erinevust on.

Kasutan Steco akusid nii igapäeva autol kui ka hobiautol. Saksa rauast 3l turbodiisli vedas Steco aku käima viimasel talve iga ilmaga, olenemata sellest, et 6 eelsüüteküünlast olid 5 juba "elust lahkunud".

24.09.2008 at 11:15
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Soovitusi uue aku ostjale!?   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.