register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Autod : R.I.P. Taurus GL '96   1 2 3 4 5  
Poster Message
urmas
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: vaene treilerimees
Pidin ühel öösel tellima autoabist treilerimehe, kes meie firma avarii teinud auto Tartu lähedalt Tallinna tõi. Treilerimees sai makstud edasi-tagasi otsa eest ja vaesusest on seal asi kaugel. Tahaks siinkohal öelda ka suured tänud Tartumaa põllumeestele, kes veoauto kastis traktori tagarattaid vedasid, neist ühe teele puistasid ja peale avariid udusse tõmbasid. Sinna sõitis paari sekundise vahega kaks sõiduautot otsa. Kummagi remo läks maksma ´a 35k. Hoiatan, politsei uurib asja ja külamuttide suu ei seisa kinni!
17.04.2002 at 00:02
BlueStang

R.I.P. Taurus GL '96
Täna siis seesam helistab, et kas pikendate oma autode kindlustust. Ja siis veel, et äkki soovite oma stangi ka meie juures... Mul siis viskas seieri punasesse... Ütlesin siis agendi üllatuseks, et ei tea. Teil seal jamatakse ühe mu tuttavaga ja ei taheta remondikojas põlemaläinud autot juba mitu aega hüvitada ja venitatakse igat moodi. Pidi siis uurima ja asja mulle kommenteerima. Äkki kuulb midagi huvitavat ja Sulle kasulikku, mrtn:)

17.04.2002 at 00:21
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
kõva =)
17.04.2002 at 01:01
probe
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: kõva =)
Loen siin ja ikka imestan ,kui kehvalt kellegil minna võib.Vaatasin ,et keegi oli minu mure aadressi probe kohta ka siin üless maininud.Ma sain õnneks enda kasti korda siin Tallinnas ,aga läks ka maksma mehiselt.Kellel huvi on võin soovitada head kohta ,kus Tallinnas tehakse autom.kastidele head remonti.
17.04.2002 at 13:28
Joel

R.I.P. Taurus GL '96
No soovita. Ilmselt läheb varsti tarvis:(.
17.04.2002 at 15:41
BlueStang

R.I.P. Taurus GL '96
Mrtn, mis su auto number on?
Saada privasse, kui muidu ei taha näidata. Aga ilma ei oska mu agent asja komenteerida.

18.04.2002 at 14:06
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
18.04.2002 at 14:14
Georg79Fire
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
BlueStang: ... ilma ei oska mu agent asja komenteerida.

Loll jutt!Palju neid '96 Tauruseid on,mille õnnetusjuhtumeid Seesam käsitleb?
18.04.2002 at 15:39
reimo
R.I.P. Taurus GL '96
Ega siis transrem ainult ühe auto remondist elada suuda:D Ja kui ma omale Taurust tahtsin osta, nii 5 aastat tagasi, siis enamikul mida vaatamas käisin olid kastid koolnud või koolemas.
18.04.2002 at 16:05
partel

R.I.P. Taurus GL '96
Ma ei tunne just palju Taurus/Sable omanikke, kuid KÕIGIL on kastijamad.
18.04.2002 at 16:17
anti

R.I.P. Taurus GL '96
Nagu tavatsetakse öelda- Ford- kutsu kõik Taurused tagasi. :)
18.04.2002 at 16:25
probe
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
Joel: No soovita. Ilmselt läheb varsti tarvis:(.
See on õismäel,harkujärve ääres.Oli vist TAKET-i oma.
20.04.2002 at 12:58
Joel

R.I.P. Taurus GL '96
quote:
probe:
See on õismäel,harkujärve ääres.Oli vist TAKET-i oma.
Haa, TakeT'i vendadega seoses tuleb meelde üks lõbus lugu. Juhtus mu autol nii, et aeg-ajalt ei läinud käigukang enam P-asendisse, st. R'ist edasi lükata ei saanud. Läksin siis TakeT'isse ja kurtsin muret - tüübid siis hakkasid jubedaid hirmujutte rääkima ja palusid järgmine päev tagasi tulla, et siis saab kasti alt ära kiskuda, elementaarosakesteks lammutada ja vaadata, mis tal siis viga on - äkki on isegi võimalik korda teha:uhoh... Noh, mingisuguse :eek summa eest. Sõitsin siis koju tagasi ja hakkasin ise otsast lammutama. Imelik ju, et probleem ainult aeg-ajalt esineb - kui kast oleks tuksis, siis peaks ju kogu aeg jama olema. Kiskusin siis keskkonsooli laiali ja avastasin, et mingi plastmassjulla oli sealt käigukangi kanalist sisse kukkunud ja kuskile vahele pidama jäänud, nii et kangi ei saanud P peale lükata. Vahepeal jälle liikus see julla kuskile mujale, siis oli kõik OK. Mõtlesin siis, et kui oleks TakeT'is lasknud kasti ribadeks kiskuda ja pärast mingi mega $$$ välja käinud, kas siis vennad oleks julgenud pärast öelda ka, et tegelikult oli probleem hoopis proosaline...
Eile helistasin jälle TakeT'isse ja küsisin, et kuidas saab elektroonilise juhtimisega kasti vähe teravamaks teha - noh, mingisugust shift kit'i efekti tekitada - nemad ei osanud mulle A-d ega O-d vastata. Nüüd ei teagi enam kust küsida...

Sorry for OT.
20.04.2002 at 21:34 Last edited 20.04.2002 at 21:38 by Joel
peep

Moderator
R.I.P. Taurus GL '96
Ega vahet pole kas on elektrooniliselt juhitav kast või tavaline, shift-kit'te saab mõlemale paigaldada, kui konkreetsele kastitüübile midagi üldse saada on.
20.04.2002 at 21:43
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
nimelt tehti uus kalkulatsioon tallinnas, kus 47K muutus objektiivsel vaatlemisel 100K-ks. kindlustus käis kauples sealt midagi maha ledoviinis ja täna viis komisjoni.
mitte, et ma õppimisvõimeline oleks, aga Juhan Malmberg Seesamist lubas mulle täna kindlasti helistada, kui kahjukomisjon läbi on, teemal, mida nad TÄNA (järjekordselt) mu auto kohta otsustasid. veel kell 14:30 olime kokku leppinud, et ta helistab, 16:30-17:00 ta toru ei tõstnud, pärast seda sekretär teatas, et ta on majast lahkunud. mul hakkab sellest seesamist juba konkreetne siiber saama. Järgmine kahjukomisjon on järgmine kolmapäev.
24.04.2002 at 18:20
BlueStang

R.I.P. Taurus GL '96
mrtn, räägi mis sind rohkem huvitab hüvitamine või see 100k-ne taastamine

24.04.2002 at 18:35
vkx

R.I.P. Taurus GL '96
Kas sa Liikluskindlustusfondi poole ei ole veel pöördunud?! IMO oleks viimane aeg sinna helistada ja vähemalt uurida oma ja LKfondi tegutsemis võimalusi antud olukorras. Üle mõistuse krt, mis ikka toimub!!!
24.04.2002 at 18:38
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
vkx: LKF ei puutu kuidagimoodi asjasse, kuna tegu on kaskokindlustusjuhtumiga.
blue: mind huvitab praegusel hetkel ainult uus auto ja KOHE, kuna auto on sisuliselt mu põhitööriist siis on ka tööasjad täiesti kriitilise piiri peal praegu. ema autoga põrutan homme raplasse, paidesse ja võrru. 8 kuud ilma autota on asi, mida ei soovi isegi vaenlasele.
24.04.2002 at 18:48
BlueStang

R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn:
blue: mind huvitab praegusel hetkel ainult uus auto ja KOHE, kuna auto on sisuliselt mu põhitööriist siis on ka tööasjad täiesti kriitilise piiri peal praegu. ema autoga põrutan homme raplasse, paidesse ja võrru. 8 kuud ilma autota on asi, mida ei soovi isegi vaenlasele.
ehk et siis kahju hüvitamine, vaatan mida teha annab

24.04.2002 at 18:50
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
kahju hüvitamine on juba esimese kuuga, nagu leping ette näeb, otsustatud, see sisaldab endas variante kas Taastamine või Väljamaksmine. praegu lykkavad nad seda teist otsust edasi. aga thx igal juhul.
24.04.2002 at 19:05
BlueStang

R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: kahju hüvitamine on juba esimese kuuga, nagu leping ette näeb, otsustatud, see sisaldab endas variante kas Taastamine või Väljamaksmine. praegu lykkavad nad seda teist otsust edasi. aga thx igal juhul.
Pidasingi väljamaksmist silmas.

24.04.2002 at 22:38
urmas
R.I.P. Taurus GL '96
quote:
mrtn: LKF ei puutu kuidagimoodi asjasse, kuna tegu on kaskokindlustusjuhtumiga.
See pole üheselt mõistetav, kuna LKF võib olla vahekohtunikuks ka mistahes liiklusõnnetuse korral. LKF-i poolt allkirjastatud remondipakkumine on nii vinge paber, mida hiljem on raske ümber lükata. Meil firmas oli hiljuti juhtum, kus saime LKF-lt tuge. Olid lahked inimesed.
24.04.2002 at 23:50
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
isegi tulekahju puhul võivad nemad sekkuda?
25.04.2002 at 01:50
milner
R.I.P. Taurus GL '96
Krt, ma võtaks oma auto p.sse keeramise eest neil küll midagi maha...
25.04.2002 at 14:06
mrtn
R.I.P. Taurus GL '96
tänane teade Seesami Rahvusvahelise Kindlustuse AS-lt: "Otsustasime, et hüvitame teile tekkinud kahju. Pakkumise hüvitamise variantide osas esitame hiljemalt 30 pv jooksul". hmm. kus ma seda enne kuulnud olen... kes usub?
25.04.2002 at 22:10
tqhq.ee foorum : Autod : R.I.P. Taurus GL '96   1 2 3 4 5  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.