| Poster |
Message |
jyrki |
FHRA Outlaw hooaeg 2009
http://www.fhra.fi/results/09071819_summer.html
Heard that the track has been very tricky, Lauri and the team has done a great job on the challenging track! |
| 19.07.2009 at 11:10 |
1 edit. Last edited 19.07.2009 at 11:10 by jyrki
|
Duality
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat+2009/FHRA/KamasaToolsNats2009/DSC_6332.jpg
meil siin ju ka selline punane aint ilusam |
| 19.07.2009 at 17:11 |
|
kaitsu
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
http://www.youtube.com/user/OutlawDragRacing#play/all/uploads-all/0/ib_uEg2mhfM
Lauri Kuriks WON THE RACE !!!!!!! |
| 10.08.2009 at 10:16 |
|
Olds
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
quote: kaitsu: http://www.youtube.com/user/OutlawDragRacing#play/all/uploads-all/0/ib_uEg2mhfM
Lauri Kuriks WON THE RACE !!!!!!!
No see on ju väga hea uudis! Õnnitlused nii Laurile kui ka kogu töökale team`ile!
| 10.08.2009 at 11:27 |
|
Andrus BHRA
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Õnnitlused Laurile ja tiimile! Teil oli raske nädalavahetus, kuid näitasite eeskujulikku võitlustahet! Vaatamata suurtele tehnilistele probleemidele saite auga teenitud võidu!
Selle võistlusega sai Lauri tiim endale juurde olulisi ja suurt sõnaõigust omavaid toetajaid soome dragis. Kivinummi teeb väga vähestele aitähhi eest (sponsorkorras) võistluste ajal midagi ja see on väga hea märk! Väga positiivseid signaale on tulnud minuni ka teistelt tähtsatelt "niiditõmbajatelt"! Hämmastavalt suur hulk inimesi on muutnud oma suhtumist Kuriksi tiimi ja see loob tulevikus väga head tingimused edasiminekuks!
Andke minna! |
| 10.08.2009 at 11:33 |
|
partel
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Õnnitlused Laurile ja kogu tiimile!!! 
Aga raja lõpuandurid olid silma järgi pandud? ET ja kiirused nagu imelikud...
Mis konkurentsi puutub, siis tundub, et sisseostetud autodele kehtib impordimaks, eriti peale omapoolset näppimist. ET'le lisandub imporditoll ja kiirusest võetakse maha oma protsendid. 
Siit julgustust ka teistele meie võistlejatele, et kui igal etapil kohal olla ja stabiilselt töökindlad olla, siis Soome Meistritiitel on igati võimalik ka paberi peal mitte eriti konkurentsivõimelise tehnikaga.
Muidugi, kui eestlased hakkavad näitama, kuidas asja õieti teha, siis äitähhi eest "vaeseid hõimuvendasid" abistatake võib-olla vähem ja hakatakse neid tõsisteks konkurentideks pidama...
| 10.08.2009 at 12:38 |
|
Fog
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Suured õnnitlused tiimile. Tegemist vist esimese konnatiigist(est-lat-lit) väljaspool tulnud etapivõiduga Eesti dragi ajaloos?
| 10.08.2009 at 12:53 |
|
Raceboy
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Palju õnne Laurile ja tiimile!
Tegelikult Andrei Šabalin võitis eelmisel suvel Moskvas toimunud võistlusel oma klassi, seal oli tase päris kõva.
| 10.08.2009 at 13:08 |
|
Andrus BHRA
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Pärtlil pole siinkohal jälle õigus! Järjest rohkem on hakatud Laurit abistama ja toetama just tänu sellele, et Ta väga head konkurentsi soomlastele pakub! Mida paremini Tal võistlustel läheb, seda rohkem poolehoidjaid Ta omale saab. Võistlus-võistluse järel on Lauri tiim näidanud ennast väga positiivsest küljest just töövõimet ja võitlustahet silmas pidades. Tullakse välja ikka väga rasketest olukordadest ja leitakse lahendused ka kõige keerulisematele tehnilistele probleemidele. Ja seda meie hõimuvennad hindavad ja seepärast ka järjest rohkem abi osutavad. Olen kuulnud ka seda, et Lauri tiimi on Saapola tiimiga võrreldud, kes võimatuna näivatest olukordadest, piiratud eelarvega, oskavad võiduga välja tulla! Eriti ehe näide oli just see viimane võistlus!
Pärtel ja Sulle teadmiseks, et sõideti 1/8 miili, mitte ei olnud andurid silma järgi pandud! |
| 10.08.2009 at 13:09 |
|
partel
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Andurid: Eelmise etapi Q:
1. OL 521 Lauri Kurks 5,112 225,32 km/h
2. OL 530 Tero Karanen 5,188 231,04 km/h
Seekordne 233.99 võiks tõestamist leida Alastaros 290+ km/h näol.
Mida ma abistamisega vihjasin on see, et kui eestlased hakkavad järjepidevalt SM tiitleid tooma, siis võib-olla suhtumine muutub.
See selleks, tõsisem mure on hoopis muu:
OL indeks on 7.5 ja reeglid on üsnagi vabad, kuigi Soome OL ei ole tippklass nagu meil, vaid juunior PM.
Ehk igaüks, kel on piisavalt raha, sõidaks 7.5 lõhki ehk küsimus peaks olema täpsuses, nagu Super klassides või bracketis. Ehk Pro Stock tüüpi kere, stabiilsuse huvides vabalthingav BBC ja PG ehk suht elentaarne combo, küsimus on maharahustamisoskuses.
Hetkel Lauri tiimi tehnikal ei tohiks olla mingit shanssi, peale vastase ebaõnne muidugi. See, et Lauri tiimil oma pisut raske hetkeseisuga väga tublit tööd tehes nii hästi läheb, näitab konkurentsi nõrkust ehk devalveerib kogu SM tiitli väärtust.
Võib-olla Soomes tiitlipüüdmise asemel võiks hoopis kaaluda Eesti taseme tõstmist, kus eesti oma inimesed tahaks tiimi tööhoos näha, mis arendaks ka karjuvas 1000+ hj võistlejate puuduses vaevlevat kohalikku dragi...
| 10.08.2009 at 14:05 |
|
Raceboy
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Eks siin ole mõtteainet, miks Kuriks & Co Soome läksid ja ei võistle Eestis (ja miks Eestis vähe 1000+ hj autosid võistleb). Enamik põhjusi on juba tegelikult mitmeid kordi läbi nämmutatud.
| 10.08.2009 at 14:11 |
|
kala85 |
FHRA Outlaw hooaeg 2009
to: partel
no sul on ikka koguaeg midagi viriseda.
õnne võidu puhul,keegi vähmealt käis tegi ja võitis,mitte ei räägi arvuti taga kui tark ja osav ta on.
Sinus räägib nagu mingi kadedus,aga eks ennast ajaks ka närvi kui oleksin Eesti kõige targem dragi vend ja peaksin teise Eestlase võittu kodus läbi youtube vaatama ja ise soomes osaleda ei saa.
| 10.08.2009 at 14:28 |
2 edits. Last edited 10.08.2009 at 14:29 by kala85
|
jyrki |
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Congratulations to Lauri and the team. Lauri has been especially good on less than marginal tracks where the strongest cars can't produce anything but tire smoke. Still one race left; I think Lauri will be in the top three when the season ends. With a little luck, even better. |
| 10.08.2009 at 14:42 |
|
vlzman
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Suurepärased uudised, õnne võitjatele. Mis puudutab Pärtli kommentaari, siis esimest korda pean ka mina vastu vaidlema. Arvan, et Lauri ei pea enam kellegile midagi tõestama, rääkimata sellest, et kas tema lõppkiirus oli ikka õige mitte tingitud valesti paigaldatud anduritest. Elu on mitu korda näidanud, et see mida näitab arvuti ei pruugi olla tõene reaalses elus. See jutt, et küll pole tema tehnika paberi peal konkurentsivõimeline ja et lõppkiirus on ulme, ei kehti mitte üks raas. Katsume ikkagi pigem kaasa elada ja positiivset emotsiooni üleval hoida selle asemel, et üritada tõestada, et midagi kindlasti pidi valesti olema.
| 10.08.2009 at 15:51 |
|
partel
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Minu arvates peaks OL klassis asi olema ikkagi n.ö. "snaiprivõistlus" 7.500 sek märgi pihta. Ma ei räägi Laurist tiimist, vaid kohalikest. Reeglid on ju üsna vabad. Suht elementaarne on ju ehitada auto, mis sõidab alla 7.5 ja siis rahustada seda vastavalt oludele. Kui enam-vähem raha on, siis miks tulemusi pole? Nii mõnigi auto peaks ju üsna teistmoodi sõitma, kui vaadata osade nimekirja.
Suht nii on läinud, et osa ei saa paukugi lahti, teised lasevad mööda ja finaal on nende vahel, kes üldse märklauale pihtagi saavad...
Nojah, eelarvest muidugi üksi ei piisa, natuke know-how'd ka vaja.
Asi pole kadeduses vms, minu mure on selles, et SM'il edukas esinemine ei kipu olema kuigi kõva sõna, kuigi Eestis inimesele tänaval see muidugi avaldab muljet.
Lauri tiimis mingit tehnika arengut ju pole olnud, sõidetakse samasse auku, mis Eestis, ainus vahe see, et meie pealtvaatajad jt jäävad showst ilma, mistõttu Eesti dragrace kannatab.
| 10.08.2009 at 16:23 |
|
tmac
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Eestis 1000hj autode puudumine läheb ma kardan hullemaks ja aina lähemal oleme me faktile ,et nö. mudaliiga ehk siis autoklubide dräägid hakkavad võimust võtma. B klassis see aasta 5 võistlejat vist maksimum ja nendest 3on lätlased. Sama on A-klass. Outlaw põrutab jamez üksinda ja näete otsis alternatiive läks lätti ja talle meeldis hoolimata faktist ,et ta sai finaali tappa . Soomes etapivõit on verstapost ükskõik kuda me seda vaatame. Kui Eesti enam ei motiveeri võib ülelahe mõnda kiiret autot kindlasti näha ,sest olgem ausad. Lagi on käegakatsutav just 9 seki meeste puhul. kui teevad 3 meest see aasta hüppe 8.XXX viljar markel ja no krt igast asendist on ilmars ka juba oma poiss on väga lahe.
Laurile õnnitlused. Loodame ,et ühe tiiru see aasta kodumaal ka ikka teed
| 10.08.2009 at 19:34 |
|
Jjtl |
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Kohapeal käinuna võin pärtelile kinnitada et Soomes tõesti pannaksegi andurid silma järgi, aega mõõdetakse stopperiga ja võistlejad lastakse rajale taskurätikuga??! |
| 10.08.2009 at 22:34 |
|
vlzman
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
quote: partel: Minu arvates peaks OL klassis asi olema ikkagi n.ö. "snaiprivõistlus" 7.500 sek märgi pihta. Ma ei räägi Laurist tiimist, vaid kohalikest. Reeglid on ju üsna vabad. Suht elementaarne on ju ehitada auto, mis sõidab alla 7.5 ja siis rahustada seda vastavalt oludele. Kui enam-vähem raha on, siis miks tulemusi pole? Nii mõnigi auto peaks ju üsna teistmoodi sõitma, kui vaadata osade nimekirja.
Suht nii on läinud, et osa ei saa paukugi lahti, teised lasevad mööda ja finaal on nende vahel, kes üldse märklauale pihtagi saavad...
Nojah, eelarvest muidugi üksi ei piisa, natuke know-how'd ka vaja.
Asi pole kadeduses vms, minu mure on selles, et SM'il edukas esinemine ei kipu olema kuigi kõva sõna, kuigi Eestis inimesele tänaval see muidugi avaldab muljet.
Lauri tiimis mingit tehnika arengut ju pole olnud, sõidetakse samasse auku, mis Eestis, ainus vahe see, et meie pealtvaatajad jt jäävad showst ilma, mistõttu Eesti dragrace kannatab.
Nagu ütlesin korra: reaalne elu ei ole sama, mis ta on arvutis või paberi peal. Paberi peal 7.5 sekundi auto ehitamine ei näita mitte midagi, kui reaalselt selleks puudub raha, praktilised oskused ja muud võimalused. On selgelt näha, et ka sellest, et tavaelus 1000HP autot üleval pidamine ja sellega ka konkurentsivõimeliselt dragi sõitmine on midagi muud kui tundub paberi peal. Head näited ilusti elust enesest võtta: mina (hooaega läbiv mootori rike), Viljar (kulukad turboprobleemid) ja Markel (käigukasti jamad). Ei piisa sellest, et auto olemas, lähed rajale, vajutad parema jala sirgeks ja põlve lukku ise samas boost controlleri ja arvutiga autot maha rahustades, et mitte külg ees finishit ületada. Reaalne seis on see, et ajad on s**ad ja hea on see, et meil üldse 1000HP autosid on ja kui sellises olukorras keegi võtab kätte ja läheb Soome võistlema, kus tase on oluliselt kõrgem kui meil ja ta suudab seal veel piiratud eelarvega ennast üldarvestuses nii heale kohale sõita, siis mina võtan igal juhul tema ees kaabu maha ja see ei tähenda seda, et ma olen suvaline idikas tänavalt, kes on õnnelik ka siis kui lambi eestlane allveekabes rajoonimeistrikad võidab. Sorry, aga ka mulle tundub, et sinu negatiivses alatoonis peitub veidike kadedus/kibestusnooti. Peace 
| 10.08.2009 at 22:36 |
|
peep
Moderator |
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Mul on väga hea meel, et Lauri selle võidu saavutas, esimene etapivõit SM võistlustel, see on kahtlemata ajalooline saavutus !
Ta on osalenud Eesti kiirendusvõistlustel kõik hooajad ja algusest peale, siis kui siin teemas sõnavõtjad (jyrki v.a. ) olid võib-olla ainult kuulnud sellisest alast. Selleks on ta pea alati pidanud kasutama toetajate abi ja kõik me teeme ju vahel vigu ning shit happens samuti ehk pole eriti kerge enda väärtust pidevalt tõestada kolmandatele isikutele. Kuid ta on suutnud koos oma tiimiga edasi areneda ja saavutused räägivad enda eest.
Arvan, et enamus meist oleks loobunud tajudes, et pole rada kus sõita, normaalset eelarvet ega konkurente. Aga kui midagi väga tahta, siis selle ka saab - on järjekordselt tõestatud.
Pärtli juttu on mul lihtsalt piinlik lugeda, kuna seda räägib mees, kes kuulub väidetavalt Eesti kiirendusspordis tegijate hulka - pole küll ise ammu selle alaga kokku puutunud aga loodetavasti enamus suudab paremini reaalsel ja virtuaalsel maailmal vahet teha. |
| 10.08.2009 at 23:19 |
1 edit. Last edited 10.08.2009 at 23:20 by peep (Moderator)
|
Gsinut |
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Super!!! Lauri, lihtsalt super!!!
Mul on sügavalt kahju, et selle ilusa tulemuse üks ahv, "kiirenduskorufee", niimoodi otsustas ära lörtsida. Mees mine tulista endale põlve! Kes vähegi modede staatust omab, siis palun kustutage selle idioodi lahmimine ja sellele antud vastused. Pärtel pane oma mulk kinni, sina pole mees kes võiks klähvida, ma ei usaldaks sind oma auto rattaidki vahendama. |
| 11.08.2009 at 00:25 |
|
Jamez
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
SUPER!!!! Mega õnnitlused Teile!!!
Samas pean ka tänama enda hooaja eest Laurit ja tema teami.Eriti Jürit kes ON eesti üks helgemaid päid ja kibedamaid käsi oma alal. Kuna Top Parts Racingu ehitatud mootor on osutunud siiani ülikõvaks ja tundub ,et ressurssi jätkub palju enamaks.
To Pärtel: Palun tule maapeale tagasi vähemalt korraks ja tunne rõõmu ,et EESTI mees põhjanaabritele koha kätte näitas ja palun võta tagasi natuke oma kommentaaridega kuna numbrid ju näitavad ,et üle 1100 hobujõu autoga Sa ei ole kunagi kokku lähemalt puutunud.
| 11.08.2009 at 02:23 |
3 edits. Last edited 11.08.2009 at 02:35 by Jamez
|
rivo09 |
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Õnnitlused ka minu poolt kogu tiimile - hoidke samas vaimus . Pärtlile aga küsimus , kuda see sinu kui 20000 hp, top fuel ja nasa geeniuse poolt tehtud ja mõeldud auto nõnna aeglane seal soomes on ? Seda , et Lauri tiimil tehnika viimane sõna pole teavad kõik ka ilma sinuta. Tulemused on aga vägevad ja loodan ,et võitu kajastavad ka teised kanalid peale selle foorumi. |
| 11.08.2009 at 04:27 |
|
Olds
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
quote: rivo09: Õnnitlused ka minu poolt kogu tiimile - hoidke samas vaimus . Pärtlile aga küsimus , kuda see sinu kui 20000 hp, top fuel ja nasa geeniuse poolt tehtud ja mõeldud auto nõnna aeglane seal soomes on ? Seda , et Lauri tiimil tehnika viimane sõna pole teavad kõik ka ilma sinuta. Tulemused on aga vägevad ja loodan ,et võitu kajastavad ka teised kanalid peale selle foorumi.
Vaadates postituste kellaaegu, tundub et Riivol ja Jamezil on eelnev õhtu/öö pikapeale veninud suurest Kuriks team`i võidu tähistamisest 
| 11.08.2009 at 08:04 |
|
Timo
|
FHRA Outlaw hooaeg 2009
Las koerad (Pärtel) hauguvad, elu (Lauri) läheb edasi.
To Pärtel: Kas sa palun ükskord lõpetaksid selle jonnimise ja kuiva teooria ajamise ära teiste postides. (nii ei saa, nii ei tehta, nii pole õige, miks nii ei ole, kõik on valesti)
Aga Laurile näpud püsti, jõudu viimasel etapil.
| 11.08.2009 at 08:13 |
|
rivo09 |
FHRA Outlaw hooaeg 2009
tegelt vanad maa inimesed ärkavad juba sellel kellaajal.
quote: Olds: quote: rivo09: Õnnitlused ka minu poolt kogu tiimile - hoidke samas vaimus . Pärtlile aga küsimus , kuda see sinu kui 20000 hp, top fuel ja nasa geeniuse poolt tehtud ja mõeldud auto nõnna aeglane seal soomes on ? Seda , et Lauri tiimil tehnika viimane sõna pole teavad kõik ka ilma sinuta. Tulemused on aga vägevad ja loodan ,et võitu kajastavad ka teised kanalid peale selle foorumi.
Vaadates postituste kellaaegu, tundub et Riivol ja Jamezil on eelnev õhtu/öö pikapeale veninud suurest Kuriks team`i võidu tähistamisest 
|
| 11.08.2009 at 10:34 |
|
|