Mõned tõlkevead muidugi olid, aga iseasi, kuivõrd tohib paremat tahta kui ma ise seda ei tee!
Heh, kui omal ajal F&F Tokyo Drift tuli, siis Coca-Cola Plaza vastav võtmeisik tuli minu käest küsima, et "räägitakse, et sa tead autodest, kuidas seda "drifti" tõlkida?"
Ütlesin siis, et jätku tõlkimata ja nii jäigi, mitte et see tingimata 100% minu teene oli.
'04 Pontiac GTO LS1Nonii.
Omega paak ikka ei sobi alla sinna - jääb liiga madalale. Lahendus on kas jätkata nagu on või muu lahendus välja mõelda.
Variant 1. Fuel cell. Ruumi on seal 25x50x100cm, ehkl 125L, seda on maa-ilm. Kas on olemas vaid racing celli, millel kütuse sisse valamise ava on selle kitsama külje peal? http://www.summitracing.com/int/parts/jzp-200-122-nf/overview/ on sobivate mõõtudega, aga kuidas saab täiteava külje peale?
Variant 2. Custom paak tagavararatta auku. On kedagi kes teeks sellise asja valmis?
Edit: teen oma posti veelgi sügavmöttelisemaks- suvaline gaasiseadme varuratta asenduspaak peaks pädema ümbertegemiseks
06.10.2013 at 12:00
2 edits. Last edited 06.10.2013 at 12:48 by 90Deville