Poster |
Message |
gis
|
R.I.P. Taurus GL '96
see ei ole enam isegi naljakas. 30 päeva arutavad variante? Tule taevas appi.
|
25.04.2002 at 22:21 |
|
mrtn |
R.I.P. Taurus GL '96
mul pole enam ammu naljakas |
25.04.2002 at 22:49 |
|
Georg79Fire |
R.I.P. Taurus GL '96
Veel 4-5 aastat tagasi olid kaskokliendid kindlustusfirmade jaoks pühad ja need juhtumid lahendati kiirelt. Praegu ei huvita kindlustusfirmasid kliendid üldsegi,pole vahet,kas tal on kohustuslik kindlustus või kasko.
Mul on üks tuttav,kellele meeldib ekspertidega asju ajada.Tal on vihasena olles hästi kile ja kriiskav hääl.Ühe päeva käib ainult karjumas ja millegi pärast järgmine päev asjad edenevad juba jõudsalt. |
26.04.2002 at 11:54 |
|
arxx |
R.I.P. Taurus GL '96
quote: Georg79Fire: ...Tal on vihasena olles hästi kile ja kriiskav hääl.Ühe päeva käib ainult karjumas ja millegi pärast järgmine päev asjad edenevad juba jõudsalt. 
see tuttav peaks siis FIE hakkama, müüb kindlustustega asjaajamise teenust . algatuseks näiteks seesamiga hädasolijatele .
|
26.04.2002 at 12:11 |
|
Georg79Fire |
R.I.P. Taurus GL '96
Võin talle selle välja pakkuda! |
26.04.2002 at 12:24 |
|
tfr
|
R.I.P. Taurus GL '96
Balti Kindlustusmaakleris (kus Mrtn-il ilmselt kasko tehtud on, kuna tal peaks Hansast liisitud auto olema) on tegelikult selline inimene täiesti olemas, kelle tööks peaks olema kliendi poolt kasko peksmine. Tiit Soo on tal nimeks seal.
Aga minu viimatine kogemus Seesamiga ja BIB-ga (Frontera avarii ja mahakandmine) näitas küll, et kiiremini saab, kui ise Seesamil seljas elada. sellist persenussi, mis Mrtn-iga toimub, mul muidugi ei olnud õnneks - Ascar küsis kõigepealt kohe kalkulatsiooni tehes, et kas ma tahan autot korda teha või maha kanda, ja kuulnud et maha kanda, tegi sellise kalkulatsiooni, mille peale Seesam ilma pikemalt mõtlemata ta ka maha kandis. Natuke rohkem oli jahumist auto hinna üle (kuna selliseid Eestis rohkem polnud, alguses nad seletasid küll et "vaatame kuldsest börsist turuhinnda", aga siis jõudsid ka samale järeldusele), aga seegi lõppes igati positiivselt.
Indrek |
26.04.2002 at 18:42 |
|
mrtn |
R.I.P. Taurus GL '96
nii. seesam pakkus 100K (kindlustatud 130K peale). andsin alla ja aktsepteerisin pakkumise. täna tellisin ka uue dailydriveri ära: HR-V 5D CVT. seda seesamis enam ei kindlusta nüüd Transremile kallale. |
03.05.2002 at 00:35 |
|
BlueStang
|
R.I.P. Taurus GL '96
Nonii, asi siis Sul enamvähem korras. Said väljamaksmise ja rattad jälle alla. Vaevalt, et minust nüüd midagi abi oli, aga lubasin neile, et ma lepinguid ei pikenda, kui asi soodsalt ei lahene. Pean siis nüüd ikka pikendama tuleb välja
Minul muidu enne pole Seesamiga probleeme olnud, ühel sõbral maksti juhtum juba neljandal päeval välja näiteks.
Head liiklemist siis uue HR-Vga 
03.05.2002 at 00:54 |
|
partel
|
R.I.P. Taurus GL '96
Uudiseid? |
23.05.2002 at 02:09 |
|
mrtn |
R.I.P. Taurus GL '96
jaaha. uudiseid niipalju, et Taurus läks väljamaksmisele summas 97K (100K - omavastutus), millest mina sain alla poole omale pärast liisingu nõudeid. Selle jätsin neile uue masina sissemakseks ja rullin praegu ringi HR-V CVT-ga (möödunud reedel sain kätte). Mingi päev tuleb minna Tartusse sita kokkukeerajatelt ettemaksu tagasi nõudma. Et kas harjub 1,6L mootoriga ära? Ei harju |
23.05.2002 at 09:16 |
|
reo |
R.I.P. Taurus GL '96
Räägi palun kuidas T-Remiga asi lõppes (kui lõppes) .
Mul vend täis tahtmist täna-homme jeep kkastiga kuskile Tartusse remosse viia. Ei tea küll kas lausa sinna. Pean ta vist ninapidi siia topikusse pistma igaks juhuks |
29.05.2002 at 11:22 |
|
mrtn |
R.I.P. Taurus GL '96
ma pole tartu jõudnud veel, oma raha tagasi nõudma. |
29.05.2002 at 19:02 |
|
sirr
|
R.I.P. Taurus GL '96
Kas see lugu jäigi lõputa? |
11.10.2003 at 10:23 |
|
mrtn |
R.I.P. Taurus GL '96
Täna helistas TransRemist Aimar ja saime asjad korda räägitud nii, nagu oleks pidanud juba alguses sündima. Käesolevas mataks selle Tauruse lõplikult maha. TransRemi suhtes rohkem pretentsioone ei ole.
Paneme teema lukku. |
11.10.2003 at 11:24 |
Last edited 04.12.2003 at 13:34 by mrtn
|