register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Abi vaja, kahtlane heli!???  
Poster Message
capricorn

Abi vaja, kahtlane heli!???
Mõtlesin, et enne teenindusse minekut küüsin siin teie käest ka, püüan teha võimalikult lühidalt ja arusaadavalt.
Probleem on siin juba mõndaaega kestnud aga nüüd on hullemaks hakkanud minema. Asi on siis nii, et pärast natuke pikkemat sõitu, mingi 15 km, hakkab tagant sillast, tundub et juhipoolse tagumise ratta juurest, metalli kriuksumist kuulda olema. Algul sellised nõrgemad helid ja siis vaikselt hakkab neid olema tihedamalt ja valjemalt, Lõppuks on kohati selline heli nagu keegi peksaks seppahaamriga vastu metalli, või hakkaks kere alla andma. Ise arvan et asi on amortides aga ei ole kindel, heli tundub tulevat nagu sealt. Kui pärast sõitu jättan auto seisma ja lähen mängin tagumiste amortidega surudes pagasnikule, on hästi kuulda sellised metalli prõksumised( ma ei oska täpselt sellist heli kirjeldada), ja kui auto öö seisab ja hommikul uuesti teen siis ei ole enam midagi. Autoks on 89 aasta Buick LeSabre, on kellegil olnud mingeid taolisi probleeme või teab äkki keegi täpselt mis viga võib olla.. Igasugune abi on teretulnud

11.04.2004 at 05:46 Last edited 11.04.2004 at 05:48 by capricorn
orikas3
Äkki piduri klotsides viga. Vaata ka laagrid läbi.
11.04.2004 at 09:05
AL65

Mul oli cherokeega kunagi sama jama. Vahetasin mõlemad tagaamordid ja probleem oli kõrvaldatud. Vana amorti sisse surudes jäi justkui enne tagasi tulekut kinni ja siis tuli naksuga lahti. Kui seisu ajal õõtsutades ka prõksub siis laagrites ja klotsides küll viga ei näe.
11.04.2004 at 09:34
capricorn

ok tänks. seda kinnitust mul vaja oligi, nüüd tuleb siis hakkata korjama raha amortide jaoks

11.04.2004 at 14:36
kalev35

quote:
capricorn: ok tänks. seda kinnitust mul vaja oligi, nüüd tuleb siis hakkata korjama raha amortide jaoks
amort

11.04.2004 at 20:32
capricorn

nii odav??? 19 taala tk??? Kui ma sügisel vahetasin esimesed amordid ära siis oli 1250 krooni tk ja need olid veel kõige odavamad, monroe kui ma mäletan.

11.04.2004 at 23:33
kalev35

quote:
capricorn: nii odav??? 19 taala tk??? Kui ma sügisel vahetasin esimesed amordid ära siis oli 1250 krooni tk ja need olid veel kõige odavamad, monroe kui ma mäletan.
osta tuleb ikka sealt, kus rohkem sõidetakse.
ma ei osta juba aastaid banaanivabariigist... :)
kui sa ostsid, siis pandi vist hind: 1tk. $19*13,00= 1tk. 250.- ja kina numbrite vahel tähti ei käi, saigi 1250.-
---
$19 on veel kallis... kui natuke asjaalikumalt otsida, peaks ka $15 eest leidma... (oli lihtsalt esimene, mis ette jäi) 8-)

12.04.2004 at 09:38 Last edited 12.04.2004 at 09:41 by kalev35
capricorn

täna küsisin top partsist, ja sealt üteldi mul 1 amordi hinnaks 1390 krooni, on see siis normaalne või mitte, tule mul mujalt otsida, äkki keegi teab mõnda odvat poodi kust saab kvaliteeetset kaupa.

12.04.2004 at 19:52
kalev35

veel kord siis:
www.partsamerica.com
www.jcwhitney.com
väga head kogemused.

12.04.2004 at 20:53
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Abi vaja, kahtlane heli!???  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.