| Poster |
Message |
Broncist |
Kapotialune matt
Tere
Kas kellelgi on kogemusi kapotialuse müramati taastamisega? Mis materjali kasutada või on see hoopis lootusetu üritus. Või see lihtsalt minemavisata.
Igasugune inf teretulnud!
ATS |
| 20.04.2004 at 11:35 |
|
kalev35
|
Kapotialune matt
vana viska minema ja osta uus. täitsa autoäris olemas. (Järve Autokaubad, Tallinn). miski fooliumikile on ka peal - pead mootori ka ära pesema, muidu pole mootorikattelt peegelduv pilt vastuvõetav! .
| 20.04.2004 at 11:44 |
|
Broncist |
Kapotialune matt
quote: kalev35: vana viska minema ja osta uus. täitsa autoäris olemas. (Järve Autokaubad, Tallinn). miski fooliumikile on ka peal - pead mootori ka ära pesema, muidu pole mootorikattelt peegelduv pilt vastuvõetav! .
Tänan vastuse eest. Siit küsimus kas seda müüakse meetriga või on eraldi auto margi järgi. |
| 20.04.2004 at 12:57 |
|
kalev35
|
Kapotialune matt
ise sain aru, et kõik tükid ühesuurused ja lõikad ise parajaks, nagu vaja.
| 20.04.2004 at 16:03 |
|
Junts |
Kapotialune matt
Mul ka sama probleem,tiivik on eelmisel omanikul pahandust teinud ja tüki tilbendama lõõnud.Ei tea kas proovida liimida nahaliimiga mingi lapp peale,kinniõmblemine vist suht nüri tegevus,siit küsimus kas keegi on enne liiminud sellist asja?Uut matti ka ostma ei hakkaks,kuna asi suht terve. |
| 26.04.2004 at 10:43 |
|
Broncist |
Kapotialune matt
quote: kalev35: vana viska minema ja osta uus. täitsa autoäris olemas. (Järve Autokaubad, Tallinn). miski fooliumikile on ka peal - pead mootori ka ära pesema, muidu pole mootorikattelt peegelduv pilt vastuvõetav! .
Kas sa mõtled seda autoosade poodi AS Ben Autotarve Pärnu mnt 232, kõrval on miski autosalong. Käisin seal eile, seal olid küll müramatid, fooliumiga ja puha, viga oli selles, et nende mõõt oli 40x50 cm. Mul oleks vaja aga 140x80 cm. Äkki täpsustad selle poe asukohta.
ATS
|
| 06.05.2004 at 09:29 |
|
hellraiser
|
Kapotialune matt
quote: Broncist:Käisin seal eile, seal olid küll müramatid, fooliumiga ja puha, viga oli selles, et nende mõõt oli 40x50 cm. Mul oleks vaja aga 140x80 cm. Äkki täpsustad selle poe asukohta.
Ega sa selle fooliumiga mati hinda äkki ei silmanud?
| 06.05.2004 at 10:52 |
|
kalev35
|
Kapotialune matt
olen aru saanud, et pannakse nendest tükkidest kokku.
teine variant on USA webipoed.
webipoed.
matt
Quality Heat Shield

E: aadress ja tel:
AUTOTARVE - BEN AS
Pärnu mnt.232
6722137
| 06.05.2004 at 11:40 |
Last edited 06.05.2004 at 11:44 by kalev35
|
minimum
|
Kapotialune matt
palju selle mati temperatuuritaluvus võib olla?
| 06.05.2004 at 11:56 |
|
vvt
|
Kapotialune matt
Minu loogika ütleb, et selline soojust tagasipeegeldav matt on rumalus, eriti veel tihedalt täis topitud kapotialusega autol, kus see toob kaasa päris mitu lisakraadi otse kaane all (soe tõuseb), kus kuumutab kummiosi (mis riknevad kiiremini) ning kütab liigselt näiteks sisselaskekollektorit, mis enamikul autodel siiski metallist (loe kergesti kuumenev on). Performance mõttes tuleb panna hoopis õhku läbilaskev poorne must matt ning egutada õhu läbivoolu kapoti all. Selsamal põhjusel on läikivad tükid autodel vaid seal, kus on see tõesti hädavajalik - summuti lähedal jne....