| Poster |
Message |
ylovoitka |
Kuidas installeerida klappe?
Huvitav on see, et SBC'd käsitlevates raamatutes pole sellist pisiasja mainitud 
Panen siia väikesed lahtimonteerimise pildid, mis julgad mul on vaja õigetesse kohtadesse saada, äkki keegi aitab natuke.
Probleem on esiteks selles, et uued tihendid on väga tugevasti klapisääre ümber. Need tuleb täie jõuga (eriti umbrella type) klapi ümber suruda. Mulle lihtsalt ei jõua kohale, kuidas see klapp pärast seal sees käima saab hakata. Praegu hakkaks ta kindlasti tihendit kaasa vedama.
Kunas tuleb installida see väikene must tihend, mis ülevalt teises vahes peab istuma? Eelviimasena enne lukkude installi?
Kas klapisäär tuleb ennem tugevalt või mõõdukalt või minimaalselt õlitada?

|
| 05.05.2004 at 07:40 |
|
Mart ja auto |
Kas tihendid on ikka õige mõõduga ja mis materjalist nad on? Klapisääretihendid ei tohi väga kõvasti olla ümber sääre. Viimane tihend pannakse kohe ,kui on pandud alumine ,vedruga tihend. Selle tihendi ülesanne on tihendada klapisäärt ja vedrutaldrikut .Klapisääretihendite paigaldusel tuleb kasutada abinõud ,mis kaitseb tihendit klapi teravate servade eest. |
| 05.05.2004 at 08:52 |
|
ylovoitka |
Top Partsist öeldi, et kasutatakse ainult ühe läbimõõduga tihendeid Chevyl.
Õnneks on uued klapid mul sellised, et teravad servad ei ohusta tihendit.
|
| 05.05.2004 at 09:02 |
|
Mart ja auto |
Vahetasid äkki klapid ja juhtpuksid ära? |
| 05.05.2004 at 13:20 |
|
ylovoitka |
quote: Mart ja auto: Vahetasid äkki klapid ja juhtpuksid ära?
Vahetasin ära ainult klapid, juhtpuksid on vanad. Klapisäär on 0.002" suurem esialgse läbimõõdust. |
| 06.05.2004 at 07:12 |
|
|