| Poster |
Message |
BENBEN
|
Maverik sureb ka välja!
Eino ilma naljata, väiksemaid insidente juhtus ka varem, kuid täna oli kuidagi eriti lahe. Koolemine toimus rahulikul kruisamisel Nõmme tõusu lõpus, viimasel kurvil. Arvan, et viga võib olla bentsu filtris. Mis seal muud saab olla. Samas seades on sõidetud juba pool kodumaad läbi ja ei miskit. Aga viimasel nädalal on peibutanud uno oma soodsa bentsu hinnaga? Kvaliteet?
Küsimus tegelikult kõlab nii, et kus kohas see bentsu filter võib asuda ja kus pump, kapoti all ei ole ma kumbagi kohanud? Ja kas selle läbipaistva filtri paigaldamine ei vähenda bentsu läbivust (kas neid on eri mõõtu saada)
| 17.05.2004 at 19:30 |
|
foke
|
Maverik sureb ka välja!
Kõik vanad ameerika autod surevad välja. Kuna neid enam juurde ei toodeta, siis juhtub see varem või hiljem.
Sry for OT |
| 17.05.2004 at 20:14 |
|
LaSa
 Moderator |
Maverik sureb ka välja!
Eitea, mina olen UnoXi benaga sõitnud kogu aja, pole probleemi olnud igatahes. Isegi UnoXi 91 oli väga hea (Sigullile), mida ei saanud Alexela analoogilise toote kohta öelda - too oli täielik saast!!!
Filtri asukoha kohta ei tea Sulle pakkuda, mul paikneb too asi stockis näiteks karpa sees enne ujukikambrit sellise suure mutri all....
Mul on momendil enne karpat pandud suvaline kümnekroonine maksimarkestist ostetud bensufilter - ei kurda küll, et läbi ei laseks.. Enne Auto Tartust ära toomist sai vahetatud profülaktika mõttes ära lihtsalt.
ja foke, Sinu auto on kah suht vana juba, vaata ette... |
| 17.05.2004 at 20:21 |
|
kalev35
|
Maverik sureb ka välja!
http://mmb.maverick.to/index.php?s=e0e7ba0d119b4be161b36e11582d30a8&
ehk sealt leiad abi...
mul oma autoga JA SAMAS KOHAS (!) ilmnes vända asendi anduri probleem - külm mootor, siis toimis, aga kui vähe sõita sai, kooles mootor (õigemini signaal puudus ja pardakompuuter arvas, et polegi test mõtet bensuga toita)
kui sul on '75 aasta 302cid (või 351C või W), vaata igaks juhuks sinna kohta.
igatsugu filtrid tasub kohe ära vahetada, kui uue vana sõiduki alla saad! no ja ega see autojook siin euroest'is pole vist suurt paremaks läinud ka - ikka Leedust või Venest on see siis statoil või uuuno x.

| 17.05.2004 at 20:27 |
|
BENBEN
|
Maverik sureb ka välja!
Kiitus kalev35, venna printer sai kõvasti tööd 
| 17.05.2004 at 21:24 |
|
|