| Poster |
Message |
reimo |
Tundmatu voolik
Ripub mul Grand Cherokee põhja all bensiinipaagi ja tagasilla vahelt alla mingi voolik. Väga seda nägu, et see allarippuv ots on kuskil kinni olnud, minu mälu järgi ta sügisel seal niimoodi ei rippunud. Ei leia kuskilt mingit kohta, kuhu see teine ots toppida. Oskab keegi äkki öelda, milleks see voolik seal on ja kuhu tuleks see teine ots pista
Pilt ka:

| 22.05.2004 at 19:39 |
|
Volvoman |
Tundmatu voolik
See peaks olema silla õhutus.Kusagil seal pidurivooliku kolmiku kõrval silla tala peal võiks see koht olla,kuhu pista. |
| 22.05.2004 at 19:50 |
|
Astro SS |
Tundmatu voolik
See on tagasilla tuulutus, selle õige koha leiad kergesti ülesse (sild on sellest kohast kõige õlisem)
| 22.05.2004 at 20:25 |
|
reimo |
Tundmatu voolik
quote: Astro SS: See on tagasilla tuulutus, selle õige koha leiad kergesti ülesse (sild on sellest kohast kõige õlisem)
see tähendab siis, et ma täitsa ilma põhjuseta süüdistasin õlises sillas talvel vahetatud piduritoru ja pidin homme hakkama seda peale pingutama. Vaatan hommikul siis selle koha järgi, kuhu ta toppida. Seda, et sild on õline, märkasin paar kuud tagasi samal ajal, kui rippuvat voolikut, aga siis paistis, et voolik tuleb kusagilt benapaagi pealt ja pidasin seda paagi tuulutuseks, mis paagi pealt lahti tulnud.
Tänud vastajatele.
| 22.05.2004 at 20:34 |
|
|