register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : GMC Safar-i salongi ventika lüliti?  
Poster Message
MitsuPower

GMC Safar-i salongi ventika lüliti?
Mure järgmine...
nimelt Salongi ventilaatoril peaks nagu olema 3 kiirust..kuid on vaid kaks ja kõige kiirem on ka nii mega aeglane....kuidagi väga hädiselt puhub. Kas see äkki on sellisel isendil normaalne? Uus lüliti sai ostetud...ikka sama teema! Kuuldavasti on ka salongi ventilaatori mootor ka vahetatud...äkki hoopis mingi lahjem mootor?
Ette tänades Renx
16.06.2004 at 10:32
eikeegi
Mul küll puhus päris eduliselt ja polnud ta hädine midagi. Kiirusi oli kindlasti rohkem, kui kaks. Nii paari tunni pärast võin minna vaadata, mitu asendit sel kangil täpsemalt on. Kuna mootor kätte võttis ja otsad andis, siis katsetada hetkel kahjuks ei saa.
Siit omakorda küsimus, et kust kandist ma selle mootorikese üldse täpsemalt leida võiksin (muidu lõhu lolli peaga kogu aparaat laiali)?
Edit: käisin näppisin siis asja. Asendeid on kokku neli (koos sellega, kus midagi ei toimu). Puhumiskiirusi on jah 3 ja selles viimases, millele FULL peale kirjutatud, puhus enne väsimist küll päris usinasti. Peale selle on mu omal veel mingi imelik hoob armatuuri all põranda lähedal, millele VENT peale kirjutatud ja mille sikutamise järel tundub, nagu avaneks kusagil mingisugune luuk või klapp, kust sõidu ajal jalgadele õhku hakkab tulema. Mingit muud tagajärge selle sikutamisele senini pole tuvastanud.

16.06.2004 at 15:02 Last edited 16.06.2004 at 17:18 by eikeegi
blazerK5
pöörduge murega siia http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=10423

16.06.2004 at 17:08
Astro SS
MUl on ka Astro juppe pakkuda!

16.06.2004 at 19:21
rrrr

quote:
MitsuPower: Mure järgmine...
nimelt Salongi ventilaatoril peaks nagu olema 3 kiirust..kuid on vaid kaks ja kõige kiirem on ka nii mega aeglane....
Avastasin ka, et Silhouettel vintilaatori lüliti viimases asendis sama lugu. Viga leitud, pilt kapotialt. Pildil parempoolne on salongi ventilaatori mootor, vasakul pool aga relee ja nende vahel reostaat kuhu tulevad otse lülitist juhtmed. Minul asi sai korda peale relee vahetust ja erinevaid kiirusi nüüd 4.

ja doonorid
27.06.2004 at 20:51
MitsuPower

selge jutt...seda peab kohe tsekkama!
Tänud!
29.06.2004 at 09:31
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : GMC Safar-i salongi ventika lüliti?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.