register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Küünal ei püsi.....?  
Poster Message
Kert
Küünal ei püsi.....?
Probleem sihuke et küünal ei taha eriti sees püsida kuna vint maas.... kuidas oleks kõige lihtsam seda sinna siis panna, mingit vahe puksi ei soovi teha kuna masin läeb müüki nagunii..... ise mõtlesin mingile keemilisele metallile et küünal lihtsalt sisse liimida või on ka muid varjante? tegemist alumiinium peaga.....
20.03.2002 at 10:49
vkx

Küünal ei püsi.....?
quote:
Kert wrote:
.... ise mõtlesin mingile keemilisele metallile et küünal lihtsalt sisse liimida või on ka muid varjante? tegemist alumiinium peaga.....

Ära sa nüüd seda küünalt sinna kinni küll liimi! Teed küll müügiks aga sellist "kingitust" ei tahaks küll ükski uus omanik leida kui tuleb aeg küünlaid vahetada, ma arvan, et ka sina ise mitte. Kui sa ise ei viitsi mingit vahetükki teha, siis las uus omanik teeb selle ise. See ei ole mingi tõsine probleem, mis peaks hirmutama ja hinda alla tõmbama.
Muideks viimases (aprill) Popular HotRodding ajakirjas on välja pakutud päris huvitavad disainimis näited 80-date usakatele, muuhulgas ka 79-86 Mercury Capri. Äkki pakub sulle huvi.
20.03.2002 at 11:09
rustang

Moderator
Küünal ei püsi.....?
http://www.stevehill.co.uk/sparkpluginsert.htm

Mingi selline asi ei aitaks? Würth ju siingi suht hästi esindatud.
20.03.2002 at 11:19
Kert
Küünal ei püsi.....?
Tänan..... helistasin württi ja neil täitsa olemas kuid tööriist millega seda paigaldada maksab mega palju..... samas mingi töökoda liimi tänaval pidi seda tegema....
20.03.2002 at 12:48
Kert
Küünal ei püsi.....?
quote:
vkx wrote:
quote:
Kert wrote:
Muideks viimases (aprill) Popular HotRodding ajakirjas on välja pakutud päris huvitavad disainimis näited 80-date usakatele, muuhulgas ka 79-86 Mercury Capri. Äkki pakub sulle huvi.

Kle kas netis on ka see olemas.... ? mitte ei leia....
20.03.2002 at 13:02
jyrki
Küünal ei püsi.....?
Helicoils have been around for a couple of decades and at least here most machine shops carry them.
20.03.2002 at 13:22
vkx

Küünal ei püsi.....?

Kle kas netis on ka see olemas.... ? mitte ei leia....

Vaatasin aga konkreetselt seda lugu näha pole kahjuks. Aadress on:
www.popularhotrodding.com
Ega nad kõiki lugusi netti üles panegi, muidu ei ostaks keegi ajakirja ennast ;)
Aga sa mine otsi kuskil Statoili tanklas, R-kioskis või näiteks Ehitajate tee Alexela tanklas(seal on valik usa ajakirju hea) see ajakiri välja. Lisaks Mercurile on seal veel: Chevi Caprice Classic 77-90, Lincol Town Car 80-89, Chrysler LeBaron-New Yorker-Fifth Avenue 80-89, Chevi Malibu 78-83, lk.28-32.
20.03.2002 at 17:47
askeldaja

Küünal ei püsi.....?
Üldiselt ei aita peale puksi sissekeeramise miski. Kas ilma küünlaaseibita ka ei võta kinni ?

Mulle müüdi kunagi ammu auto, millel kõik 4 küünalt ausõnapeal sees püsisid. Kui hakkasin küünlaid puhastama ja esimest korda välja keerasin, siis oligi :kill

Müüjale oleks ka :kill tahtnud teha :(
27.03.2002 at 18:29
QRX
Küünal ei püsi.....?
quote:
askeldaja wrote:
Üldiselt ei aita peale puksi sissekeeramise miski. Kas ilma küünlaaseibita ka ei võta kinni ?

Mulle müüdi kunagi ammu auto, millel kõik 4 küünalt ausõnapeal sees püsisid. Kui hakkasin küünlaid puhastama ja esimest korda välja keerasin, siis oligi :kill

Müüjale oleks ka :kill tahtnud teha :(

Mul oli ühel autol sama probla, asja sai korda saada spets. remo komplektiga. Kuidas see täpselt käib, on pikk jutt. Tahad täpset infi, priva mulle oma tel. nr., räägin teema ära. P.S. Midagi üle mõistuse sii ei ole, ühe küünla ava teeb a~ kolme tunniga ära!
27.03.2002 at 18:48
Kert
Küünal ei püsi.....?
Omik.... Otsustasin siiski masina viia vahuri juurde kuna tema tunneb seda asja üsna hästi ja lihtsam on lasta seda inimesel teha kes oskab:)
28.03.2002 at 08:51
Lembit
Küünal ei püsi.....?
Vana teema küll, aga mis asjast sai?
Kus oleks Tallinnas kohta, kus seda helicoili paigaldatakse ja kas tehakse ka muid mõõte, kui küünla keere?
Mul oleks vaja M12x1.25 (rattapolt).
02.07.2004 at 08:15
Mart ja auto
Küünal ei püsi.....?
Üks võimalus on ka selline lihtsam ja koduste vahenditega teostatav. Peaaegu nagu Helicoil :)
05.07.2004 at 17:52
Lembit
Küünal ei püsi.....?
Kuulan tähelepanelikult.
05.07.2004 at 19:49
Mart ja auto
Küünal ei püsi.....?
Oh ,vabandust. Asi siis niimoodi ,et küünlale või muidu poldile tuleb keerme algusesse joota vasktraat. Võib ka muud kasutada. Seejärel kerida see traat keermesse ja hoides teist otsa paigal ,keerata küünal ettevaatlikult pessa. Eeeliseks on ,et jääb hästi pidama ja pärast saab ka kergelt lahti keerata. Vahel jääb lahti keerates ka traat keermesse ja saab ka uue küünla panna.
05.07.2004 at 20:57
MELKA
Küünal ei püsi.....?
quote:
Lembit: Kuulan tähelepanelikult.
Minu Dodgele tehti uus küünlapesa Veerenni tn., aadressi küll ei tea, endine min. autobaas. Vist 80 eeku läks ära ja küünlaid on sellest ajast paar korda vahetatud- no problemo. Tõsi, plokikaane viisin sinna ilma aututa.
05.07.2004 at 22:34
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Küünal ei püsi.....?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.