register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Service Engine Soon  
Poster Message
capricorn

Service Engine Soon
Mis see siis on ja mida näitab? Sõidu ajal hakkab äkki põlema, natuke põleb ja siis kustub ja siis uuesti põlema. Pidi vist olema seotud igatsuguste anduritega, eelmine suvi oli samma jama siis oli otsas roolivõimu õli, panin juurde ja enam ei põlenud. Nüüd siis põleb jälle, panin õli mootorisse, panin tosoolile vett juurde, täitsin aknapesuvedeliku paagi, loomulikult lisasin kohe ka roolivõimu paagile natuke veel, aga ikka sõiduajal hakkab natukeseks ajaks põlema. Äkki keegi teab mingit lehte kus on kirjas et mille kõigega see on ühenduses, et mida kõike ta näidata võib, kas ka kasti õli vähesust.

11.08.2004 at 20:57
mrtn
Service Engine Soon
see näitab, et on tekkinud ajutine veaolukord, mõni andur annab veakoodi. kui olukord normaliseerub, siis kustub tuli ära. ECU mällu jääb veakood siiski püsti. taurusel põles mul ta siis, kui lambda läbi oli, ükskord vilkus kiiresti, mis tähendas misfiringu, mida ta oligi, mootor puterdas niiske ilmaga käivitades.
11.08.2004 at 21:19
capricorn

Service Engine Soon
kas see ECU on see asi mida ma saan ka ise vaadata, seal all mingi pistik on jah, eelmine aasta vist korra isegi tegin sellega diagnostika aga ma ei mäleta kuidas see enam käis

11.08.2004 at 21:28
mrtn
Service Engine Soon
jah, õigete kontaktide pealt saab õige lambiga õige veakoodi. ma ei oska kahjuks öelda, milline see lamp peab sinu autol olema ja mismoodi koode lugeda.
11.08.2004 at 21:33
rrrr

Service Engine Soon
ehk abiks http://www.troublecodes.net/GM/

ja doonorid
11.08.2004 at 22:04
capricorn

Service Engine Soon
tegin siis täna hommikul enne tööle minekut diagnostika ja sain veakoodi 13.

Oxygen sensor voltage stays between 0.35 and 0.55 volts for 30 seconds when the TPS signal was above 0.55 volts. The engine had been running for at least 40 seconds at normal engine temperature.

esiteks kas Oxygen sensor(kas teise nimega o2 sensor) on lamda. Ja mis see veateade siis on, mis see tähendab.

Peale seda tegin ka restardi, ehk võtsin akkul juhtme maha minutiks, ja peale seda pole enam see tuluke ka põlema hakkanud, kas on võimalik et äkki ta sain selle veateate esimene kord kui põles ja siis need ülejäänud korrad tuletas seda mulle lihtsalt meelde, sõber arvas kül et se ei ole eriti tõenäoline.

12.08.2004 at 20:53
mrtn
Service Engine Soon
sul hakkab lambdaandur lahkuma.
12.08.2004 at 20:59
altraditional
Service Engine Soon
O2 andur annab voolu vahemikus 0 ... 1 Volt. Mida nullipoolsem näit, seda lahjem küttesegu (seda rohkem on põlemata hapnikku väljalaskes), mida 1 poolsem, seda rikkam. Mul siin 1 raamat ütleb, et normaalne on vahemik 0.35 ... 0.75 V. Samas ütleb siin, et kood 13 on oxygen sensor circuit(open circuit) ehk siis et kontakti viga.
Teoreetiliselt peaks olema võimalik ka testriga mõõta, mis o2 näitab ja kas ta üldse midagi teeb.
13.08.2004 at 08:43
capricorn

Service Engine Soon
imelik on see et enam pole ta põlema hakkanud, see ServiceEngineSoon märk, kas seal võis olla lihtsalt mingi kala.

13.08.2004 at 18:37
Bikerman

Service Engine Soon
Loomulikult oli sul lihtsalt kala.
Kui oleks mingi tõsisem probleem põleks ta ju edasi.Vahel süttib viletsat bensiini kasutades,vahest ,et kat.on ära võetud.
Anna aga agu ja võta rahulikult.Juppe hakka vahetama siis kui selleks tõsine vajadus.
15.08.2004 at 22:49
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Service Engine Soon  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.