| Poster |
Message |
nikolai |
new yorker jamab
Sõites nagu tõmbab hinge kinni korraks, hhhõk-hhhhhõk ja siis ca minut aega liigub jälle ilusti ja jälle selline asi. Ükskord suutis isegi foori taga ära kooleda. Kuhu pöörduda, millest viga otsida?
ja teine asi on see, et kas tõesti selle new yorkeri esituled näitavad halvasti, või on see minu kehv nägemine? Kas xenoneid saab sinna toppida?
Mootor siis 155kw 3,5, 1998 |
| 17.08.2004 at 22:30 |
|
antennimees
|
new yorker jamab
quote: nikolai: teine asi on see, et kas tõesti selle new yorkeri esituled näitavad halvasti, või on see minu kehv nägemine? Kas xenoneid saab sinna toppida?
Ma pole veel näind ameerika autot mille originaaltuled hästi näitaksid. Xenoneid saab panna küll.
| 18.08.2004 at 21:12 |
|
lundve
|
new yorker jamab
a kust neid paremaid pirne xenon saaks?, ka tundub, et nägemine kehvaks jäänud |
| 18.08.2004 at 21:15 |
|
rai |
new yorker jamab
Xenoneid saab igale poole toppida. Iseasi kas tuhmide tuleklaasidega autole seda panna tasub, nii võib vastu tulevate autojuhtide käest ükskord kerepeale saada. Aga võibolla on mõistlikum euroopa versiooni tuled panna. Ma annan homme teada kas neid on talle saada. |
| 18.08.2004 at 21:32 |
|
tahe |
new yorker jamab
Tuled võid puhtaks seest pesta,ära poleerida,uued pirnid sisse panna kuid suuremat efekti see ei anna.Lahendus-pane udutuled ja soovitavalt lisa kaugtuled |
| 21.08.2004 at 13:37 |
|
|