| Poster |
Message |
MrMackey |
1999-up Sevile STS
ei saa salata et seesuguse toreda liikurvahendi soetamine pikka aega kummitab ja seepärast ka netis tiba kommentaare loetud kust hakand silma üks probleem kummide ja vedrustusega-vibratsioon. Mõnedel puhkudel on hala päris hirmutav..... On kellelgi siin Maarjamaal kogemust sellise ebameeldivusega?
(mnjah ega neid uuemaid STS-e just eriti palju küll pole..... |
| 09.10.2004 at 10:21 |
|
Vanaisa
Moderator |
1999-up Sevile STS
Kui esisild on korras, midagi ei logise, velg ja kumm ka sirge ja tasakaalustatud, siis ei tohiks mingit muret olla. See halin ülemere omanike poolt võib tulla ehk sellest, et nad mõnes kohas ei kipu rattaid tasakaalustama. Ja siis on veel esiveolistele omane "torque steering" (kui nüüd sai õige väljend) - nt. möödasõidul gaasi andes kisub rooli nagu vibama - selle kohta vast oskab kõige paremini rääkida vkx, kes suvel selleg nähtusega mässas.
Ja minu teada pole vanemate Northstariga 94 - up ja uuemate STSde esisillad erinevad, seega on neid Eestis päris hea hulk.
Mina väidaks, et tegu pole kindlasti mingi tüüpveaga - muidu oleks Cadillac selle ka parandanud - aega selleks on olnud piisavalt.
Ja ehk keegi oskab täpsemalt öelda, aga minu teada recalli pole ka sellise vea pärast tehtud...
| 09.10.2004 at 10:45 |
Last edited 09.10.2004 at 10:45 by Vanaisa (Moderator)
|
MrMackey |
1999-up Sevile STS
No eks ma nagu ise ka mõtlesin et aparaat peaks olema ikka Usa luxury car'i tipp ja võib olla see hala nagu tõesti siuke ärahellitatud ameeriklaste teema jne ja loomulikult ei saa võrrelda sealseid teeolusid (eelkõige pikad vahemaad vs siin peamiselt linnasõit) kuid samas alljärgnevatest kommentaaridest muidugi mingit meeldivat eriti ei õhku http://www.carsurvey.org/viewcomments_review_49382.html
samas on aparaate müüdud sadades tuhandetes ning need mõned arvamused muidugi tilk STS-i omanike meres |
| 09.10.2004 at 11:10 |
|
Vanaisa
Moderator |
1999-up Sevile STS
Tipp on Fleetwood - STS on selline "keskmine" auto aga eks igal margil ole sees ka õnnetuid autosid...
Soovitan lugeda ka Cadillaci foorumit - seal on suht normaalsed tüübid koos, saad ehk parema pildi antud autost...
| 09.10.2004 at 11:40 |
|
MrMackey |
1999-up Sevile STS
jep.olen seda foorumitki külastanud. no ja sorry siis selle tipuvärgi pärast
aastaid tagasi ka ise 85 aasta 2 ukselise Fleetwood Broughami omanik oldud...... |
| 09.10.2004 at 20:31 |
|
vkx
|
1999-up Sevile STS
Oma STS-il ei ole siiani küll mingit erilist vibra probleemi täheldanud. Kui on tekkinud vibra, siis on balanseerimisega asi korda saanud. Ma olen ise samuti selle kohta Cadillacforums'ist lugenud ja minu mäletamist mööda on seal arvatud selle põhjuseks ühte kindlat marki rehvid, mida tehas alla paneb ja seega on soovitatud lihtsalt teist marki rehvid alla panna.
| 09.10.2004 at 20:52 |
|
MrMackey |
1999-up Sevile STS
...ja need rehvid kannavad "Hea Aasta" märki ?? 
et probleemid ei kollita seda igal juhul hea spetsialistilt kuulda .
seega......plaan endiselt jõus |
| 09.10.2004 at 20:54 |
Last edited 09.10.2004 at 20:57 by MrMackey
|
Speedy 7 |
1999-up Sevile STS
Lõik carsurvey review-st ...heated seats that kept blowing fuses, They tried fixing that about 6 or 7 times, finally just putting a larger fuse in to correct it... 
Mõnus esindus küll - tahavad auto maha põletada. Kliendi p**** alune oleks võind minna üsna kuumaks <-- äkki tahtsid tüütust klinedist lahti saada |
| 09.10.2004 at 20:58 |
|
Vanaisa
Moderator |
1999-up Sevile STS
Ära võta kõike tõe pähe, mida netist loed 
Sõida, proovi, otsusta
| 10.10.2004 at 01:14 |
Last edited 10.10.2004 at 01:15 by Vanaisa (Moderator)
|