| Poster |
Message |
isiklik |
Mercury Sable GS 86a
Tere kõigile!
Teab keegi, kas on kusagil netiavarustes saadaval Ford Taurus/Mercury Sable GS 86a. remondimanuaali?
Tegelikult huvitab mind tagasilla pukside ja muude selliste detailide mõõdud (suurused).
Originaaljuppe ei jõua osta, ehk saab mõne teise auto detailidega asendada. Tagumine pidurivoolik, kui mu mälu ei peta oli paar aastat tagasi mingi 900 kr. Esimene vist üle 600 kr.
Suured tänud ette! |
| 17.10.2004 at 13:22 |
|
Astro SS |
Mercury Sable GS 86a
Remondiraamatust sa küll pukside mõõtmeid ei leia.
| 17.10.2004 at 13:24 |
|
Vanaisa
Moderator |
Mercury Sable GS 86a
...ja pidurindus/sillandus on piisavalt tähtsad elemendid, et neid küll ei soovitaks "aretama" hakata.
| 17.10.2004 at 13:38 |
|
isiklik |
Mercury Sable GS 86a
...ja pidurindus/sillandus on piisavalt tähtsad elemendid, et neid küll ei soovitaks "aretama" hakata.
See oleneb rahakoti paksusest ja sellest kust kohast on käed välja kasvanud.
Kui rahakott õhuke ja käed kasvavad välja õigest kohast siis just "aretamine" ongi see õige tegu.
Olen ennegi "aretanud" ja pole kunagi selle pärast jama olnud.
Tänud sellegipoolest!
|
| 17.10.2004 at 16:51 |
|
Vanaisa
Moderator |
Mercury Sable GS 86a
Sul võib 4 kätt ka olla, aga ega asjata iga mudeli väljatöötamiseks kümneid miljoneid rohelist raha ei kulutata.
| 17.10.2004 at 16:56 |
|
vvt
|
Mercury Sable GS 86a

Ise hakkad pukse tegema või? No siis tuleks küll võimete kohane auto (nt Lada) osta Sable asemele, kui 600 kr pidurivooliku eest juba aretama ajab.
| 17.10.2004 at 17:37 |
|
kalev35
|
Mercury Sable GS 86a
www.Rockauto.com
üks tagasilla puks $7.29 !
Moog #K8649 Ford, Mercury '86-'94, Lincoln '88-'94
pidurivoolik
Raybestos # BH38570 $11.62 !
Raybestos # BH38569 $11.75 ! +transa ~$15 -> ~$30 ->390.-kr.
no ei ole 600kr 
ja kuidas pidurid töötavad, leidus www.raybestos.com
| 17.10.2004 at 17:47 |
|
isiklik |
Mercury Sable GS 86a
Ise hakkad pukse tegema või? No siis tuleks küll võimete kohane auto (nt Lada) osta Sable asemele, kui 600 kr pidurivooliku eest juba aretama ajab.
Ei, ise ma ikka pukse ei tee aga saab ju mingi teise analoogsega asendada. Kui kõik 4 pidurivoolikut vaja vahetada, läheb ikka mitu tuhat krooni. Audi vooliku saab vist alla 100 krooni. Või nõks üle 100. Ja ei ole mul kavatsust ise pidurivoolikut ka teha. Lihtsalt vaatan kuidas odavamalt saab. Ladat ka ei taha liiga sitt auto. On mul ka see olnud.
Eelmisel suvel kui oli vaja esiklaasi vahetada helistasin US Partsi ja tead mis ma kuulsin? 17000 on esiklaas pronksiläikeline, tavaline oli 9000 kr. Lõpuks leidsin ühe firma kes paigaldas esiklaasi, kokku läks maksma 2800 kr. Ja see pole siiani eest ära kukkunud ega ka katki läinud. Kas pidin ikka 9000 klaasi ostma? Või hoopis 17000 krooni eest?
Tundub, et siit foorumist abi ei saa.
Ütelge siis kohe, et mul pole mingit võimalust netist abi saada. |
| 17.10.2004 at 17:48 |
|
isiklik |
Mercury Sable GS 86a
3 aastat tagasi uurisin Tartus Morgen-ist pidurivoolikute hindu. Tagumine 1 voolik maksis 925 kr ja 1 esimene oli üle 600 kr.
|
| 17.10.2004 at 17:52 |
|
vvt
|
Mercury Sable GS 86a
Ja ja, see et ostsid uue esiklaasi 2800-ga, see jutt ajab kassid ka naerma vist. Mõttetu võrdlus, kas pole? Või udujutt. Romula klaas ei ole uus klaas.
Kommentaare said sa seepärast, et see pole selline koht, kus peedist pesumasinat ja õõtsapukse tehakse. Siin pannake jõudumööda uusi õigeid tükke, mitte ei aretada vene juppe külge.
Raskelt võtab vanduma küll, kui ostad auto ja siis hakkad sealt küljest kohalike ratsionalisaatorite loomingut küljest võtma. Ja asi pole mitte 600 vms 200 vaid tolakari aretab ka 50 kr asemel 15 kroonised asju külge. Küllalt neid lüpsivoolikust tehtud 200 kr pukse nähtud