register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : valged suunakad firele?   1 2  
Poster Message
Maik

valged suunakad firele?
Hm, tekkis idee ise teha ette uued suunad. Minujaoks oleks odav - effekt oleks ilus ja väga omapärane (pole teist valgete suundadega näinud veel).

Samas tekkis küsimus,et neile suundadele jookseb vist pidevalt vool peale ning vilkumise jaoks ainult võetakse mass või vool ära neilt....

Keegi täpsemalt teab kuidas asi on :) ? Sest valge suund + koguaeg põlev oranz tuli poleks lahe.

preagused suunad on mõranenud natuke, kasutatud maksavad 350 tk ca ja poes 900 ca tk.

...

ehitamine läheks maksma mingi 25.- eek + oranzid pirnid...

illustreeriv pilt kah , http://www.amiflex.ee/pildid/305710_72_full.jpg , imo sobiks.

30.11.2004 at 20:21 Last edited 30.11.2004 at 20:24 by Maik
Astro-97

valged suunakad firele?
ära solvu, kuid tundub et hakkavad vaikselt juba
"streetrace" tuuled puhuma...

võibolla eksin...
peace.
30.11.2004 at 20:54
Bikerman

valged suunakad firele?
Vool tuleb peale ja,kui sul park tuled põlevad.Suunad on pirni teise niidi otsas kinni ja põlevad siis kui sa suuna kangist neid kamandad vooluga.Mass on ikka taga pidevalt.
01.12.2004 at 01:21
Maik

valged suunakad firele?
Miks ma peaksin olemasolevatele amortidele teised ostma ? Sorry aga lolluse tuuled nagu mõnel puhuvad rohkem peas. Kui ma näen,et mul selleks tulevikus vajadust on küll ma siis ostan.

Ja nagu korduvalt mainitud siis iga inimene ehitab ENDALE seda autot. MITTE teile. Kui ei meeldi - tee endale teistsugune ja paremini. Ja kuigi võtan autot ka hobiautona ei näe,et peaksin kuulama mingit mootorimüra ainult autos.

Niisiisis , Teie tagasihoidliku ja täiesti mõttetu arvamuse kohaselt rikud valged suunad autot ? Et nagu mismoodi siis ? Oleks ilusam, odavam ja mõtekam igatepidi + erineks teistest sarnastest firebirdidest.

Pealegi küsisin ainult tehnilist infot kuidas see vool neile jagatud on.

ärge solvuge aga tqhq mentaliteet lööb välja - kui ei ehita mootorit mida ma ei absoluutselt ei vaja,ei näe mõtet ühestki otsast esialgu, siis oled mõttetu mees :D , sorry, kui eksin.

Streetracel pole mitte kunagi elus ühelgi käinud, korra olen elus kiirendanud (wow!), seega BS suhu tagasi . SR foorumi mõtte annab asi tõesti varsti välja,kui igaüks oma "tähtsat arvamust" iga asja kohta avaldama hakkab... :(

01.12.2004 at 03:12 Last edited 01.12.2004 at 03:17 by Maik
peep

Moderator
valged suunakad firele?
Kahele ülalesinenud eksperdile: kui ikka ei küsita Sinu arvamust vaid esitatakse konkreetne küsimus, siis parem jäta oma arvamus enda teada. Eriti veel, kui Sa küsimusele ei vasta või vastust ei tea.

Valgetel suundadel pole midagi viga, see on väga levinud teema USA autode puhul nii siin kui sealpool lompi. Laiemat silmaringi seltsimehed.

Nagu juba mainitud peaks seal olema kahe niidiga pirn ehk ühendamine on suht. lihtne. Iseasi, et kas 3.gen autol on kohta kahe pirni jaoks tule sees, 4-gen autol on.
01.12.2004 at 07:23 Last edited 01.12.2004 at 07:23 by peep (Moderator)
Olds

valged suunakad firele?
valged suunad Firele- jaaa loomulikult pane...

01.12.2004 at 08:25 Last edited 01.12.2004 at 08:28 by Olds
Maik

valged suunakad firele?
Tulesse tuleb sisse ainult 2 juhet,seega 1 niidiga pirn kahjuks.

Tänud toetuse eest peep btw, ma arvuti taha kõndides mõtlesin juba hirmsaid nightmaresid välja mis siit nüüd kõik välja saan lugeda ...

anyway,
Nii nagu mina aru saan siis kuskil on relee mis süüte ühendamisega lükkab voolu peale ja katkestab,kui kangi tirida... aga kui panna sinna relee hoopis mis voolu maas hoiab ja ainult siis ühendab,kui kangi väänata ? Oleks see vaid nii lihtne... :)

elekter pole just parim sõber aga teoorias olen tugev :)

01.12.2004 at 10:12
zeke
valged suunakad firele?
http://auto.howstuffworks.com/turn-signal.htm seal lehel peaks olema ära seletatud. Sest seal enamus asju ameerika näitel toodud ehk ka suunatuled.

01.12.2004 at 10:19
Madman

valged suunakad firele?
Minu autol vähemalt on nii et piduri signaal läks tulede lülitisse ja sealt siis jagati pidur/suund edasi. Võtsin lihtsalt pidurilülitist mineva juhtme lahti ja vedasin selle taha millest said pidurituled toite. Suunad jäid ilusti põlema nii nagu nad olid.

01.12.2004 at 11:07 Last edited 01.12.2004 at 11:08 by Madman
Astro SS
valged suunakad firele?
quote:
sten666:
quote:
ASTRO - SS: ära solvu, kuid tundub et hakkavad vaikselt juba
"streetrace" tuuled puhuma...

Mis tuulte puhumisest sa räägid. Siin on juba streetreiiss orkaan. Teises teemas oli juttu ju kus kodanik enda autole selle asemel, et amordid või muud kasulikku osta ostis esimeste asjade hulgas võimendi :D
Mehed Ärge Pistke Astro -87 sõnasid minu (Astro SS) suhu !! ???

01.12.2004 at 12:54
Astro-97

valged suunakad firele?
see "eksperdijutt" on BS. igaühel on võimalus ja õigus oma
arvamus välja öelda ükskõik, mille kohta siin foorumis.... või
eksin?? peaasi et see ei läheks läbuks. kuna teades, milliseks se Senator oli ehitatud, millega kod. Inferno ringi
kulges ja siis hiljaaegu maha müüs, siis tuligi pähe koheselt
selline arvamus, et nüüd on saamas välise eurotuningu
ohvriks ka see auto...
sorry, see oli vaid arvamus ja kui see nii hinge kellelegi läks
siis...
igasugu tulevidinaid riputatakse igal pool maailmas autodele külge, see pole keelatud peaasi et omanikul ehitusrõõmu ja süda hiljem rahul. ja mootorite kohapealt
on mul suht savi, on ta V6 või V8. kiirendussportlast minust niguinii ei ole, sestap sõidan sellega mis aiste vahele algselt pandud on. ja kokkuvõtteks: asi polnud laitmises/ tögamises, vaid siiski lihtsalt arvamuses ja eks igaüks teeb ikka seda mis ta oma autole paremaks peab.
01.12.2004 at 13:05
Andrus BHRA

valged suunakad firele?
To Astro-87: Kas valged suunad on streetreiss? Mul on näiteks oma arvamus tahavaatepeegli küljes rippuvatest täringutest, "kottidest" jne.

Minuarust on vägagi teretulnud, et keegi soovib midagi ise teha oma auto isikupärasemaks muutmiseks ja kui see on hästi õnnestunud siis pole siin ju midagi taunitavat. Ega pole ju ainult see hea, mis ameerikamaalt ostetud ja taivanis tehtud. Mõnedki asjad võib ise teha ja isiklikult hindan isetegijat alati kõrgemalt kui tavalist jupivahetajat.

Konkreetse auto puhul ei ole amortide ost küll vajalik, sest need on stendis u. 2000 km tagasi testitud ja näisid täiesti korras olevat. Või arvad, et tuleks ikke ää vahetada vää?
01.12.2004 at 13:24
Olds

valged suunakad firele?
Ka mina kardan (teades seda Senatorit)seda, et asi saab ülepakutud olema. Kuid eks saab näha

01.12.2004 at 13:40
Astro-97

valged suunakad firele?
mis need täringud siia puutuvad... jaga oma arvamust ka siis laiemale ringile, võibolla on neil mingi eriline halb tähendus kui nad peegli küljes ripuvad... võtan ebausksena siis enda autostki need ära. usas on paljudel autodel neid vidinaid rippumas, ju siis ikka mingi mõtte või eesmärgiga...
ja amordijutust ei tea kahjuks veel midagi.. ja ei soovi enam ilkuda sellel teemal, muidu on see lukus varsti ja inimene ei saagi teada mismoodi oma suunatulesid ehitada.

peace.
01.12.2004 at 13:42
sten666
valged suunakad firele?
kustutasin oma eelmise posti ära ja vabandan amortide ees, keda ma olin solvanud :D

samuti vabandan, et astro ss ja astro 87 segi ajasin

samuti ütlen ka seda, et amordid või mitte aga helivõimendi on ikka üks viimaseid asju mida vastostetud kasutatud autole ostetakse (streetrace foorumis kodanik inferno kurdab, et midagi ei saa teha - raha pole aga näed võimendi ostsin :D )

IMHO: Valged suunad on rohkem Ford Scorpio jms autode rida :)
01.12.2004 at 14:02 Last edited 01.12.2004 at 14:04 by sten666
Andrus BHRA

valged suunakad firele?
Ok,Ok vaatame mis välja tuleb ja arvustame siis. Lihtsalt ette äramaterdada ei ole mõtet.
Oma arvamust täringutest on minu arvamus ja ei pea vajalikuks seda siin arutada.

peace
01.12.2004 at 14:07
Olds

valged suunakad firele?
Andruss- mul aga oma arvamus ripnevast lõhnakuusest;)
Ok,ok aitab küll, muidu tõesti paneb mode teema lukku ja ongi jokk nende valgete tuledega.

01.12.2004 at 14:10 Last edited 01.12.2004 at 14:12 by Olds
vicat
valged suunakad firele?
See on hea et noor Inferno oma tegemisi siin tutvustab.
Poiss on hakkamist täis, see on väga suur pluss auto ehitamisel. Aga liiga suur agarus on teinekord ogarus! Vahest tuleb suunata natukene. Selleks võib olle kellegi arvamus või nõuanne, eks kod. inferno ise teab, kas võtab seda arvesse või mitte!

Peaasi ,et auto ei muutuks selliseks(firebirdina), siis ei püsiks ka minu lõuad enam koos;)
http://memimage.cardomain.net/member_images/12/web/660000-660999/660354_31_full.jpg

01.12.2004 at 14:35 Last edited 01.12.2004 at 14:36 by vicat
Maik

valged suunakad firele?
pimp my ride :p Jubedat poleemikat suudetakse ikka tühjast tähjast tõsta....

Üldiselt auto kohta niipalju,et _KUI_ (ei saa siin midagi ette ära lubada krt, pärast võetakse miskit alt maha..) saan nüüd veel parema töökoha siis see auto saab väga hästi ära tehtud kere poolest alustuseks, tulevikuteemad on tõesti muud asjad,sest alustuseks võiks ikka auto korda teha ja välja osta :p

Ja muide kustotsast senator ülepakutud oli ? Suht clean look, spoilerid ,stanged olid kõik tehase poolt nö. küljes, klepsud olid eelmise omaniku poolt küljes, mina viskasin sinna auto alla paarkend kilo - aga see raha välimuses küll ei kajastunud või mis ? Käigukast, kere, mootor - kõik said tehtud korda.... põhjavalgustus oli tõesti - ehk siis sama asi mis pontiaciga, tahtsin, sain - ja olin rahul kah :) Kui pagasniku katet silmas pead - siis sinuarust mingi õline riie + valge puu pagasnikus on ilusam,kui korralik riie ja kate :) ?

Ja muusika mulle meeldib, minu jaoks on mõeldamatu ,et ma ei saa autos muusikat kuulata, _must_have_ thing.

oeh, palju juttu, aga valgeid suunakaid ei kuskil veel... :p

valged suunad on ikka ju ilusamad kui oranzid ..
maitsemeelt peaks mul nagu olema küll endaarust... :)

01.12.2004 at 14:44 Last edited 01.12.2004 at 14:53 by Maik
foke

valged suunakad firele?
Mul oma autosse muusika panek on üks naljakamaid investeeringuid:)
Ostsin korraliku komplekti, ladusin sisse, mässasin päev otsa, sound oli enam-vähem... ja siis vähem kui kuu aja jooksul vahetsin väljalaske ning mootori. Kõik. Makki enam ei kuulnud (või kui kuulis, siis pidi see nii kõvasti mängima, et ebamugav oli), varsti avastasin täiendavalt, et makk ja kõlarid omavad kaalu. Sellest ajast saadik on need kodus kapiriiulil tolmu kogumas:)
01.12.2004 at 14:54
Maik

valged suunakad firele?
Ma loodan,et ma sinu haigusesse ei lange, tõesti loodan... :D

hetkel on väljalase õnneks stock... ja kohapeal poleks ikka hullu midagi anyway :D

01.12.2004 at 15:07
canarbic
valged suunakad firele?
quote:

Ja muusika mulle meeldib, minu jaoks on mõeldamatu ,et ma ei saa autos muusikat kuulata, _must_have_ thing.

Olen ise sama meelt, kui ikka autos väga katki midagi ei ole siis korraliku muusika olemasolu autos on igati positiivne.

01.12.2004 at 15:25
300m
valged suunakad firele?
rge solvuge aga tqhq mentaliteet lööb välja - kui ei ehita mootorit mida ma ei absoluutselt ei vaja,ei näe mõtet ühestki otsast esialgu, siis oled mõttetu mees :D , sorry, kui eksin.

et kui sa seda mootorit ei vaja siis äkki tahad minuga 3,8 v6 vastu vahetada :D :D
01.12.2004 at 17:12
Maik

valged suunakad firele?
Kaheldav, lihtsalt - ma olen autoga sõitnud mingi 200km+ kokku, ei näe nagu hetkel põhjust miskit veel ehitada seal.

Ja kuna ta nagunii for fun sõitmiseks on ostetud siis las olla juba parem 5.0, kui alamõõduline :P

01.12.2004 at 17:31
anti

valged suunakad firele?
See, et 3-gen f-body'st tuuninguvärde suht vähe netis näha, on parim kinnitus, et originaalis on tema disain parim.
01.12.2004 at 17:43
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : valged suunakad firele?   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.