register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : CD navigatsiooniseadmele Carin/Philips (Navitech technology)  
Poster Message
Ideefoto
CD navigatsiooniseadmele Carin/Philips (Navitech technology)
Küsimus?

... kust leiaks kasvõi mõne Soome rahvavabariigis toimiva plaadi. Saaks ehk 100KM skaalaga näha kasvõi põhjarannikut...,rannajoont kui kolamas käia...

On ilmselt suht naiivne loota, et Eesti (kasvõi ) põhiteede kohta mingi kaardi plaadile saaks...? (Navitech tehnoloogial põhineva ma mõtlen)

Uudisgrupis igatahes vastust ei leidunud... kui keegi on midagi kellegil kuulnud mis ka toimiks oleks huvitet....arutlema ja kogemusi vahetama.

Martin
01.12.2004 at 02:56
tfr

Kui Usenetiga ringi käia oskad, võid ee.side uudisgrupist otsida sellise tegelase nagu Jaak Laineste postitusi sellel teemal. Ta nimelt töötab Regios/M-Techis ja on üsna ilusti seletanud, miks Eesti kaarti ei ole ja miks seda ka lähemas tulevikus loota ei ole.
01.12.2004 at 03:20
Ideefoto
Jaa.... seda osa ma tean (newsgroup)... aus olles olin ise selle thread'i algataja toona..kuid lootus sureb ju viimasena.. ning aeg läheb edasi... Eks tuleb siis VDO ekraan telekana ära kastada...

Martin
01.12.2004 at 16:52
urmas
Mis värk selle Regioga siis on. Mu meelest neil olid digitaalse Eesti kaardi tükikesed juba ammu olemas. Kas neid siis kokku panna on võimatu?
01.12.2004 at 18:44
sten666
Käsi GPS -idele, mis kaarti toetavad (Magellan näiteks)
on Regioga koostöös tehtud täiesti toimiv kaart ja see ka saadaval.
Arvuti maailmas oli artikkel + www.geopeitus.ee ja www.gps.ee
01.12.2004 at 18:49
tfr

quote:
urmas: Mis värk selle Regioga siis on. Mu meelest neil olid digitaalse Eesti kaardi tükikesed juba ammu olemas. Kas neid siis kokku panna on võimatu?

Eesti kaardis pole probleem, probleem on selles, et nende naviplaatide formaat on proprietaarne ja Navtech ning teised on "koerad heinakuhja otsas" - ise ei taha/viitsi/jõua, aga teistel ka ei lase.
01.12.2004 at 19:12
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : CD navigatsiooniseadmele Carin/Philips (Navitech technology)  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.